Nu-mi mai spune "te iubesc''
Raspunsuri - Pagina 13
Raza de soare spune:
Gabrilici, scumpa, nu mai ai pm activat? Am dat 3-4 mesaje...si nimic.
Astept vesti!
mirela0521 spune:
gabi sunt de acord cu tine si cu decizia ta de a astepta. orice iubire/casnicie merita toate eforturile daca mai exista sansa sa fie reparate. iti inteleg sentimentele si pozitia de a astepta. nu te grabi sa inchizi toate usile casniciei si barbatului tau. in momentul asta tu ai facut tot ce ti-a stat in putere. este decizia lui daca se va intoarce la voi sau daca a decis ca vrea altceva, alta viata si alta persoana langa el. desi pare greu de crezut sunt pers care se ratacesc pe parcurs si nu mai stiu ce vor de la viata si de la pers de langa ei. timpul va lamuri toata situatia. insa daca tu simti ca trebuie sa stai si sa-l astepti, nu te grabi, ai rabdare sa vezi ce se va intampla.
iti doresc numai bine tie si fetitei.
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
Gabrilici spune:
Nu ne uitati chiar daca nu mai scriu.am nevoie sa va rugati pentru noi.promit sa va mai povestesc.deocamdata nu mai am putere.
va multumesc si Dumnezeu sa va apere pe toti de tot ce e rau si de orice v-ar putea face sufletul sa doara!
blackgirl0 spune:
Multa putere, Gabrilici! Dar ce s-a intamplat? In sfarsit ai aflat de aia?
Atata paguba in ciuperci sa fie! Sa fiti tu si fetita sanatoase, linistite, fara tensiuni! Sper sa vezi si tu ce-i mai important in viata, mai important decat o pereche de izmene barbatesti!
Gabrilici spune:
nu stiu de ce se tot insista pe ideea de o alta...ar fi simplu sa fie asa,dar lucrurile sunt mai grave de atat.
Gabrilici spune:
e chiar ultima mea postare la subiect.va multumesc tuturor pentru postari, pentru bunele intentii si pentru urarile de bine.
Va doresc si eu numai bine tuturor!
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Dar ce s-a intamplat? In sfarsit ai aflat de aia? |
Ce gasesti de ras???
De cand lacrimile si durerea unui om sunt atat de amuzante???
Daca nu poti alina, macar abtine-te! Gabi nu are nevoie de asemenea mesaje!
Si nu, draga mea, nu este nici o aia!!!!!!!
mirela0521 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Multa putere, Gabrilici! Dar ce s-a intamplat? In sfarsit ai aflat de aia? Atata paguba in ciuperci sa fie! Sa fiti tu si fetita sanatoase, linistite, fara tensiuni! Sper sa vezi si tu ce-i mai important in viata, mai important decat o pereche de izmene barbatesti! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
ce o fi atat de ras?!!!! suferinta unei familii destramate in care un copil este prins la mijloc sau suferintele unei femei care se lupta cu diverse probleme si stari sufletesti ti se par amuzante?
ori esti cinica de felul tau ori...
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)