Mamici de sept-oct'10- bun venit Octavian! (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Felicitari Cami pentru OCTAVIAN!!!!!!!!!!!!!!! Sa fie sanatos si sa iti fericesti parintii!
Pot sa fiu eu urmatoarea? Daca mai astept pana la 38 de saptamani ma scot cu pompierii din casa, am 82 kg si o pofta de mancare de nedescris, am 24 kg +.
Am vazut ca vorbeati despre carucioare, eu am luat Bebe Confort - Carucior Pack Streety. L-a avut si sora mea si nu a avut nicio problema cu el in 2 ani, se face mic si intra oriunde, in lift, in portbagajul celei mai mici masini.
Noi am terminat cu shoppingul.Avem un sifonier tiscit de hainute, cele mai multe pt 50-62 cm. Aseara am ridicat si ultimul cotel din Irlanda, azi am spalat hainutele si maine le calc.

Hai ca m-am intins ca o placinta

aura 35+5 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pity ia si tine galusca acolo la caldurica..nu mai ai mult. Kg le risipim noi dupa nastere, de la alaptat si nopti nedormite.Hai curaj!

Klarisse graviduta 31+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Am observat ceva la sani..la unul sfarcul este format bine si curge din el colostru insa la celalalt sfarcul parca sta retras si nu prea iese nimic din el..e cazul sa ma ingrijorez? Nu stiu de ce e asa..s-a intamplat deodata..

Klarisse graviduta 31+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

cred ca cel mai bine se vor forma dupa ce apare bebe. iar de ceea ce curge, nici pe atat nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, stiu persoane carora pana in momentul nasterii nu le-a aparut nici o picatura de colostru . la mine a inceput sa apara foarte putin inca din luna a 5a, atat cat sa se faca o cojita mica pe sfarc. si tot unul e mai ,,productiv'' iar celalat mai lenes

Mariuk 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Felicitari CAMI! Bun venit bebe OCTAVIAN!

In fiecare seara cand intru mai apare un bebe...e super. Parca ma cam ia cu emotii....

35+ PETRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Fistiq, daca nu ma insel tu intrebai de sutiene masuri mari. Eu am comandat zilele trecute 2 sutiene de pe www.astatex.ro. Sunt dragute si au masuri pana la J.

Fug la Mall sa-i ridic piticului tapetul facut pe comanda. Au program pana la 22. Va recomand tablouri-tapet.ro. Am comandat de la ei in tapet cu Winnie the Pooh pe care il punem pe peretele din spatele patutului.

AAA, uitam azi ne-a ajuns si lampa muzicala cu Winnie the Pooh- vise dulci, e tare haioasa.

aura 35+5 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klari pai vin sa stii! Cu toate arsurile mele!
Cu sanii ce pot sa zic, eu port fix acelasi nr ca si inainte de sarcina, nimic nu e schimbat in afara de hiperpigmentare, iar de curs ceva nici vorba, oricat as storci eu!

Cristina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Felicitari, Cami!!! Bebe Octavian, sa ne traiesti 100 de ani sanatos, fericit si norocos!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu azi am facut ce faceti si voi (in materie de gastronomie, nu va ganditi la altceva, c-am lenevit toata ziua) - acum am terminat de mancat spaghetti cu branza si, incurajata de Crina si Ionela, am facut si 2l de limonada - f. buna, da-mi da niste arsuuuri!!!
La amiaza am facut snitele cu garnitura de legume. Maine chiar nu stiu ce-o sa fac, frigiderul e gol...a, ba nu, am 2 pepeni inauntru si niste branza si oua si fructe si-un pate. No, si mai tre' sa hranesc si-un copil maine...a, uitai de iaurt si lapte. Deci am mancare berechet - daca ar vedea maica-mea ar zice ca vaaaai, muriti de foame! Maica-mea, care anul trecut - n-o sa uit cat traiesc - mi-a zis ca nici apa-n casa n-am, pt. ca in momentul in care a intrat ea aveam doar o sticla de apa plata - na, nu era baxul intreg. La ea sa ai inseamna stocuri...congelatoare si frigidere pline, provizii...daca dau brusc faliment toate supermarket-urile? Sigur i-a ramas ceva intiparit de pe vremea... Mai stiti pe cineva ca maica-mea?

Fac capitol nou!

Lora, mami de Iustina si 37+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Care ziceati ca va sunt armele impotriva rsurilor? M-au asaltat de ieri si nu ma mai lasa!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna seara fetelor!
Toata ziua am fost,am avut si motive.Asta mic a fost pus pe fapte mari azi: pana am facut papa si-a scos toate hainutele din comoda, a dat laptopul pe jos, a deschis usa de la masina de spalat si era tot o apa in bucatarie si lista continua.

Inca un bebesuper !

Felicitari Cami! recuperare usoara si laptic mult.
Bine ai venit Octavian

Va felicit pe toate burticule care au schimbat semnatura.(si noi
)

Mi-au placut discutiile voastre, mi-am reamintit unele lucruri.

35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput