Nu-mi mai spune "te iubesc''

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Gabrilici, imi pare rau. Din ce spuneai tu ieri, erai pregatita sa accepti orice de dragul copilului. Orice-ul asta insemnand, oricata suferinta a ta si a lui numai ca sa va vada copilul vostru impreuna?
Azi, el a decis sa plece. Cum am depasit eu o asemenea pierdere? Am avut o relatie atat de bolnava, ani multi, incat am finalizat-o intrand in spital. Am stat doua saptamani internata la psihiatrie, fiindca el m-a adus la limita suferintei si suportabilitatii (nu parasindu-ma, ci stand cu mine si chinuindu-ne reciproc). Nu aveam copii. Dupa ce am iesit din spital totul s-a terminat. N-am crezut ca voi depasi durerea. M-am inselat! In timp a trecut. Si iti spun ca am invatat un singur lucru important: niciodata nu voi renunta la mine ca persoana de dragul altcuiva. Daca nu ma iubesc pe mine, nu pot iubi pe altcineva si nu pot oferi iubire. Si nu e egoism aici, e o abordare asertiva a vietii.
Ia fiecare zi asa cum vine la rand si ai grija doar de tine si de fetita ta! El o sa aiba grija de viata lui, nu e treaba ta. Nu are rost sa astepti sa vrea el ceva, sa-si schimbe parerea, sa se vindece de vreo trauma......Si in timp o sa te doara mai putin sufletul. si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Cine rade la urma rade mai bine.Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci e groaznic ce ti se intampla....eu nu stiu sincer cum as reactiona dar sigur daca ar pleca nu ar mai avea cheie.Tu esti sincera si spui exact ce simti nu o faci pe grozava.E groaznic dar trece.Nu e sfarsitul lumii.Curaj si noi suntem aici.

Cat are Sophia?Cred ca e canm de o varsta cu Maria mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Gabi...imi tin fetita in brate si mi-e greu sa-i raspund de ce plang...Am citit tot, dar nu mai stiu ce sa spun....
Doar...te imbratisez... ai grija de galusca mica si de tine! Imi pare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Gabi, ti-am dat un pm acum cateva zile si imi apare ca nu este deschis. Cand dau pe profilul tau nu apare ca ai activat pm-ul. Eu am dat reply la al tau, nu stiu daca a ajuns la tine...
Imi pare rau, Gabitzule drag ca s-a ajuns asa departe...nu-mi vine sa cred ca a evoluat asa de rau povestea voastra. Ma uitam zilele trecute la poza de la nunta voastra si ma gandeam ca nu e posibil sa se fi ajuns aici...Propune-i totusi o vizita la consilier, macar pentru Sofia, macar sa va ajute sa o faceti pe mititica sa accepte tine mai bine sunt subiectiva, recunosc ca citind aici ma si apuca asa un soi de nervi impotriva lui, ca abandoneaza lupta pt relatia voastra, recunosc ca imi esti draga si vrand, nevrand nu am ganduri prea bune la adresa lui...
Oricum, draga mea, nu uita nicio secunda ca o ai pe Sofia si ca nu trebuie sa cazi prada disperarii! Stiu chinurile prin care ai trecut in perioada de depresie, stiu cat ai luptat cu boala atunci, stiu cat ti-ai dorit sa fii mama si stiu prin ce chinuri ai trecut ca sa o ai pe Sofia! Pentru ea, draga mea, fii tare! Fii asa cum ne-am cunoscut noi acum 7 ani! Plangi, descarca-te, apoi ridica-te si lupta pentru fericirea ta si a puiului tau!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

va iubesc pe toti!

Mami de Sofia frumoasa si scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

gabi, de vre-o 2 saptam nu am mai avut timp sa intru si sa citesc, asa ca am citit ultimele mesaje postate de tine si de fete. sincera sa fiu eu speram intr-o reconciliere intre voi, mai ales ca au fost sarbatorile, speram sa te regasesc bine si fericita in noul an.
imi pare rau pt tine de ceea ce simti acum, de toate starile acestea prin care treci, de tot ce ti se intampla. imi pare rau mai ales pt cea mica, pt ca inteleg ca a fost dorita de ambii parinti, si nu are nici o vina ca rel intre voi s-a racit. e pacat sa isi "piarda" tatal acum, doar pt ca mami si tati nu se mai inteleg.
din punctul meu de vedere este de neacceptat sa iti santajezi sotul prin copil, asa cum te sfatuia cineva acum cateva zile, si nu ti-as recomanda. nici daca ar fi cel mai rau sot din lume tot nu ti-as recomanda aceasta metoda pt nici un scop. cu atat mai mult cu cat sotul tau zici ca este afectuos si iubitor cu fetita, ca se joaca si se implica in activitatile fetitei.
sper ca DD sa te ajute sa depasesti situatia in care te afli si sa repare lucrurile pt voi toti. eu sincer sper la o reintregire a familiei voastre si ma rog sa se intample asta curand.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

ca un sfat ti-as recomanda sa te inconjori de adevarati prieteni care sa te inteleaga prin ce treci, cu care sa poti discuta, cu care sa poti iesi din cand in cand sa te distrezi sa mai uiti de probleme si de singuratate.
sotului da-i frau liber si daca va fi sa fie, se va intoarce. exista o vorba: "ce-i al tau e pus deoparte". eu cred in ea. el trebuie sa decida ce vrea de la rel voastra, pt ca tu i-ai spus clar si repetat ca il vrei pe el, ca vrei sa fiti o familie adevarata alaturi si pentru fetita voastra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Imi pare rau, Gabitzule drag ca s-a ajuns asa departe...nu-mi vine sa cred ca a evoluat asa de rau povestea voastra. Ma uitam zilele trecute la poza de la nunta voastra si ma gandeam ca nu e posibil sa se fi ajuns aici... Fii asa cum ne-am cunoscut noi acum 7 ani! Plangi, descarca-te, apoi ridica-te si lupta pentru fericirea ta si a puiului tau!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

se pare ca o cunosti personal pe gabi, pacat ca esti atat de departe. cred ca ai fi putut-o ajuta daca v-ati fi intalnit si ati fi discutat. ea are acum nevoie de prietene care sa o sprijine psihic sa nu clacheze

Mergi la inceput

Recunosc ca eu am o familie fericita si e usor sa dai sfaturi cand ti-e cald si bine cu un sot care te iubeste care e nebun dupa copil,cand esti rasfatata si pupata..etc etc...dar ,copilul nu are nici o vina asa e.Dar daca voi credeti ca e mai confortabil pentru bebe sa aiba un tata care nu a vrut sa creasca copilul langa el ci vrea sa fie doar tata de weekend.....sau o incalzeste cu ceva pe fata ca-l vede si stie ca se duce la cealalta la o...calda si fara obligatii....cred ca supraestimati puterea ei de a rabda..sincer.Nu e santaj e doar o chestie de bun simt..Incep sa cred, fara suparare, e doar parerea mea ca multe accepta ca sotul sa aiba pe altcineva si sa vina doar din cand in cand doar ca sa il mai vada pe cel care le-a aruncat si s-a dus la o p...a mai calda...din puctul lui de vedere.
Asta da suferinta pentru copil si nu acum ci cand va creste si va intreba"mami de ce eu nu am tata?"De ce a plecat?
Asta e bine?

Mergi la inceput

A si Gabrilici citeste si topicul cu"de ce nu pleaca daca iubeste alta femeie.."Unele chestii nu se schimba nicicum.

Iti doresc putere si nu te agata de el,ca retete universale nu sunt depinde si de soiul omului...si de gust...stii vorba cu gustul omului.....

Mergi la inceput