PRIETENE FARA TITLU (67)
Raspunsuri - Pagina 19
Ingrid S spune:
Buna dimineata!
Azi sunt la servici, dar cat imi beau cafeaua mai scriu pe forum. Ieri a fost un accident pe drum, ceata si in depasire s-au ciocnit doi, apoi l-au mai acrosat pe unul. S-au gandit ca sunt prea putini. Azi am mers foarte incet, iarasi ceata si inca din aia urata. Eh, incepe perioada.
Denisa, multa sanatate lui Alex. Pacat ca ati pierdut programarea, asa de greu se obtine acolo? Ai mai scris tu ca e complicat, uite din punctul asta de vedere e ok in Romania. Prietena din Germania imi povestea ca asteapta dupa o programare si o luna.
S-au distrat copiii la ferma de mere? Ce fain e pentru ei sa vada animale, livezi...Eu as vrea s-o duc pe Diana sa calareasca macar o ora, dar pe unde am sunat, s-au desfiintat manejurile de pa langa Timisoara. Precis mai sunt, unul la Izvin unde e crescatorie de cai stiu sigur, dar sa-mi si raspunda aia la telefon, de cate ori sun nu e nimeni
Bee, nu stiu cum e pictura in sange, dar uneori mi-e mila de ea cand o vad ca trebuie sa se descurce singura. Bine, de Michelangelo nu i-a fost la nimeni mila. (glumesc)
Daca nu merge cu pianul (are termen 2 luni) trecem la orele de desen. Ca nu pot trei in paralel, e obositor pentru ea si apoi ma si costa.
Felicitari pentru Tavi! Auzi la tine, l-ai facut biped!
Revin ca e o problema.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
teolinda spune:
Vacanta... eheee.. fuse si se duse daaaar a fost totul excelent... chiar n-am ce sa le reprosez turcilor cu atat mai mult cu cat am fost a treia oara in acelasi hotel.E-adevarat ca locul de joaca nu ofera f multe posibilitati de distractie insa avand in vedere ca piticii mergeau la Mini Disco seara si chiar vroiau sa mai stea pe la spectacolul de dupa.. n-aveau timp de parculet. Intr-un fel m-am bucurat ca n-au avut parc de distractii gen trenulet/roata/carusel pt ca aveam sa stam numai dupa fundul lor... si la cheremul lor asa cum am patit anul trecut si-acum doi ani. Oricum ei isi gaseau de joaca din orice chiar pot sa va spun ca nu s-au atins de jucariile pe care i le-am carat cu noi... decat cu cele de mers la nisip in rest.. masinutele,trenuletele, creioanele colorate, jocul cu pioni si zaruri... le-am carat DEGEABA.
Chiar a fost atat de cuminte Nicolas... nu mi-a venit sa cred. Daca eram doar cu el as fi venit f odihnita. Si Cosmin a fost f cuminte insa asa cum stiti la varsta lui necesita oricum f multa atentie...Se trezea dimineata pe la 6 jumate, maaaaxim 7... asa ca il luam pe el si pe mama si mergeam pe plaja la aerosoli. Mama pleca spre micul dejun pe la 9... eu ramaneam pe plaja in timp ce Cosmin dormea, evident... apoi venea mama si-l prelua iar eu mergeam la masa unde ii gaseam pe puturosii mei impreuna cu toata gasca... Pe la pranz ne retrageam spre camera... Nicolas dormea vreo 2 ore minim... de pe la 2 pana pe la 4-4jumate si odata cu el si Cosmin.. Intre timp noi eram la piscina... si pe la "porceala"(adica patiserie si alte locuri de bagat la burtoace). Am venit cu 2kg in plus, nu de alta dar eu de la baclavalele lor nu ma pot abtine... in rest chiar n-am abuzat... ba mai mult faceau toti misto de mine ca mananc "frunze" ( adica salata cu multe frunze si morcov ras). Pai am profitat si eu de salatele gata taiate ca acasa mi-e lene sa spal frunze sa rad morcov...
