Fluturasi de martie-aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ally, sper ca nu o fi o noapte alba, dar eu in seara asta trebuie sa onorez o invitatie la o cina la niste prieteni si nu stiu la ce ora ma intorc si mai trebuie sa si dorm ca maine ma astepta o zi mare si lunga

yasmi, pofta buna si nu trezi buburuza daca doarme asa bine Eu astept sa se termine de facut cartofii si sa mananc ca mi-e foame ...mi s-a facut pofta de cartofi prajiti cu omleta si salata de varza alba...deci prestez

Roxy, la tine berea merge bine dar eu aici la ce frig s-a facut dupa ploaia asta ar merge bine niste vin

_

BB on board 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumph aia "bag" si eu.....cartofi prajiti cu pulpe pui si salata

ally , ne "vedem" diseara

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Pofta buna fetelor
La mine nu intra nimic....am mancat o pruna si doua cornuri astazi si atat...poate mai tr

Ally , 7+

Mergi la inceput

Strumpitz, nu trebuia sa schimbi semnatura, sau ?

Ally , 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu merg joia care vine la eco
si eu bag la cartofi prajiti de nu se poate. si inainte mancam de 5 ori pe an.
am tras si eu un somn de vreo ora asa, ce bine este sa dormi la pranz. cred ca ma invat...ca inainte nici sa ma bati nu dormeam la pranz.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

ally, semnatura mea sau a ta? glumesc, eu maine intru in 8 sapt, de ziua sotului...ca si asa nu i-am luat nimic cadou...nici macar o felicitare, dar i-am spus ca bebe e cadoul lui anul asta

Eu bag sub nas , abia acum am terminat de facut tot ...sper sa nu mi se intoarca mai tarziu:D

_

BB on board 7+

Mergi la inceput

Roxy imi dai idei, sa trag un pui de somn dupa ce mananc ca si asa e innourat si ploua si numai buna vremea de nani,de facut copii am facut , parale nu am cum sa fac cu ciocanu... deci nani

_

BB on board 7+

Mergi la inceput

Strmpitz, eu am schimbat ieri semantura..de la 6+ la 7+

Ally , 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeee

salutare
am lipsit si eu o zi
ca am fost plecata
da azi am fost la eco
am vazuut inimioara lui bebe spre diferenta de voi nu am auzit-o ca doctorita mea nu mi-o va pune decat la peste 14 saptamaniea spune ca acel aparat poate incalzi embrionul si poate produce pierderea sarcinii
asa ca acum suntem confirmati
ne asteapta peste o luna
ieri mi-a fost bine insa azi cum m-am trezit cum am crezut ca imi fuge pamantul de sub picioareeeeeeeeeeee
offfffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna vorbaretelor!!!!...mult vorbiti..lipseste omul o zi si dupa nu isi mai vede capul de cat are de citit din urma..
ce faceti....???? din ce am citit sunteti bine si fercitite......dar am vazut ca o burtica e suparata ...fi optimista,totul v-a fi bine
bun venit noilor mamici

suntem din ce in ce mai multe..super

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 10+

Mergi la inceput