salazion rezistent la tratament

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna@lo spune:

tocmai am fost la un laborator al sanepidului din buzau si am recoltat fetitei secretii oculare pentru antibiograma.a doua zi nu iesise nimic pe cultura unde insamantase secretia,a ramas sa sunam luni.am inceput sa-i dau cate 3picaturi pe zi cu zyrtec si ulei de peste dar pe 14 sept avem programare la interventie chirurgicala la dr lumiit dorescu la medlife .iar pe 8sept avem programare la un homeopat din buzau ,dr hangan,am inteles ca tot apare la televizor.deja am intrat intr-un stres mare.ajutati-ma macar cu vorbe de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna@lo spune:

Am operat fetita pt multiple salazioame la Medlife ,am platit 600 ron si sa va zic ce mi s-a intamplat,fiind programate la ora 12,30 ,am asteptat pana la ora 14,pe biletul de iesire era trecuta data si luna gresitesi cel mai grav este ca fiind ultima interventie a dr-ei pe ziua respectiva ,probabil prea obosita a omis un salazion si VA TREBUI SA O OPEREZ IAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!INNEBUNESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivan83 spune:

Buna,

Pai spune si cum ai rezolvat problema cu aceste salazioane si la ce medic ai fost!!!! pleasee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivan83 spune:

Pentru Anka 74 , te rog spune-ne cum ai rezolvat tu problema cu salazionul si la ce medic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Medicul se numeste Amr Elkadi si il gasiti la o clinica Nova, in cadrul fostei Policlinici Globului. Ii gasiti cu o simpla cautare numarul de telefon si adresa cabinetului.
Si pt ca tot l-am recomandat cu multa incredere altora...a fost nevoie sa il mai vizitam si noi, a avut copilul un ulcior urmat la vreo 2 saptamani de un salazion. A cedat la tratament, dar am inceput tratamentul din pripa...si ne-am tinut de el.
Sanatate multa tuturor si ochisori frumosi va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

S-a mai discutat si aici. Si fi-miu tot cu tratament homeopat a scapat:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146823

Mergi la inceput