Am avut bafta cu cazarea pt ca ne-au dat un apartament la parter chiar cu iesire spre piscina. Am avut 2 dormitoare (unul matrimonial si cu baie proprie unde era pus si patutul lui Cosmin; iar al 2-lea a avut 2 paturi de 1 pers) inca o baie si living cu bucatarie cu iesire pe terasa spre piscina. In plus fata de alti ani ne-au primit in camere cu un platou de fructe, o sticla de vin rosu si o cutie cu ciocolata.A... si ne-au pus si o felicitare cu mesajul "Ne bucuram ca ati revenit la noi"... defapt ne-a zis chiar ghida cand am ajuns la hotel ca ii spusese receptionerul ca nu suntem prima data acolo. In cate locuri am fost pana cum cei de la Barut sunt singurii care ne-au bagat in baza de date si ne trimit de zilele noastre si de sarbatori felicitari.
Despre vreme ce sa va spun... a fost super buna, apa marii extraordinar de calda si in sfarsit am reusit si eu sa fac putina miscare... adica gimnastica in mare. In rest aveau program de Pilates in fiecare zi, de dans si step aerobic in sala . Pe-acolo a fost verisoara-mea(la Pilates, step aerobic si sala de fitness).Erau intre 3 si 5 dupa amiaza... deci numai bine de mers.
Dupa primele 2 zile mi se parea ca-s plecata de-acasa de-o venicie... apoi am intrat in "rutina" de-acolo si cand a venit vremea sa plecam acasa ne-a apucat depresia.Odata ajunsi acasa.. imediat ne-am integrat in program... parca nici nu fusesem plecati.
Cosmin a fost tare neprietenos decand l-am adus acasa... si i-am stricat "programul"... tare mult ii mai placea sa il plimbam in carucior si el sa priveasca in jur, deh forforta mare, peisaj nou... briza mariiiiii strong... balaceala in piscinutza, tavaleala in nisip... pai da... il cred si eu..
Azi ne-am mai revenit... l-am scos in curte sa priveasca cum ud eu florile.. nah tot apaaaa, da?
Nicolas e la gradi, fericit maxim... se trezeste dimineata destul de ok... pe la 7:30 si am reusit maaarea performanta sa-l culc seara la ora 22:00. Stins TV.. tot si nani. Mi-asa de drag de el... cum se executa el la tot ce-i spun. Am si uitat perioada cand imi facea cateodata mofturi si crizute.
INGRID - nasol cu ceata... si eu am oroare MAXIMA de ceata.. iar de-acum ne asteptam si noi la ea.. si tare ne va sicana ca deh... stam la periferia orasului si macar vreo 3 km tot ne vom intalni cu ea. Noroc ca-l duce Robert la gradi de-acum pe Nicolas.
BEE- marfa ca fratii cei mari se inteleg asa de bine... mi-i si imaginez si ii asemn cu Maria si Nicolas.
MONI - asadar Diana e profesoara de "fluier" pt Tudor. Si-asta micu' e tot cu ochii dupa Nicolas sa mai invete cate ceva. Doamne ca tare mai trage Nicolas de el si lui ii place teribil zmotoceala.
ASTERY - sunteti bine?
DENISA - marfa la cules de mere. Al meu aduna nucile cazute prin gradina... cica sa nu se strice masina de tuns gazonul cand il va tunde tacxu.
Piua ma retrag ca mai am de intins niste rufe si acu' se trezeste praslea sa-i serevesc pranzul... desi eu sper sa mai doarma vreo ora.
PS: AM pus poze noi la semnatura!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
asteryaro spune:
Buna!
Noi raportam o zi insorita aici.
Razvan e la camin, parca i-a mai trecut raceala asta cu muci, acum imi dau si eu seama cat este de important faptul ca-si sufla nasul.
Azi am gatit o ciorbita de pui , o tocanita tot de pui , am facut si dulceata de prune si acum am putin relache. As pune la spalat, dar din pacate apa este super murdara, a fost nu stiu ce defectiune, au lucrat cei de la retea si acum... avem o apa murdara.
Eu credeam ca doar Razvan este la grupa mijlocie, ce-o fi fost in mintea mea ?
Moni, ai baiat vorbaret tare , cred ca e un deliciu cand vorbeste, nu-i asa?
Ingrid, spor la treaba! Si mie imi surade pentru Razvan ideea de calarit undeva la o ferma/herghelie. Am avut la Cislau, dar... nu sunt convinsa ca mai exista, am sa caut pe net.
Ieri m-am innoit: mi-am luat blugi skinny si-un maieu. Noul trend este cu elastic un talie , mie mi se pare ca-mi vin grozav de bine , trebuie sa mai intreb in jurul meu sa vedem daca si altii sunt de aceeasi parere .
Pe Razvan l-am cadorisit zilele trecute cu 2 perechi de jeans, unii cu Lightning Mc Queen si altii Palomino, ambii la pret bun + o caciulita mortala + ghiozdanel cu Lightning. Eh, parinti nebuni, dar ce sa fac daca copilul merita ?
Gata, merg sa vad ce mai invart pe aici, ca acum se face ora 16.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
Denisam spune:
Hello,
Multumesc tuturor fetelor de urarile de sanatate, dc si azi mai face febra il duc la medic, ca aici dc nu ai 3 zile si nici alte simptome nu are, nu prea au ce sa faca-faza e ca luni a fost ok si ieri a facut un 38 si dupa ce i-am dat Motrin a fost ok,deci nu stiu ce are,e cam aiurea...
Cris-sedinta la logoped nu am pierdut-o, mai avem inca 9 gratuite, cate 1 insa pe saptamina si s epoate reprograma sedindta d eluni, tb sa vb direct cu persoana care ne vede. El face insa saptaminal pe linga ABA si 45 min de logopedie.Acum avem ABA 2 zile la gradi in cadrul copiilor si 3 zile acasa, am inceput sa generalizam in toata casa-speram si cu ajutorul lui DUMNEZEU sa isi revina.
Anamaria-stiu cum e cu programul cu pricina,multa putere.
Ingrid-eu inca nu ma gandesc la ore de calarie e prea mica, dar ocazional la ferma face cate o plimbare pe ponei,acum e cu dansul si cu pianul sa vedem cum se va descurca,adica cat va exersa,ca are tema de la noua profa, si de azi treb sa exerseze, la ea e chestie de viteza a degetelor, teori asi notele o stie-deci asta se regleaza prin exercitiu,ca la orice sport/activitate. Franceza la gradi incepe la 1 oct, pina atunci au doar 2 zile cate 30 min si 1h de muzica. As mai fi vrut sa o dau la un sport, dar asteptam sa vedem cum facem fata si plus ca in iarna vine ski..
Moni-tine pumnii sa fie bine la gradi in noua formula.
Va pup pe toate, m-am trezit mai devreme sa scriu ca tare prost stau cu timpul si acum treb sa ma imbrac si sa scol trupa sa mergem fiecare la jobul lui
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
Buna seara,am oleaca de liber pana-s iesiti copiii la plimbarea de seara.Azi am fost cu Diana la dentista si a stat tare cuminte de i-a rezolvat doua carii.Unul din dinti se si clatina deja tare,asa ca se intrevede curand vizita Zanei Maselute.Mai are vreo trei carii,din care una mai mare,asa ca sper sa colaboreze la fel ca azi si in continuare.Am dus-o si la cofetarie sa pape inghetata cu ocazia asta.
INGRID vad ca iar te colorasi,da-le pace mai ca n-ai cu cine,tot ce obtii sunt buline rosii.La calarie vrei sa o duci acum? Hai la Arad ca aici cred ca mai sunt inca,erau inainte cam vis a vis de Carrefour.
DENISA tot n-am vazut poze cu noua freza.Ma bucur ca e mai bine Alex.Sper sa mearga tot mai bine si cu ABA si logopedia.Multe mai face si Emma,o sa fie multitasking sau cum se zice, ca tine Diana a avut azi engleza la gradi.Imi place ca la noi nici nu ne mai intreaba,mai vreti nu mai vreti ... numai apar in continuare profii de sport si engleza.Asa au facut si anul trecut.Oricum o inscriam,dar asa ca faza.Mi-ar placea sa ii ia si sa ii duca si la inot direct de la gradi,cum am auzit ca mai faceau la alte gradi de stat din Arad.
