Fluturasi de martie-aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ally cum te mai simti?
stefy nasol si cu munca si curatenie acasa. eu sunt asa de molesita incat nu pot face nimic, stau ca leguma. fac in fiecare zi curat in cate o camera, nu mai fac dintr-o data tot. obosesc imediat.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

mie imi spui...eu de ce m-am apucat cu 10 zile inainte????....ca sa fac cate putin....ca nu am vreo vila cu 15 camere...dar acum asa greu imi pare sa fac in toata casa curat...

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna seara burticute
eu azi am fost la doctora de familie sa imi dea concediu de risc maternal pt 30 zile.numai bine pana atunci o sa fac si eu 12 saptamani.si mi-a dat si carnetul de graviduta.dar a inceput sa rada ca m-a intrebat cand a fost ultima menstruatie (1.06)si a calculat si cica dpn e pe 8 martie. a zis ca e iteresanta ideea ca l-am facut de ziua copilului si il nasc de ziua mamei. azi m-am hotarat sa imi schimb dotora gineco dar nu stiu la care sa ma duc. poate ma hotarasc pana luni ca vreau sa ma duc sa imi faca eco sa il vad pe bebe meu ca tare ingrijorata mai sunt si de felu meu sunt mai panicoasa.
sdcristian imi pare fff rau pt vestea pe care ai primit-o. stiu ca e greu dar incearca sa fii optimista. eu una cred ca stateam numai in butoi.
bun venit noilor mamici sarcina usoara si la termen si bebei sanatosi si frumosi.
mie mai tare mie rau de la caldura decat simtomele de sarcina

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_bunny spune:

se pare ca toata lumea moare de caldsi adevarat kldura asta accentueaza simptomele noastre

app,voi cum stati cu secretiile vaginale???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara fetelor!!!

Mai este careva sau ati fugit toate la mare, la soare, la munte?

Gata eu am terminat miscarea de seara ...

va pup si va astept

Ally , 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ma bag la un film ca nu am cu cine vb

Somn usor fetelor....fara insomnii

Ally , 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hei fetele

eu am fost azi varza toata ziua
m-am trezit cu ameteli oribile de credeam ca imi pierd cunostinta
offffffffffff
si cu asta mica acasa
si fara sotttttttttt
e tare greuuuuuuuuu
sper sa nu ma maityina mult
ca turbezzzzzzzzz

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami mi-ai facut o pofta de varzaaa...........

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

apropo de varza ... maine fac varzaaa
fetelor nu stiu ce am de cateva zile... am dormit vreo 2 zile cu geamu deschis si cand am vazut ca ma apuca cu stranuturi am inceput sa il tin mai mult inchis si sa nu mai dorm cu el deschis. ma apua seara dar niciodata ca in seara asta mancarimi puternice de nas cu stranuturi fff dese si ff putrnice si imi curg ochii de zici ca plang. in rest alte simtome de raceala nu am si pe timpul zilei stranut cei drept putin mai des decat normal dar in nici un caz nu ca seara. in seara asta am facut o criza de am stranutat vreun sfert de ora continuu de ma durea si burta. la medic nu ma mai pot duce ca e departe si tre sa merg cu 3 mijloace de transport si e si libera in Weekend.

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

ce spor aveti la scris, nu prea reusesc sa tin pasul cu voi

Sdcristian, nu vreau nici sa-ti dau sperante dar nici nu pot sa nu-ti spun si eu ceea ce ti-a scris si Copiloi, in loc sa stai si sa te stresezi inca o saptamana mai bine mergi si fa analiza pt bhcg, iti da raspunsul in maxim 3 zile si nu costa mult. La prima sarcina am fost la 2 dr si mi-au spus ca e oprita din evolutie apoi am mai fost aproape tarata la inca unul pt ca eu nu mai vroiam sa merg si dozarea de bhcg a fost primul lucru pe care m-a pus sa-l fac (eram in acelasi stadiu de sarcina pe care il ai tu acum) iar urmarea o gasesti la semnatura mea . scz ca m-am intins atat dar sper sa te ajute

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +8

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dya parca ar fi alergie ce descrii tu.

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput