PRIETENE FARA TITLU (67)
Raspunsuri - Pagina 18
asteryaro spune:
Salut .
Noi raportam toate bune si frumoase.
Copil cuminte, calm, fericit...
Iesim afara, la ceva mici-mmici cumparaturi (dupa buget ).
Pupam toate lumile!
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
Denisam spune:
Helloo,
Noi raportam copil mic cu febra mare de ieri si nu alte simptome-din cauza asta a trebuit sa cancelez appt cu logopeda gratuita,asta ma cam sperie,si copil mare OK care azi incepe pina cu o profa noua, sa vedem ce mai stie ca nu prea a exersat in vara.
Ieri am fost la ferma de mere si au avut ceva fun,ca erau animale, ponei,tractoare, etc iar mama cu sotu' au fost la tarani sa ia ardei kapia si vinete si am copt la ele vreo 4-5h si pus la congelator,mai avem mere si gogosarii, dar saptamina ceal ca suntem rupte plus cu Alex asa cam tuflit.
Am si 2 poze cu freza noua, ca sa se vada ca nu e copyright -Moni ,o sa le pun cand pot-va pup si o saptamina buna.
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
teolinda spune:
Salutare si de la noi!
Pupici tuturor gradinarilor! Nu stiu ce s-a intamplat dar vad ca f multi copii s-au ales cu educatoare noi, evident ca si noi ne inscriem in club.. deci avem una bucata educatoare tinerica,frumusica, eleganta... (mai tinerica decat mine... cred ca undeva intre 25-30 ani). Nicolas n-a avut nici o problema.. s-a lipit imediat de ea iar cand m-am dus sa-l iau acasa s-a pus pe ca nu s-a jucat suficient.
Eh... ar mai fi multe de spus.. da' acu-i tare tarziu, poate maine...
M-am gandit insa sa le spunem tutoror "gradinarilor" un an fructuos... la grupa MARE.
Toate bune tuturor!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Ana_m spune:
Hola ,
Intru doar sa spun gradinarilor si mamicilor lor , un an bun , foarte bun si fara imbolnaviri .
Eu plec dimineata la 7,30 si ajung seara la 7,30 -8 acasa asa ca... sunt franta .
Clara azi s-a trezit de dimineata de la 7 si ea (cred ca m-o fii auzit pe mine la bucatarie ) si avea si ceva .ceva febra si tuse , dar i-ad dat paracetamol si inca ceva si a mers la scoala , ca nu am avut cu cine sa o las azi , ca Nicu avea mult de lucru si nu pputea sa o ia acasa la pranz . Asa mustrari de constiinta am avut toata ziua , ca nici nu s-a simtit bine , si am lasat-o si 8 ore acolo , adica sa si pape la pranz desi atat a plans ca nu voia . Si in final cand am ajuns eu acasa era bine-mersi , dar mi-a zis sa nu o mai las sa pape acolo . Acum asta e ce sa-i fac , ii obliga sa manance tot si de asta cred ca nu vrea , nu are ce face , o vom lasa mai des .
Mai incerc sa intru cand o sa am ceva timp dar nu stiu cand va fii asta .
Pupici la toti copilasii
monica70 spune:
Helau si eu ca huhurezu'.
DENISA un mare se faca repede bine Alex.Astept si poze cu noua freza! Fain cu animalele,a fost si la noi in WE un targ de agricultura si aveau si animale gen,vaci,oi etc.Dar atat ne-am invartit pana n-am mai ajuns .Voiam mai mult pentru Tudor ca Diana a mai fost si anul trecut.