LILI ma bucur ca a fost asa de fain,noroc ca a fost si maica-ta cu voi ca altfel era mult mai greu cu Cosmin.Super si pozele puse! Si Diana s-a trezit foarte usor pana acum tot pe la 7,30 ,dar de culcat tot dupa 23 a adormit.Aseara pe al 23,10 a iesit din vana abia Si Diana il zmotoceste in ultimul hal pe Tudor,dar lui ii place.Cand tipa Tudor incepe si Diana sa chiuie E vesnic balamuc cand sunt amandoi.Ma mir ca nu suna vecinii la usa
BRANDUSA mai povesteste de proaspatul "biped".Cu ce se mai ocupa in afara de plastelina si masinute? Tudor a inceput sa scotoceaca si prin bucatarie pe la dulapuri,l-am lasat sa se joace cu niste plastice la un moment dat.Azi a mancat supa de conopida cu morcovi,orez si smantana.Tare ii place,dar nu ii place sa stea in scaun si cum se tot ridica in picioare si imi dadea peste lingurita,l-am lasat pe jos si asa i-am dat sa manance in timp ce se plimba . Cum termina conopida din gura cum mai cerea El ar vrea sa manance dar doar el singur sa tina in mana mancarea sau mai ales cu lingurita,apai nu ma apuc sa il las de pe-acum cu lingurita ca si asa se moscoleste destul cu fructele/legumele din care musca singur Intelege bine cam tot ce ii spui,vizibil pe zi ce trece mai multe.Am uitat sa va zic ca taica-meu l-a invatat deja de ceva vreme sa se dea peste cap in pat,iar Tudor mai incearca sa exerseze singur pe covor.La inceput nu stiam ce il apuca de statea sprijinit in maini cu capul in jos pana mi-a zis mami de datul peste cap.
De la gradi n-am noutati,am intrebat-o pe Diana ce mai face Simona educatoarea cea noua si tot ce am obtinut a fost ca "azi tot a strigat pe Dani" Ce sa faca se obisnuieste ea si cu el asa mai zburdalnico-neascultator Concluzia e ca Diana e adaptabila (ca mine dealtfel) si nu a facut mare drama din schimbarea educatoarei,asa cum ma temeam.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
Am uitat: azi m-a intrebat Diana ce-i cu crucea aia din fata primariei - e o cruce pentru mortii de la revolutie,ca au fost impuscati si in Arad vreo 20 . Asa ca m-a incuiat si nu stiam cum sa ii explic pe scurt si simplificat,sa priceapa ceva. Dupa ce am baguit ceva de revolutie,impuscaturi si gloante am tot incercat sa schimb subiectul,desi ma tot intreba una alta gen ... daca le-a curs sange.M-a intrebat daca am fost si io acolo - nu ca tocmai plecasem la tara cu o zi inainte,dar pe taica-meu era sa il ciuruie in seara aia Credeti ca ar fi cazul sa ma pun sa ii explic un pic mai pe larg de vechiul regim? Deocamdata i-am zis ca o sa ii mai povestesc despre revolutie cand mai creste.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
asteryaro spune:
Buna dimineata, ce zi frumoasa, calda si insorita avem aici !
Simt ca vine toamna... si tare n-as vrea .
Noi se pare ca am capacit raceala, mucii aproape au disparut, poate scapa asa, ce bine ar fi. Nu de alta, dar am realizat ca toata vara, cu mici pauze, Razvan a luat antibiotic.
Mda, se poate si mai rau.
Liliana , suna tare, tare frumos ce ne-ai povestit despre concediul vostru. La turci e greu sa gasesti ceva care sa nu-ti placa, eu ador litoralul lor . A trecut repede vacanta, nu-i asa?
Deci si voi cu educatoare noua, daca am retinut eu bine, se pare ca SCHIMBAREA este cuvantul de cod anul acesta .
Cosmin este un frumos, creste atat de repede... tu esti foarte frumoasa in toate pozele, se vede ca te iubeste camera. Nicolas e si mai dulce decat il stiam. de sotul tau spun doar ca pare mai... implinit? Hai ca glumesc.
Moni, la voi e distractie gratis cu Tudor si Diana. De ce sa vina vecinii? Haha, poate doar de invidie.
