Dovlecei in sarbatoare *180*
Raspunsuri - Pagina 6
mamideandrei spune:
care ma ajuta si pe mine cu o informatie: vreau si eu cazare in Bran la o vila/ hotel frumos si unde se mananca bine, pentru ca vreau sa facem petrecerea de 1 an a lui Andrei acolo... la vilele Bran nu mai au locuri ; va dati seama, sunt rezervate cu o luna inainte ; alte idei, va rog? ca deja vad ca e tarzior...
ANDREI
lutoniana spune:
Buna dimineata fetelor cucuietelor
La multi ani fericiti Lali, sa-ti creasca baiatul mare si norocos iar tu sa fii fericita alaturi de familia ta !!!!
Felicit si puisorii care incep sa mearga .... si care isi cauta increderea si echilibrul de a pasi. Dupa ce vor vedea ca stiu sa se tina in picioare vor fi atat de incantati de reusita lor.
Iri si Stefania fratii nostri va pupa Luci si sa cresteti mari
Ce e cu lipsa asta de subiecte active ? Povestim cat e de cald in Romania si cat e de frig in Luton ? (17 grade)
Ce ma fac eu cu magazinul ca am gasit caciuli frumoase cu urechi si blanita in colectiile de toamna iarna....va pot tenta cu ele ? in conditiile in care voi nu mai stiti cum sa dezbracati dovleceii ?
Monikus eu zic ca Suede are dreptate, incearca daca a trecut greul sa cauti o cauza de la care a facut febra puiul.
Astia de la salvare sunt niste cretini, nu-mi vine sa cred ce ai scris, daca era ceva mai grav ? Asta e timpul in care reactioneaza ei in mod normal sau le-ai spus tu cam ce are baiatu si s-au gandit ei ca nu e asa grav ? Oricum e foarte trist.
Zicea Selenica ceva de cereale si lapte praf. Eu ii fac grisul si cerealele cu lapte din comert sau hai sa-l numim de la alimentara . Ca doar papa si iaurt si branza din comert.
Si am trait sa o spun si pe asta: e copilul meu in vacanta
2 saptamani.Adica platesc 52 de saptamani pe an dar merge numai 48 de saptamani, are o sapt de Paste, una de Craciun si 2 acum in august.
Va pup si ma gandesc la un subiect interesant de dezbatut.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
selen80 spune:
neatza
LA MULTI ANI LALI!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA!
LA MULTE LUNITE DAVID, IRINEL SI STEFANIA!!
Felicitari Flavius si Rares pt primii pasi!
Monikus te si tin pumnii sa ii dati de capat, sa fie bine Rares
Alex ce ma bucur ca a fost doar ceva trecator! pupam Zeinuca frumoasa si cuminte
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
alex25 spune:
Offf mai fetelor, iar mi-a facut un scaun moale acum. Stau si ma gandesc ca am facut o greseala...eu ieri cand am vazut ca nu mai face moale am zis ca nu mai e problema, ca a fos tceva trecator, i-am dat in continuare mar copt si orez cu morcov dar lapte i-am dat normal ca abia am reusit sa facem trecerea de la ala fara lactoza si am zis ca nu mai are rost sa o zapacesc...dar uite, ca acum are iar diaree (bine, impropriu spus, ca nu a avut decat 2 scaune de azi dimineata, nu mai multe) si ma gandesc ca numai laptele ar fi putut sa o deranjeze, mai ales ca ieri dupa solide isi revenise.
Nici nu stiu daca as putea sa ii dau ceva in afara de regim....uf.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Monikus fiecare cu fixul lui .
Eu revin cu coprocultura...e foarte usor,ii iei din primul scaun de dimineata si duci la laborator .
Iti zic pentru ca Mihnea facea la fel,pana mi-a venit aceasta idee geniala si supriza: E-Coli.Am gasit si cauza pentru care era subfebril din cand in cand si cauza pentru care a crescut in greutate mai putin decat trebuia.
El a luat antibiotic,din pacate,dar sper eu ca a trecut,ca asta e tare rezistenta.Eu i-am repetat proba si astept rezultatul.
Te pup,succes!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
monikus spune:
La multi ani Lali!!! Asta trebuia sa fie primul meu mesaj dar deh.... cu o groaza pe cap...