CRISTINA sa o tineti tot asa
LILI te-ai intors? Asteptam povesti de cum a fost la mare.Deci si voi cu educatoare top model
ANAMARIA sanatate Clarei,las' ca se obisnuieste ea si la program lung,desi e cam nasol sa ii oblige sa manance tot La noi nici poveste asa ceva.Sper sa te obisnuiesti si cu ritmul asta ... "Hai ca poti! Hai ca poti!" - asa se striga la mare la concursurile de la gonflabile Aveam si eu un program din asta "sexos" cand eram la faculta si aveam cca o luna pregatie iarna inainte de sesiune.Dimineata de la 7 la 15 la birou si direct la cursuri de la 16 pana la 20 Ajungeam acasa dupa ora 21 si era si iarna,mergeam pana la gara cu tramvaiul si de-acolo pe jos prin spatele garii printre linii pana in Gradiste,cale de cca 15-20 de minute de mers pe jos.Acum nu cred ca as mai umbla asa teleleu noaptea Cinci ani am avut in fiecare iarna o luna din asta "superactiva".Si luna urmatoare evident examenele si tot dupa orele de la birou,ca numai in primul an mi-au dat concediu fara plata pentru studii.Concediul meu nu il stricam io pe asa ceva evident. Dar macar nu aveam copii inca ...
Io m-am distrat acum seara cu Diana,ca le-am imitat pe educatoarele si ingrijitoarele ei de s-a spart de ras.Dupa care s-a pus ea sa o imite pe doamna Angela educatoarea din sala vecina care tocmai a preluat o grupa mica.Si a venit randul meu sa ma distrez.Se apleca in fatza cu curu' ridicat in sus si striga "MA FATA DA-TE DE-AICI!" Nu imi venea sa cred ca vorbeste aia asa cu pispiricii Sper ca nu tromboneste,dar inclin sa o cred pentru ca a mai zis ,citez:
"ASA DE MULTI OR PLANS CA NU MAI REZISTAM,MA DUREA CAPUL"
"DOAMNA ANGELA ERA PREA BRUTALA CU COPIII"
"SE INGHESUIAU SI DOAMNA ANGELA SE RATOIA LA EI"
Eu una i-am zis adevarul cu privire la educatoare ca s-au cam ciondanit,mi-a zis ca ii pare rau de Giorgi ca de ea ii placea mai mult (chiar daca a recunoscut ca era mai certareata si mai striga si pe ei ) ,dar ca si Simona cea noua e draguta.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Denisa, sanatate lui Alex. Posibil sa fie angina (rosu in gat). Nasol ca ai pierdut intalnirea cu logopeda gratuita, asta e nasol la voi: astepti de-ti vine acru daca vrei ceva. In fine, multa bafta!
Moni, eu o cred pe Diana, nu cred ca tromboneste. Daca ea s-a acomodat cu noua educatoare, atunci nu vad nicio problema ca i-ai spus adevarul, in fond si ei, copiii, se mai cearta intre ei si se mai supara, nu? Imi amintesc ce serioasa eram cand spuneam prietenelor: gata, nu mai vorbesc NICIODATA cu tine! Asta insemna urmatoarele 5 minute .
Ana, spor la treaba si sa poti tine pasul cu programul incarcat.
V-am spus? Sunt 39 de copii in grupa, mi-e frica sa ma gandesc ce balamuc va fi... Educatoarele sunt in numar de 3, nu este nicio schimbare, la fel a fost si anul trecut: 2 dimineata pana la 12, si cealalta de la pranz pana la 17. Destul de complicata treaba.
Razvan are muci verzi, deja. Sa ma mai plang, sa tac? Noroc ca a invatat sa sufle nasul la Cluj, ca altfel o incurcam, dar oricum, singur n-o face neam, ii este SCARBA , deci la camin nicio sansa sa-si curete nasul . L-am pus pe Calpol, Osccillo,
Coryzalia.
Azi e MARE SARBATOARE, Inaltarea Sfintei Cruci.
asteryaro spune:
Lili , sa ne povestesti cum a fost in vacanta voastra, eu abia astept sa vad si poze muuuulte!
Mult succes si voua la gradi!
Mai, dar numai Razvan este grupa MIJLOCIE???
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine.Am fost de-am dus-o pe Diana la gradi,azi n-am mai intolit-o eleganta ca ieri ca le-a zis ieri doamna sa isi ia sortuletul deasupra (ieri nu i l-am dat intentionat).Diana s-a miorlait ca ea nu vrea sort,ca n-or sa se vada rochitele asa ca inclin sa cred ca tot mai bine e cu sortulet,asa i se mai falfaie cu ce e imbracata ca tot n-o admira nimeni Si n-o sa mai mai sece ca vrea pantofii "cu toc".Azi i-am dat blugi si un tricou.Ca pantaloni de trening mai noi si subtiri pauza inca (tot ce are is mici sau uzati ) ,musai sa ajungem si noi la ceva shoping numai sa imi intre paralele de CIC.E aiurea si ca dimineata e racoare si dupa-amiaza cald bine.Zau de stiu cum sa o mai echipez ... mai are pantaloni 3/4 buni sau ceva iegari cam scurtisimi si aia, dar in ei ii e racoare dimineata.Cred ca o sa ii mai dau totusi fuste / sarafane si ciorapi lungi,desi mi se pare tare caraghioasa cu pantofii aia - are doar de lac albi si negri. Nu i-am luat de piele asa eleganti ca doar la serbare ii purta,iar pana la gradi is doi pasi,n-apuca sa umble cu ei,in plus cam tot sport o echipam.O sa ii caut niste ghetute de piele mai elegante,ca sa mearga si la fuste/rochii.
CRISTINA multi copii sunt,dar e totusi ok ca-s doua educatoare cu ei si in plus precis nu vin toti.Si la Diana sunt 4 copii noi,toti baieti.Doua locuri stiu ca erau libere ca au plecat inca din primavara doi (frate si sora),dar ceilalti nu stiu daca-s in plus sau au mai plecat din ei.Deci cred ca sunt sau 25 sau 27.Sper sa faca sedinta sa mai aflam una alta.
Imi pare rau ca deja au aparut verzisorii,dar atata bai sa fie,trec ei.Intrebai de grupa mijlocie, din cate stiu eu mai sunt in grupa mijlocie: Diana de la Timisoara par example.Ca nu toti i-au dus la gradi de la 2 ani si 8 luni precum eu pe Diana mea.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Bee spune:
Buna fetele.
Liliana, bine ai revenit din concediu! Povesti vrem.
Denisa, sa-ti fie de bine noua freza. Sanatate lui Alex! Harnicute si tu si mama ta.
Ana spor la treaba! Multa activitate pe capul tau. Sper sa fie ok Clara.
Astery, sanatate lui Razvan, sa nu se agraveze mucii. Si noi suntem la grupa mijlocie. La noi sunt 2 grupe: mijlocie si pregatitoare. Si acum am constatat ca fii-mea era anul trecut printre cei mai mici. Mai are doar vreo 4-5 colegi din grupa. Nu pare deloc afectata, dar asa e ea. Are si o noua educatoare, mai in varsta. E ultimul ei an in gradinita, dar e ok, imi place (mai severa, cat sa tina parintii la distanta). Cu Razvi va fi complicat. Musai sa-l dau, dar n-ar prea sta ca oboseste, se maraie, vrea diverse, toaleta nu-i ca acasa si o sa aiba probleme. Educatoarea e singura cu 20 de copii. Nu stiu, mai vedem. L-am dus ieri, il mai duc vineri.
Moni, mortala Diana imitatoarea. Cu curul in sus zici? Interesant mod de abordare. O fi o noua metoda pedagogica.
Deea, patanii ai avut si tu cu targurile. La voi cum e cu gradi? Zi-ne de Daria. Iti mosteneste creativitatea?
Ingrid, . Diana engleza si pian ca activitati extra? Pictura e oricum in sange, nu?
In rest? Diverse, cum ne stiti. Parca zboara timpul mult mai repede decat ash vrea. Eu ma probusesc de oboseala si za ca n-am nici un motiv special. Am inceput sa-mi invidiez sotul. Parca are mai multa energie decat mine. Seara adorm lata inaintea lui. Si cand voi incepe si activitatea, cred ca o sa ma adun cu farashul de pe jos.
