Fluturasi de martie-aprilie 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
strumphitza spune:
Ally, sper ca nu o fi o noapte alba, dar eu in seara asta trebuie sa onorez o invitatie la o cina la niste prieteni si nu stiu la ce ora ma intorc si mai trebuie sa si dorm ca maine ma astepta o zi mare si lunga 
yasmi, pofta buna si nu trezi buburuza daca doarme asa bine
Eu astept sa se termine de facut cartofii si sa mananc ca mi-e foame ...mi s-a facut pofta de cartofi prajiti cu omleta si salata de varza alba...deci prestez 
Roxy, la tine berea merge bine dar eu aici la ce frig s-a facut dupa ploaia asta ar merge bine niste vin 
_
BB on board
7+
bb_yasmi spune:
strumph aia "bag" si eu.....cartofi prajiti cu pulpe pui si salata ![]()
![]()
ally
, ne "vedem" diseara 

mamica fericita de
2+ si
12+
AllyLaur spune:
Pofta buna fetelor
La mine nu intra nimic....am mancat o pruna si doua cornuri astazi si atat...poate mai tr
Ally ,
7+
roxy_s spune:
bb_yasmi eu merg joia care vine la eco

si eu bag la cartofi prajiti de nu se poate
. si inainte mancam de 5 ori pe an.
am tras si eu un somn de vreo ora asa, ce bine este sa dormi la pranz. cred ca ma invat![]()
...ca inainte nici sa ma bati nu dormeam la pranz.
S-a intamplat minunea mult asteptata
12+
strumphitza spune:
ally, semnatura mea sau a ta?
glumesc, eu maine intru in 8 sapt, de ziua sotului...ca si asa nu i-am luat nimic cadou...nici macar o felicitare, dar i-am spus ca bebe e cadoul lui anul asta 
Eu bag sub nas , abia acum am terminat de facut tot ...sper sa nu mi se intoarca mai tarziu:D
_
BB on board
7+
strumphitza spune:
Roxy imi dai idei
, sa trag un pui de somn dupa ce mananc ca si asa e innourat si ploua si numai buna vremea de nani
,de facut copii am facut
, parale nu am cum sa fac cu ciocanu...
deci nani 
_
BB on board
7+
cami_antonia spune:
feteleeeeeeeee
salutare
am lipsit si eu o zi
ca am fost plecata
da azi am fost la eco
am vazuut inimioara lui bebe spre diferenta de voi nu am auzit-o ca doctorita mea nu mi-o va pune decat la peste 14 saptamaniea spune ca acel aparat poate incalzi embrionul si poate produce pierderea sarcinii
asa ca acum suntem confirmati
ne asteapta peste o luna
ieri mi-a fost bine insa azi cum m-am trezit cum am crezut ca imi fuge pamantul de sub picioareeeeeeeeeeee
offfffffffff
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
6+
stefyapost spune:
buna vorbaretelor!!!!

...mult vorbiti![]()
..lipseste omul o zi si dupa nu isi mai vede capul de cat are de citit din urma..![]()
![]()

ce faceti....???? din ce am citit sunteti bine si fercitite...
...dar am vazut ca o burtica e suparata 
...fi optimista,totul v-a fi bine

bun venit noilor mamici

suntem din ce in ce mai multe..super

cea mai fericita
ce asteapta cel mai frumos si sanatos
10+

?