Denisa, am priceput cu logopedul.
Am uitat sa-ti spun, am receptionat plicul, MERCI MULT , Razvan e deja in plina vizionare de desene, ceea ce inseamna ca-i plac mult de tot.
Deci pe Emma o faci multilateral dezvoltata, bravo ei ca poate sa tina pasul, si bravo si tie ca te implici atat de mult.
Razvan a inceput sa intrebe diverse :
-ce inseamna "de mama focului" ?
-ce inseamna "galaxie"?
-ce este "sa te recomanzi"?
etc, etc, etc...
Aseara a adormit plangand , abia l-am potolit. Motivul? El vrea ca, atunci cand va fi mare, BUNICA sa nu mai fie MOARTA. Sa nu mai fie la Doamne Doamne in ceruri, sa fie cu el aici, pe Pamant.
Pe mine m-a terminat psihic ... plangea cu suspine, cu lacrimi adevarate...
Dimineata n-a amintit nimic, spre marea mea usurare.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
Hello si de la mine.
CRISTINA chiar m-am gandit aseara ca pe tine te uitai.Ma bucur tare ca e ok Razvan.Deci a inceput si el mai in forta cu intrebarile ...
Si la noi e vreme faina
Azi s-a dus Ghita dupa Diana ,cu Tudor cu tot ,dar Diana dormea inca si pana s-a dezmeticit ea si s-a imbracat,pe Tudor l-a instalat pe un scaunel la o masuta langa colegi de-ai Dianei,care i-au si dat jucarioare.Asa de incantat a fost ca cica nu mai voia sa plece de-acolo Educatoarea cea noua e tot cu zambetul ala permanent pe fata Nu stiu ce varsta sa ii dau,dar si Ghita zicea ca asa in jur de 30,parca mai mult cu +.A platit engleza,sportul si apa plata,dar vad ca nu au amintit inca nimic de sedinta.Asteptam sa ne ceara si paralele pentru rechizite sau ce or mai avea nevoie am vazut deocamdata ca au usa noua la sala.
teolinda spune:
Salu' si de la noi!
Multumim de aprecieri.
CRIS- sotu' nu s-a mai implinit.. culmea chiar e mai slab decat a fost in ultimii ani... a slabit 8 kg mai in vara asta. Sincer nu-l credeam in stare ca e mare devorator de dulciuri.Probabil ca pare mai implinit din cauza ca e tuns f. scurt si cu camasile alea mai lalai pe el.
Deci Razvan a inceput cu tot felul de intrebari si constatari. Si Nicolas a avut o perioada cand ne spunea ca el nu vrea sa creasca si noi sa fim batrani... si tot cu lacrimi de crocodil plangea si el... oricum e un MEGA . Seamana cu macxa"sensibilicos".
MONI - tu te-ai apucat de lectii de istorie??Eheee daca stau sa ma gandesc cate lucruri avem sa le explicam copiilor... da' las' ca le afla ei singuri pe multe dintre ele... noi ii asteptam cu intrebari incuietoare pt parinti.
M-ai speriat cate cariute are Diana.. pai eu sa zic merci ca avem doar 3 maselute plombate (la 2 dintre ele le cazuse plomba dar le-am refacut).. bine de incisivii de sus nu vorbesc ca p-aia nu i-am avut niciodata.
Ce le mai bagati copilasilor pt imunitate? Eu i-am dat lui Nicolas o tura de First Defense in august acum ii tot bag vitC cu propolis (3 tb/zi) si Cavit masticabil (mi l-a dat cineva.. asa ca il dau dupa prospect nu la recomandarea medicului).Sapt viitoare o sa ajung cu ei la medicul de fam si sa vad ce-mi mai spune si daca e cazul sa-i dau ceva si lui Cosmin... de ex. First Defense e de la 6 luni in sus... Lui ii dau Cod Liver Oil cred ca asta l-a ajutat sa-i iasa dintii desi dr. cand l-a vazut acum o luna zicea ca nici poveste de dinti... ca are fontanela prea mare.