Luto le-am zis ca am un copil de 9 luni cu temperatura 39,5 si ei asa au considerat ca se vine. Am sunat de trei ori pana au venit. Nu mai comentez ca ma umplu de nervi iar.
Alex ma bucur ca sunteti mai bine.
Din pacate, daca dimi avea 37 acum are din nou deja 37,8 si nu vrea nici un fel de lichid. Abia mi-a baut pana acum 130ml lapte si vreo 200gr de fructe. Apa nu mai mult de 50ml. Doamne ajuta sa nu ajungem la spital.
Va pup. Ma duc sa caut seringa ca nu se mai poate.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
suede spune:
La multi ani Lali!
La multe lunite David,Irinel si Stefania!
suede spune:
Revin pentru Monikus:
Aceasta bacterie se poate lua foarte usor de pe mainile altor persoane care ii iau de manuta.Ei o baga in gura si uite ce se intampla .Eu daca mai prind ca-l ia cineva de mana,ii dau in cap ,cu riscul de a fi proclamata ,,dusa".
Mai grav e ca e destul de greu de depistat,adica trebuie sa-i faci strict aceasta analiza .
Simptomele sunt:diaree,febra,dureri de burtica,lipsa poftei de mancare...eu l-am regasit pe Mihnea in toate.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Revin pentru Monikus: Aceasta bacterie se poate lua foarte usor de pe mainile altor persoane care ii iau de manuta.Ei o baga in gura si uite ce se intampla .Eu daca mai prind ca-l ia cineva de mana,ii dau in cap ,cu riscul de a fi proclamata ,,dusa". Mai grav e ca e destul de greu de depistat,adica trebuie sa-i faci strict aceasta analiza . Simptomele sunt:diaree,febra,dureri de burtica,lipsa poftei de mancare...eu l-am regasit pe Mihnea in toate. Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
Laura uite o sa vb azi cu medicul de familie sa vedem cum facem sa vedem si noi daca avem asa ceva. Daca nu se poate prin medicul de familie sa imi dea o trimitere si ma duc la particular numai sa depistez ce si cum ca nu se mai poate.
Alex tare imi pare ca iar aveti probleme.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
daciana.ilie spune:
La Multi ani Laliiiii!!!!!
ah ... vad ca intarzii cu prajiturica si cu suculetele ... sper ca nu prea mult pt ca am slabit in ultimul timp asa ca-mi pot permite sa pun la loc ;
Suede ca zici de fixuri ... apropo de copro ... daca ai stii de cate ori mi-a trecut prin cap sa ma duc sa vad daca are ceva pt ca eu am pisici iar cand iesim il las cam liber in parc, pune mana pe pietre, pe frunze, nisip etc ... duce la gura tot incerc sa nu dar mai scapa.. dar inca n-am facut-o ...
Felicitari pentru primii pasi x_ggg - eu zic ca se pune pentru ca si Darius asa a inceput; intr-adevar si eu la fel am simtit ... nu mai avem sugari ci niste mici baietei
Luto apropo de caciuli cu blana, or fi bune si frumoase ..nu zic nu dar sa stii ca dr noua nu ne da voie cu asa ceva din cauza Dermatitei atopice ... ca sa nu zic ca m-a pus sa scot toate fasiile de blanita de la gluga (de la salopetele de iarna trecuta), ca sa nu atinga pielea
apropo de subiecte noi ... eu am ramas blocata la "mancare vegetariana" si anume m-ar interesa ... daca gatiti humus si cu ce-l serviti (ca tot zicea Raluk ca a gatit humus, banuiesc cu tahini)
... eu tare as incerca sa-l subtiez si sa-l fac un fel de dressing de salate (mi-a ramas in cap ca mancam pe vremuri la sheriff's asa ceva si era f bun), a experimentat careva?!
fetelor, poate nu va reamintiti dar la inceputul anului facem crize de nervi din cauza fenobarbitalului care-mi trebuia pt una din pisici care face crize ... ca sa o scurtez ... am fenobarbital si va pot da cateva pastile ca sa aveti in casa, doar sa-mi scrie-ti pe pm sa vedem cum facem sa ajunga la voi - o mica probleme este ca sunt doze mari de adulti si tb taiate pt astia mici - eu lui darius nu i-am dat deci nu stiu cum/ cat dar cred ca putem afla
daci
"follow ure dreams!"