Mamici de sept-oct'10- bun venit Octavian! (131)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

pt buric nu am folosit nimic. nici in maternitate nu o dadeau cu pudra. contine microparticule care sunt abrazive si irita zona. eu ii inveleam pensa cu o fasa inmuiata in spirt si gata.

mai puneti pe lista de medicamente si supozitoare paracetamol de 125 sa aveti in casa ca panadol pana la 3 luni nu putem sa le dam. asa la febra taiem un supozitor in 2 si gata.

klarisse nu ai ce face cu calciu in prima luna. ala se da din a doua luna de viata.

ionela cu ser fiziologic il stergi pe bebe dimineata la ochi, dupa urechi, pui o picatura in nas ca sa cureti nasu'. de astea seringi eu nu am folosit.

in loc de seringi pt administrare de diverse am folosit un bibe de la chicco de 50 ml. il gasiti in farmaciile sensiblu si miniblu. acu nu il gasesc pe net. ser se poate pune direct in nas fara seringa daca luati fiole de alea deja dozate. noi luam si fiolele de ser tot din carfu. nu am vazut sa o deranjeze cand curatam ochii. oricum, la orice ai dubii testeaza intai pe tine. la fel si la medicamente ca sa vezi ce gust au ca sa stii cum sa i le dai.

puiuta noi ne-am lasat de huggies de vreo 2 luni ca nu mai gasesc nicaieri. am trecut pe puffies din carfu si sunt f ok. cam la acelasi pret cu huggies. am incercat si de la bela da' se irita pe solduri. salteaua noi o schimbam. si salteaua de infasat e x2, si cea de pat.

ionela medicul de familie nu poate fi si pediatru pt ca nu are pregatirea necesara desi se dau multi rotunzi. medicul de familie e pt vaccinuri, cantarit lunar, masurat, etc iar pediatrul e persoana la care apelezi cand e vb de o problema de sanatate.

trimit asta si completez daca mai vad ceva ca nu am ajuns la pagina la care sunteti acu

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Maitreyi , sunt ffff bune sfaturile voastre. Sa stiti ca eu imi notez tot

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 31+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Felicitari, mami Cami!

Bine ai venit, bebe Octavian!

uta28 este 31+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eu dupa ce puneam serul nu aspiram ca intri intr-un cerc vicios. cu cat aspiri mai mult cu atat se produce mai mult si atunci ea stranuta la maxim 30j de secunde dupa ce ii puneam si gata

felicitari cami si bun venit bebe Octavia Ioan! sa aveti o viata frumoasa si luminoasa impreuna

maine vine vreo fetita?

klarisse vigantol se da din a 10-a zi iar calciu din a doua luna de viata.

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Buna fetelor. Am intrat sa va dam o veste buna: a nascut e_cami astazi la 5.05 dimineata la 37 sapt fix. Bebe Octavian-Ion are 2.900 gr, 50 cm, apgar 10. Si mami si bebe sunt bine.

Nu stiu sa va spun daca natural sau cezariana.

Felicitari Cami si bebe Octavian!!

Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Felicitari Cami , bebe Octavian fii cuminte si mancacios

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 31s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mai3, multumim de indicatii, am notat.

Klarisse graviduta 31+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

E_cami felicitari!

Bun venit pe lume bebe Octavian!La multi ani!

29+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mesaj de la Clary:
Ma simt bine dupa operatie,papam laptic de la mami si sambata venim acasa.pupam toate fetele de pe Despre Copii si abia asteptam sa le facem galerie.

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

]
ASAAAA SI MAINE CINE URMEAZA ????

Burtica de 36 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Oare cine intreaba?!?

29+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Buna fetelor. Am intrat sa va dam o veste buna: a nascut e_cami astazi la 5.05 dimineata la 37 sapt fix. Bebe Octavian-Ion are 2.900 gr, 50 cm, apgar 10. Si mami si bebe sunt bine.

Nu stiu sa va spun daca natural sau cezariana.

Felicitari Cami si bebe Octavian!!

Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

salut burtici!

hahaha, ziua si bebele. maine cine urmeaza???

FELICITARI CAMI
BUN VENIT OCTAVIAN

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 31+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 5 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna ziua fetele . astazi am mai crescut si noi putin si asta ma mai binedispune in rest...am avut o noapte de cosmar cu dureri foarte puternice in partea stanga sus sub coaste. a inceput de doua zile aceasta durere dar azinoapte a fost asa puternica, incat m-am plimbat in camera si spre dimineata m-a luat somnul. acum vad ca incepe sa ma ia iar , daca va fi la fel de puternica ca aseara ma duc la dr. oof nu inteleg ce ar putea fi

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput