Tarile Balcanice - Jurmal de calatorie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Iata siPOZELE

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Superbe pozele!
Multumim mult!
Sa va fie de bine vacanta! Ati fost fara copii? Chiar ma miram, cam greu traseul asta cu 2 copii mici.

Mergi la inceput

Cu placere, Lavi. Am fost fara pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Liviana - mi-a placut mult Jurnalul de calatorie, ati avut o vacanta foarte frumoasa, iar tu ai povestit cu un real talent ceea ce te-a impresionat! Pozele nu pot decit sa intareasca ceea ce ne-ai spus, foarte frumos!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cum noi nu vorbim rusa, nici alta limba slavica, care sunt sansele sa avem un concediu confortabil numai cu engleza?

Mergi la inceput

Gabriela, multumesc frumos!
Maru, cred ca cel mai bine e sa te adresezi tinerilor pentru informatii, ei mai stiu engleza. Adultii/varstnicii inteleg si germana (o parte din ei).
Eu cred ca va puteti descurca, mai prin semne, mai cu engleza sau poate franceza. Unde vreti sa mergeti mai exact?
Nu mai stiu daca am mentionat, insa in Budva am intalnit 2 familii din canadieni care intrebau la un pct turistic unde pot gasi cazare. Iata deci ca mai sunt si alti indrazneti.

Mergi la inceput