Mamici de sept-oct'10- bun venit Octavian! (131)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Felicitari Cami! Refacere rapida si sa ai mult laptic pentru bebe !
Bebe Octavian bine ai venit ! Sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 35+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

e clar ziua si bebelu

Bine ai venit in lumea noastra Octavian
eu am rea\lizat ca pana nasc eu unii bebelusi vor fi deja botezati
maine am intalnire la eco abia astept sa vad minunea poate facem rost si de niste poze

30+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

aaa
si ca sa fac si eu 500 de mesaje si o steluta va pup pe toate "cracanate" sau nu

30+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

aaa
si ca sa fac si eu 500 de mesaje si o steluta va pup pe toate "cracanate" sau nu

30+ cu bebe mic
poze

Felicitari pt steluta

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 31+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Am fost si noi ieri la control. Colul se pare ca e inchis, mi s-a recoltat pentru secretie col si am trimitere pentru ecografie si analize finale (sange si urina). Pe astea din urma si eco le voi face saptamana viitoare.

Am stabilit si data pentru cezariana : 25 august si ma voi interna pe 24 seara.

Problema este ca saptamana viitoare spitalul Polizu se inchide pentru dezinfectare (sala de nasteri) si daca e sa se intample minunea saptamana viitoare voi naste la Elias cu o prietena a doctoritei, pentru ca dr mea e in concediu incepand de maine pana pe 24...
Deci, trebuie sa stau cumintica. Incerc.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 35+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

L-am pus si pe noul nostru "nepotel" pe prima pagina
Ce a crescut listuta

Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Nasucul trebuie curatat din cauza secretiilor sau pt ca asa trebuie curatat nasucul cu ser fiziologic?

Kiti, am inteles. Voi ati gasit deja pediatru?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 31+

Minunea noastra

Nasucul tb curatat din cauza unor secretii pe care pot sa le mai produca. Adica ritualul era asa cand ii schimbam pampersul, ii puneam si cate o picatura de ser in fiecare nara si aspiram cu pompita de nasuc. Mai greu era noaptea, cand tb sa stau sa ma dezmeticesc un pic, sa nu ii pun copilului ulei de corp in ochi si sa il ung la popou cu ser fiziologic

Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006

wow, chiar! iti dai seama ca si noaptea trebuie sa te concentrezi! Asa proaspat trezita!

Cristina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

pt buric nu am folosit nimic. nici in maternitate nu o dadeau cu pudra. contine microparticule care sunt abrazive si irita zona. eu ii inveleam pensa cu o fasa inmuiata in spirt si gata.

mai puneti pe lista de medicamente si supozitoare paracetamol de 125 sa aveti in casa ca panadol pana la 3 luni nu putem sa le dam. asa la febra taiem un supozitor in 2 si gata.

klarisse nu ai ce face cu calciu in prima luna. ala se da din a doua luna de viata.

ionela cu ser fiziologic il stergi pe bebe dimineata la ochi, dupa urechi, pui o picatura in nas ca sa cureti nasu'. de astea seringi eu nu am folosit.

in loc de seringi pt administrare de diverse am folosit un bibe de la chicco de 50 ml. il gasiti in farmaciile sensiblu si miniblu. acu nu il gasesc pe net. ser se poate pune direct in nas fara seringa daca luati fiole de alea deja dozate. noi luam si fiolele de ser tot din carfu. nu am vazut sa o deranjeze cand curatam ochii. oricum, la orice ai dubii testeaza intai pe tine. la fel si la medicamente ca sa vezi ce gust au ca sa stii cum sa i le dai.

puiuta noi ne-am lasat de huggies de vreo 2 luni ca nu mai gasesc nicaieri. am trecut pe puffies din carfu si sunt f ok. cam la acelasi pret cu huggies. am incercat si de la bela da' se irita pe solduri. salteaua noi o schimbam. si salteaua de infasat e x2, si cea de pat.

ionela medicul de familie nu poate fi si pediatru pt ca nu are pregatirea necesara desi se dau multi rotunzi. medicul de familie e pt vaccinuri, cantarit lunar, masurat, etc iar pediatrul e persoana la care apelezi cand e vb de o problema de sanatate.

trimit asta si completez daca mai vad ceva ca nu am ajuns la pagina la care sunteti acu

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Buna dimineata dragelor
Si pe mine ma dor toate incheieturile, iar mersul de rata este la mare cautare

Multumim pentru aprecierile facute. Grasunica mea m-a trezit pe la 6 cu gimnastica de dimineata si are niste lovituri de caratista de imi muta burtica din loc. Dupa ce s-a convins ca m-am trezit s-a culcat la loc, dar si eu am mai tras un pui zdravan de somn.
Doamne fetelor am o pofta de mancare de as manca si lemne., cred ca cere asta mica cat mai multe.O sa ma fac cat un tanc.

Dragelor felicitari pentru semnaturile frumoase!

Tanamera parca tu ai intalnire astazi. Multa bafta!

Chichi ma bucur ca esti mai bine astazi. Eu marti am avut oo zi cum ai descris-o tu pe cea de ieri, in care am plans in hohote fara motiv si mi-am dojenit sotul aiurea, i-am strigat diverse, fara sa-mi faca nimic, asa din senin. Cred ca hormonii astia au luat-o razna.

Fulguta ma bucur ca nu mai ai scurgerea de care ziceai ieri.

Sa aveti o zi frumoasa si sa va feriti cat mai mult de caldura asta caniculara!

33+

crina cu VERONICA ELENA

Buna vad ca e un tipar aici ca si eu ma simt cam deprimata zilele astea ,or fi hormonii , caldura , oricum nu mai sunt cea de saptamana trecuta , nici de scris nu imi arde
Va pup , aveti grija cu soarele asta puternic

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 31s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

E_cami felicitari!!! Bebe Octavian sa creasca mare si sanatos si mami sa se refaca repede!

Mie mi se face frica, mai am de asteptat, dar chiar asa zilnic??

Cristina 32+

Mergi la inceput