PRIETENE FARA TITLU (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello si de la mine.Ce-aveti mai?
CRISTINA hai ca nu vine inca toamna.
LILI mai un pic si pleci in vacanta ce-ti veni taman acum sa nu fi in mare forma?
Io imi citesc mail-urile restante, printre care am si o gramada de bancuri Asa ca-s in forma.

La noi e soare,24 de grade dar vor urca pana la 30,asa ca sper sa se culce Diana devreme sa poata sa se trezeasca la timp ca vreau sa o trimit la strand cu taica-su.De luni pana a marti a fost plecata la vara-mea si a stat cu Ancuta nepoata de 18 ani si cu inca o fetita de 6 ani de la un camin de copii - o iau acasa la ele week-ndurile si in vacanta.Diana s-a simtit tare bine,ba chiar a mancat grozav cu ele.Le-a dus pe mal la hinte si pe la ele la biserica (sunt baptiste) in sala aia pentru copii unde-s o gramada de jucarii.
Ieri i-am dat si cadoul camionul ala de lemn cu suruburi,cuie,ciocan si surubelnita ... dar ce sa va spun ce s-a aruncat Tudor pe el Batalie mare in zona! Tudor umbla binisor deja,dar cand vrea el,adica nu e necesar sa il provoci ca merge singur cand si unde are chef ... si are din belsug Dar tot prin casa,ca afara nu prea se descurca incaltat,sau poate nu are curaj inca nefiind obisnuit incaltat.Dar ii place sa fuga efectiv in patul mare din dormitor ,adica de la patutul lui pana la perete ... ca doar acolo cade pe moale.
Ieri pe drum am facut si nitel "shopping",adica mi-am luat de la tarabele de prin satele de langa Cluj o fusta alba de in si Dianei o ie tot alba si tot din in.Mie apucasem sa imi iau in Arad,dar nu gasisem atunci si fusta asortata.Pe urma ne-am oprit in Oradea si am intrat in Real si am mai cumparat si de pe-acolo cate ceva ca tot erau la reducere.Un set de doua bluze cu maneca lunga pentru mami,la doar 20 de lei,tare faine erau si fain materialul,pacat ca nu aveau nr. mai mici si pt mine.Mai ales ca erau pe nuante albastru-turcoaz .Da' am compensat cu un set pt. stat in casa short si maieu violet,deci atentie ca vine flacara-violeta .Husbandului i-am luat pijama,na sa ii iau si lui ceva.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

GIO mersi
LILI noa lasa ca si io avusei tot doua anestezii generale in doua luni.Na' ce sa fac,daca n-or fi 100 de ani ma multumesc cu 80 nu?

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONI ma bucur ca esti in forma. Sa purtati cu placere hainutele nou Mi-am luat si eu sambata din real 2 maieuri pt purtat la camasi... unul alb si unul turcoise... 7 lei amandoua si un tricou f misto cu guler ca de camasa... alb cu rosu era redus de la 35 la 10 ron.Decand cu criza baga toti promotii la "carpe".

Eu sunt "exilata" pe laptopul mic pt ca se joaca Maria si Nicolas cu Piticlic. S-au trezit cam tarziu ca aseara de-abia se revasusera dupa 2 sapt de cand au stat despartiti asa ca s-au culcat cam tarzior.
Cand sunt impreuna si ei mananca mai bine...

Merg sa intind o tura de rufe... sa bag altele... si tot asa...

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna.
Noi am revenit de afara, am pus de-o ciorbita de pui pt. Razvan, am facut un pilaf , ciocanele la tigaie - dupa cum observati, hrana rapida.
Afara a iesit soarele si parca mi-a mai venit sufletul la loc.

Lili , spor la treaba! Eu cred ca maine sau sambata spal, azi chiar nu am chef. Sau ma mai gandesc. Voi pe cat plecati in concediu? Cred ca abia astepti, nu?

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mai Criss da' ce de bunatati ai facut tu acolo.

Eu am niste supa cu galusti pt copii... da' ma tot rog sa le dau sa manance si nu vor... asta ca au mancat pe la 11 masa de dimi. Pe seara vreau sa le fac niste mamaliguta cu branza si smantana...

Cosmin trebuie sa se trezeasca... nah ca acum doarme de la 11.

Vinerea viitoare plecam in concediu... joi ma duc sa ma aranjez cat decat... cred ca de luni incep sa pun in bagaje mai ales pt copii. Sa vad cum le inghesui pe toate si mai trebuie sa pregatesc si arsenalul de papica pt Cosmin.

Si la noi e iarasi soare si f cald...si aerul conditionat mergeeee. Pe la 4 ii scot pe manjii cei mari la piscina. In week-end o strangem ca apoi nu mai avem cand ... iar daca o lasam asa pana dupa concediu cred ca o gasim plina de mal

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

LILI aoleu cred ca Diana a si uitat deja ca exista Piticlic de cand nu a mai pus mana pe PC.Doar acum intr-o seara si-a adus aminte de Poisson rouge ala si s-a jucat un pic.Recupereaza ea la iarna probabil.Acum e in drum spre strand,am trimis-o cu Ghita asa cum aveam in plan.Cu mancarea la ea e tot cam jale,acum cand s-a trezit a zis ca vrea numai paine cu pateu si n-a mancat niciun sfert din felia pusa! In schimb a mai ciugulit din salata grecesca ce-o facusem instant (telemea,rosii,ardei si ceapa plus ulei de masline si condimente).Si a baut si destul din zeama de la ea Dar dupa ce inoata mananca ea pe strand,i-am zis husbandului sa ii cumpere iar pizza,mai bine decat langos.Tudor e la mami inca,el a cam picat din schema cu strandul anul asta.I-as pune la balcon piscinuta gonflabila pana e asa de cald, dar mi-e teama ca o sparge,cel putin la Felix unde am mai incercat-o,isi infigea efectiv unghiile in ea
Bine ca a aparut iar soarele la voi sa va reveniti iar la forma buna

Mergi la inceput

Moni, langos e gogoasa, nu? Pai, mai bine papa Diana pizza, decat coca aia prajita si dulce .
Mai, eu cu mancarea nu ma plang la Razvan: are 3 mese/zi. Dimineata o felie de paine tost cu ceva (unt, pate, cascaval), la pranz ciorbita si seara un fel 2: pilaf cu copanel sau altceva. Ii mai scap un suc cu pai, o cioco mica mica kinder... un biscuit Oreo, dar in principiu nimic intre mese, doar apa sau ceai. Plus cele 2 pahare cu lapte de dimineata si la culcare. Asta este, om vedea ce-i cu metabolismul asta lent al lui, am in plan un sport ceva, dar deocamdata n-am nicio inspiratie, iar optiunile pe aici sunt reduse, nici macar mingea pe maidan n-are unde s-o bata .

Asa cum spuneam ca am de gand, ieri am schimbat rezervarea de we intruna pe pachet de 6 nopti/438 lei 2 persoane. O sa stam la DELTA de data asta, Razvan e foarte fericit, ca va avea bratara verde, visul lui , nu ma intrebati de ce.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">8

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput

CRISTINA super,deci inca o saptamana de distractie la gonflabile Chiar daca la Delta va cazati,oricum tot aveti acces gratuit la piscina de la California,fiind hoteluri surori.
Langosul nu-i gogoasa mai,e langos,adica o gogoasa mai lunguiata si turtita ,aluatul e un pic mai tare parca decat la gogoasa si care se umple la alegere cu branza si marar ,cu mujdei de usturoi,cu finetti etc. Cum sa nu stii tu de langos ? Pe la voi nu se face??? Uite poze:
http://www.google.ro/images?hl=ro&q=poze+langos&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=z4B2TMK6FMuVswbz8KGKBg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCcQsAQwAA&biw=1297&bih=662

Mergi la inceput

Na ca labartzai pagina cu langosul asta.
CRISTINA cand plecati? Mie mi se pare ca nu mananca mult deloc Razvan comparativ la cum arata,dar totusi avand in vedere ca bea si lapte de doua ori pe zi,pot zice ca mananca bine.Diana nu mai bea lapte decat rar.Nici dupa branza nu se prea omoara.Drept e si ca am lasat dupa ea,dar nici nu forta nu e bine cu mancarea.In schimb ai vazut si tu ca de la altii consuma ce vine la rand Ii cam papa sandwich-urile lui Razvan la piscina Nu mai zic in tren,ca a mancat in rand cu fetele prietenei mele,tot ce aveau ei.Ce aveam noi mai putin La fel daca mergem la restaurante,mananca mai mult decat acasa.Parca v-am mai zis cum faceam eu cand eram mica? Cum intram pe usa la cineva in vizita,cum strigam in gura mare " MAMIII MI-E FOAME !!! " asta desi ma hranea mami preventiv,sa stia ce urmeaza,dar tot degeaba.Cand stateam la casa,deci inainte de a implini 4 ani treceam drumul cu bunica-mea aproape zilnic la o baba din vecini care imi dadea tot timpul sa mananc ... paine cu sare

Mergi la inceput

Moni, tot mai buna pizza decat langos. Se fac si la noi, eu n-am mai mancat de ani buni. Imi plac gogosile de casa si poale'n brau (se fac la tara, cu branza sarata ).
Legat de copilarie... eu aveam 2 vecine la usa carora bateam necontenit: tanti Cocaaaaaa, aveti ceva dulce sa-0mi dati si mieeeee? tanti Nicolaeee, as manca si eu ceva dulceeee . Eram mai mica decat Razvan, pe vremea aia ne lasau cu cheia de gat, hehe... frate-meu batea mingea, eu cica aveam grija de casa. Si la fel, mancam cu mult mai bine la altii acasa decat la ai mei.
V-am zis oare ca in clasa a II-a (7 ani) aveam doar 17,5 kile??? Dar eram si gimnasta, deci nu se prea pune .

Noi mai stam putin si iesim iar la o plimbarica cu masina. Asta este, n-am ce sa-i fac. O sa va povestesc cand ma voi intoarce de la mare, cum acolo ii va disparea tusea ca prin minune, si sa vedem ce mai colectam nou la intoarcere. O sa facem aerosoli la greu, asta este clar.

Da Moni, stiu ca accesul e gratuit la piscina. Doar apa sa fie cat de cat calduta sa putem sa ne balacim macar putin. Om vedea noi.

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

MY LITTLE HERO

Mergi la inceput