Mamici de sept-oct'10- bun venit Octavian! (131)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Alexuza - cel mai bine este sa te iei dupa dr pediatru care se va ocupa de puiul tau. Si eu imi pregatisem baneocin, dar, dc ea mi-a zis sa nu o folosesc, am facut cum mi-a zis ea si a fost ok.
Ionela - ser fiziologic iti tb sa ii pui in nasuc, iar seringile ca sa tragi serul din fiola. Il tragi cu acul, ca sa nu scape vreun ciob sau ceva, apoi il tii in seringa, pana il termini. Eu asa faceam
Iti trebuie si sapun si sampon pentru bebe, sau, dc iei de la Mustela, exista o chestie 2in1 - gel de curatare si sampon.

Oricum, cand apare bebe, o sa va faca pediatrul o lista cu cele necesare si vedeti atunci ce mai trebuie cumparat.

Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Alexuza - cel mai bine este sa te iei dupa dr pediatru care se va ocupa de puiul tau. Si eu imi pregatisem baneocin, dar, dc ea mi-a zis sa nu o folosesc, am facut cum mi-a zis ea si a fost ok.
Ionela - ser fiziologic iti tb sa ii pui in nasuc, iar seringile ca sa tragi serul din fiola. Il tragi cu acul, ca sa nu scape vreun ciob sau ceva, apoi il tii in seringa, pana il termini. Eu asa faceam
Iti trebuie si sapun si sampon pentru bebe, sau, dc iei de la Mustela, exista o chestie 2in1 - gel de curatare si sampon.

Oricum, cand apare bebe, o sa va faca pediatrul o lista cu cele necesare si vedeti atunci ce mai trebuie cumparat.

Kiti, mersic frumos
Pediatrul poate fi medicul de familie sau trebuie sa imi caut pediatru?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 31+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Heloo fetele!!!Ne-am adunat si noi de pe drumuri. Am fost de-am surfilat scutecele si bineinteles ca am ajuns terminata acasa.E asa cald!!Ma inscriu si eu pe lista ratelor cracanate!!

PUIUTZA e neaparat sa-i punem la bb serul in nasuc cu seringa sau merge si cu pipeta??

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Gagici, rata cracanata, pinguin beat.... dar cand se mai tara si ca melcul....ce e? sa stiu si eu cu ce seaman mai nou?

Dana 35+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Off..cred ca are Kiti dreptate, cel mai sigur o sa spuna pediatrul ce si cum ca probabil fiecare face in felul sau..Eu am doua liste care coincid si dupa ele m-am ghidat cand am cumparat una alta..

Klarisse graviduta 31+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

PUIUTZA e neaparat sa-i punem la bb serul in nasuc cu seringa sau merge si cu pipeta??

Ca sa ii pui cu pipeta ca lumea in nas, ar cam trebui sa ii dai capsorul pe spate - si e cam incomod sa deranjezi BB asa....zic eu. E mai simplu cu seringa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Serul fiziologic e pentru curatat ochisorii.

Fetelor in final e sau nu bun serul fiziologic pt. curatat ochii - eu stiu ca am folosit la inceput si pe urma un oftalmolog mi-a spus ca nu e deloc ok pt ochi, ca pisca!Cum e in final? Mai3, Kiti ce ziceti?

Mie mi-a zis dr ser fiziologic la inceput si apa fiarta si racita cand mai creste. Deci cat a fost mic mic il curatam cu ser fiziologic (intotdeauna dinspre exteriorul ochiului spre interior), dar cu o compresa uda, adica nu imbibata puternic, deci nu ii intra in ochisori, zic eu.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ca sa ii pui cu pipeta ca lumea in nas, ar cam trebui sa ii dai capsorul pe spate - si e cam incomod sa deranjezi BB asa....zic eu. E mai simplu cu seringa.

Aha!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Serul fiziologic e pentru curatat ochisorii.

Fetelor in final e sau nu bun serul fiziologic pt. curatat ochii - eu stiu ca am folosit la inceput si pe urma un oftalmolog mi-a spus ca nu e deloc ok pt ochi, ca pisca!Cum e in final? Mai3, Kiti ce ziceti?

Mie mi-a zis dr ser fiziologic la inceput si apa fiarta si racita cand mai creste. Deci cat a fost mic mic il curatam cu ser fiziologic (intotdeauna dinspre exteriorul ochiului spre interior), dar cu o compresa uda, adica nu imbibata puternic, deci nu ii intra in ochisori, zic eu.

ok. multu' kiti

Mergi la inceput

Citat:

Gagici, rata cracanata, pinguin beat.... dar cand se mai tara si ca melcul....ce e? sa stiu si eu cu ce seaman mai nou?

Cu un melc cracanat care a baut prea mult

Mergi la inceput