Tavi si Ana sunt frati de cruce vad. Dorm impreuna si la pranz si seara. Acum inca nu au adormit si Tavi se joaca cu plastelina. Precoce mezinul meu: plastelina, masinute folosite corect, mai si spune anumite lucruri: mama, tata, papa, apa, Ilie, Lia, Pa, Alo. Nu stiu pe cine seamana, ca parca nici chiar Ana nu a fost prea rapida la vb. Da si meeeerge! Uite, acum merge de colo colo prin camera. Uraaaa! L-am facut si pe asta biped.
Gata plec,
monica70 spune:
BRANDUSA apropo de "curu' in sus",cred ca e plauzibil daca e mai inalta educatoarea aia si statea mai aplecata spre cei mititei.Azi am vazut ca ambele ingrijitoare bantuiau mai mult in sala de alaturi deci la piticoti,clar acolo au treaba mai multa,ca cei de la grupa Dianei sunt mari si independenti deci.Educatoarea asta noua e tare pisicoasa verbal ca sa zic asa,tot cu "puiut" si alte diminutive am auzit-o si tot zambareata tare.Se forteaza si ea sa le intre in gratii
Bravo pentru Tavi cel umblaret si vorbaret.Sa stii ca si eu chiar m-am gandit ca nu zicea Diana mai multe la un an si-o luna decat zice si Tudor acum - mama,tata,baba,papa,apa,tai tai,bebe,Diana,caca,dei dei (=da-mi) etc. plus multe cuvinte repetate dupa noi.Ea parca mai zicea "la-la-la" si "ham".Cred ca are importanta si ca au frati mai mari,invata mai multe de la ei decat de la parinti.Pai azi Diana l-a invatat sa ... fluiere.La ciocanul-fluier din plastic.Sincer n-am crezut-o initial cand mi-a zis ,dar a avut dreptate.Toata seara asta Tudor a fluierat Diana mai mereu vine si ne anunta ca Tudor a zis aia sau cealalta,poate are dreptate,ca daca ea zice ceva,el se straduie sa o imite imediat si ii mai si iese.Totusi parca seamana cu baietii mai mult,ca asa cum citeam pe vremuri ca faceau baietii asa cam face si el: cum vrea ceva cum intinde mainile in anumite directii un-doi si cam stim ce vrea de fiecare data.Deci asta in loc sa se straduie sa pronunte cuvantul respectiv ,ca doar stie care ce-s
L-am pus si la olita azi-dimineata,de vreo 3-4 ori,cu chiu cu vai a mai stat (cu jucarii,pufuleti,trombonit,desene si reasezat mereu cand se ridica) dar tot n-a prestat caca cum a mai reusit cu mami,doar pisu.Am incercat, ca mami zice ca noi nu il punem,ca daca il punem face.Drept e ca daca ar fi pe mana generatiei mai vechi si nu atat de comode, ar scapa mai degraba de pampers copiii,in mod sigur.
Aaa si cu Diana.Nici nu stiam ca stie sa isi lege sireturile "fundita".Azi dimineata i-am dat baschetii si pe cand ma duc sa o leg ... se legase deja.Sunt singurii la care are sireturi si f.rar i-am dat,chiar nu stiu cand a invatat.Mai voiam sa zic una alta,stiu ca era o poanta,dar am uitat de tot ce ca m-a zapacit Tudor azi de cap cu tipetele.Tipa ca din gura de sarpe si asa ascutiiiit, plus striga "DEI DEI DEI !!!" adica sa ii dam,la orice indraznim sa ii luam din mana,sau daca are Diana ceva si nu ii da in secunda cand vrea el.Azi la baie i-am dat lui periuta lui si Dianei pe a ei,doar o imita oleaca,dar rezultatul a fost tot "dei dei" si tipete ca o voia pe a ei