Fluturasi de martie-aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza tu ti-ai facut anticorpii rh?
eu cred ca merg maine sa-i fac. doctorul mi-a zis la 12 saptamani sa-i fac.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

da, i-am facut odata cu restul analizelor. Mai tb sa-i repet la 20; 28
si 32(sau 36) de sapt.
Eu ma gandesc ca nu are cum sa iasa nasol. la cristi au fost negativi toata sarcina, apoi la nastere am facut vaccin (la fel si la sarcina pierduta), nu am sangerat, deci nu prea are de ce sa iasa nasol.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 13+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Bulina, multumesc! Si eu sper sa aflu si sexul bebeului. Poate vei afla si tu maine La ce clinica te duci? Unei prietene i-a spus ca are baietel pe la 11 sapt si un pic

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Problema la Gorgonzola nu e ca ar fi nepasteurizata, ci ca are mucegai (care nu dispare la temperaturi inalte). Insa nu e obligatoriu sa fie vreo problema, exact ca si riscul de a lua Salmonella din oul crud (nu e obligatoriu, dar poate fi periculos).
Cami, despre Doppler, fetele mele nu au nici cea mai mica problema de sanatate datorata efectului acestui tip de ecografie, si au trecut ceva ani de cand le-am facut. Sigur ca in strainatate se fac doar doua-trei eco in timpul sarcinii, caci sunt scumpe si suportate de stat. La noi insa, am avut norocul sa pot face zeci, cel putin la prima sarcina, cand nu am simtit miscarile Teei pana la 5 luni, si aveam un istoric de 7 sarcini oprite din evolutie. A fost singura solutie de a nu o lua razna, am facut ecografiile (peste 50) la 7 radiologi si toti mi-au spus ca nu e nici o problea cu Dopplerul. Sigur ca daca medicul tau ginecolog iti spune ca e periculos, tu vei lua drept lege ce spune el. Totusi, ai putea da o cautare pe Google despre Doppler, in cazul in care ai vrea sa faci o astfel de ecografie in curand.

Mamica de Ana si de Tea, din nou 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza asa este. si mie mi-au iesit negativi sarcina trecuta, apoi am facut vaccinul. si cred ca o sa iasa bine.
mie mi-a zis doctorul ca cica se face in fiecare luna. dar de ce oare???
oricum il mai intreb eu o data acum cand merg.
bulina
eu acum n-am facut deloc anticoprii. maine merg sa-i fac pt prima oara in sarcina asta. trebuie sa fii neaparat nemancata? ca nu mai stiu.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Madutza, astept cu nerabdare sa vad ce culoare va avea primul carucior din odisee!
Sdcristian, azi ai putea face din nou Beta Hcg-ul, pentru a vedea daca au crescut valorile!
Bb Yasmi, nu am mai facut lapte de pasare, ci clatite, in scimb, in afara de lasagna, am facut si o supa cu galuste si salata Boeuf.

Mergi la inceput

roxy, poti manca linistita, la analizele pt anticorpi nu are importanta. Numai la cele de hematologie tb sa mergi nemancata.

medeea, si eu sper sa va pot da prima vestea caruciorului colorat. . Sper sa fie sanatos si sa stea in pozitie buna

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

medeea am fost de dimineata, maine dupa 5 primesc rezultatul

cand stiu ceva sigur o sa va anunt, in rest nu mai scriu aici momentan, ca nu vreau sa va faceti griji, na, sunteti gravide si psihicul conteaza, va citesc dar vreau sa va las sa fiti linistite. ca si daca la mine iese rau - asta nu inseamna ca sarcinile voastre sunt cu probleme, stresul face rau, sigur la voi o sa fie bine

o sa repet beta si miercuri probabil, maine fac si anticorpii, azi mi-a luat si pt analizele normale...

macar nu stau degeaba sa astept sa treaca zilele - ca jur ca asteptarea e mai rea decat orice.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui medeea76nou

Bb Yasmi, nu am mai facut lapte de pasare, ci clatite, in scimb, in afara de lasagna, am facut si o supa cu galuste si salata Boeuf.

si sotul meu mi-a facut clatite aseara

Vroiam sa va mai spun de ecigrafii. In sarcina trecuta am facut lunar eco, iar in ultima luna am facut vre-o 3 sau 4 pt ca bebe avea cordonul infasurat pe gat; niciodata dpctorii nu mi-au spus ca ar putea dauna copilasului

PS: Si mie imi pare tare bine ca suntem multe gravidute cu copilasi

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

dar psihic sunt surprinzator de bine, desi exista indoieli, parca speranta e mult mai mare. ne-am si spovedit amandoi, am stat de vorba cu preotul nostru, ne-a mai ajutat si el.

plus ca nu ar fi prima data cand un dr se inseala - am patit si cu carol cand unul ne-a zis ca trebuie operat pe craniu la 6 luni, si am mers la bucuresti si nu avea nimic...

si brusc si dintr-o data am toate simptomele de gravida - sau e de bine, sau psihicul face corpul sa reactioneze cum vrea el...

daca n-as fi gravida (sper) as bea o vodca, desi urasc taria, da acuma asa bine ar merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

sdcristian iti tinem pumnii sa fie bine
medeea ce bine ca ne-ai zis cu gorgonzola ca eu credeam ca se ditruge prin preparare
madutza , mie daca-mi zice sexul bebeului maine, sa-mi zica fetitza, daaa; eu nu merg in Bucuresti la dr.
rox si eu stiu ca poti manca linistita

Gravidutza fericita 12+

Mergi la inceput