Noi am avut azi sedinta cu parintii. Vestea buna e ca vom da aceeasi bani pe mancare - 8 lei/zi. Dar si mai buna vestea e ca dam mai putini bani pe rechizite si fondul clasei fata de anul trecut. Eu am cerut reducere la fondul clasei ca anul trecut am dat toti banii si n-am dus copilul decat pana in decembrie la gradi asa ca am de dat 120 ron pt rechizite (include si vreo 4 caiete de activitati si 2 carti de colorat) iar la fondul clasei dau 50 ron (redus de la 100 ron cat s-a hotarat).
In rest educatoarea cea noua... cica e de 5 ani educatoare dar imi plce ce lucreaza cu ei... in fiecare zi gasesc la mapa fisele de lucru, plus poezia care au invatat-o ieri asa ca il pot verifica.Am profitat si l-am pus sa imi spuna poezia si o stia pe toata desi avea 3 strofe. Azi mi-a mai povestit Nicolas o poveste si canta cantacelul "AAA acum e toamna da..." E clar... copilul are mintea odihnita, ii place si d-asta e atent si memoreaza. Doamne Ajuta sa-l tina si la scoala obiceiul.
M-au enervat niste mamici care tot comentau ca sa nu faca activitati prea complicate cu cei mici (in grupa sunt 26 copii peste 5 ani si 9 copii de 4 ani si 7 pana la 5 ani). Si-al meu e tot la "categoria" mai mica... si unii parinti au spus ca sa se lucreze Domne diferentiat... ca sunt prea mici. Ete io vreau sa lucreze cu el la nivelul normal.Vai bietii copii parca i-ar pune cineva pe coji de nuci daca nu reusesc sa faca nu stiu ce activitati... In loc sa cerem sa se implice mai mult in educarea si invatarea copiilor noi le cerem sa-i lase mai moale. Asta-i chiar culmea.
Cam atat ca m-am intins ca o placinta.
Maine merg dimi sa duc ceva analize pt Nicolas la laborator si apoi cica vine socra-miu pe-aici... e ziua lui de nastere. Probabil vrea sa ma cinsteasca da' mai repede cred ca vine sa-i bag rufe la spalat.
O noapte buna!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
LILI aiurea parintii aia,pai nu e diferenta asa de mare,la fel e si Diana printre cei mai mici si a fost ok.Nici nu mai retin,in ce grupa e Nicolas mijlocie sau mare? Ma bucur ca esti multumita de educatoare.Vad ca si la voi cu poeziile,eu parca am mai zis ca la Diana nu i-au invatat deloc poezii decat in perioada serbarilor.La fel cantece.Dar cum ei au trei serbari pe an si incep cu cca trei saptamani inainte repetitiile,pot zice ca memoreaza si ei cate ceva ca fiecare le cam stiu pe ale colegilor,plus cantecele.Si eu astept curioasa sedinta sa vedem ce planuri au pentru grupa mare.
Io nici n-am auzit de produsele alea pentru imunitate de care zici exceptie Cavitul din care ii mai dadeam o bucatica pe zi si tabletele de vitamina C+ propolis + echinaceea pe care chiar trebuie sa reincep sa le cumpar si sa i le dau Dianei,mai ales ca acum seara era ragusita.Pai da inghetata ieri,inghetata acum seara ... am incheiat deci seara cu miere+niste picaturi de propolis poate isi mai revine pana dimineata.
Am avut musafiri acum seara o aradeanca DC si baietelul din dotare - ce liniste a fost,cat s-au jucat in dormitor impreuna! Cand e singura sau doar cu Tudor rage ca un tigru si hohoteste de se aude pana la parter,nu mai zic ce-l mai zdruncina pe Tudor si in ce pozitii se da pe tobogan pe spate cu capul in jos par example De fapt si acum seara s-a dt in spectacol cand au revenit in camera de zi.E ceva de groaza, mai rau decat doi baieti la un loc Si pana au ajuns m-a ametit de cap cu "cand vine Bogdi odata?" chiar daca o vreme s-a distrat desenand forme geometrice,apoi decupandu-le,colorandu-le si lipindu-le pe alta hartie in ordinea asta.Asta i-am dat de lucru ca sa mai stea locului.Era bun si un dop la gura dar ...