Mamici de sept-oct'10- bun venit Octavian! (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Citat:

Citat:

Dragelor ce active sunteti!
Si ce de informatii utile am citit astazi!
Eu am dormit vreo 2h, caci eram tare obosita.

Kiti si eu cred ca fie-ta va avea ochii tai frumosi.Eu sunt inebunita dupa ochi albastri. Intotdeauna mi-au placut si am fost fascinata de ei. Ce zici daca ne incuscrim? Baiatul tau e mai mare, fie-mea o sa fie prospatura, olteanca descurcareata....

33+

crina cu VERONICA ELENA

Cum sa nu, cum sa nu . 4 ani intre ei e numa' bine
Si asa eram amarata ca eu nu am cuscra pe forum

Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006

Atunci ramane stabilit! Sa nu-ti faci griji ca am sa-i dau zestre!, am s-o dau la scoli bune si am s-o educ cum se poate mai bine.
Ce zici de loby-ul asta?

33+

crina cu VERONICA ELENA

S-a adjudecat!
Eu deja il invat cum tb sa se comporte cand merge cu o doamna la cumparaturi (nu se comenteaza la nr de rochii probate, la timpul petrecut in cabina de proba si nici nu se clipeste cand se vede pretul), la prajituri ma ajuta, se face ca da si cu aspiratorul, deci o sa aiba viata usoara Veronica

Sa stii ca tare important e sa nu fie morocanos cand merge cu o domnisoara/doamna la cumparaturi. Sotul meu u e deloc fan shoping. Eu tot ce cumpar cumpar mai mult din mers, fara sa cercetez in amanunt, caci el deja se plimba ca un urs prin fata magazinului.
Ma bucu ca am stabilit atunci.
Sa fie ei sanatosi si fericiti ca viata merge inainte.

33+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Salutare burtici si bebici, cum va mai merge?
Vad ca ne inmultim cu fiecare zi. Ce frumos!
Sa cresti si sa fii sanatos BB Octavian!

De azi e si tati in concediu. Si-a luat cadou de ziua lui, 1 sapt si 2 zile. Il mai las pina luni cind il punem la treaba. Avem de reorganizat pe aici, chestii de carat...
Am reusit la tzanc, adica ieri, sa-i cumpar cadoul ca altfel nu mai apucam sa fie surpriza.

Am mai facut ceva research pe net in privinta sutienelor de alaptat, caci se pare ca in magazin nu gasesc marimi exceptionale
Am sini mari combinati cu circumferinta mica, si se pare ca e o problema. Oricum mai astept cu comanda ca sunt in crestere inca. Of, of

In privinta mincarii am ajuns de la foamea continua sa maninc de nevoie, sa creasca bebelusul. Altfel nu as minca nimic, n-am pofta.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 33+

Mergi la inceput

Klarisse si eu as manca nonstop si parca imi vine sa mananc numai ciudatenii de la un timp. Eu acum am mancat o mancarica cu sos de rosii si piept de pui, vinete, ardei umpluti cu branza si marar, snitel de pui, masline si desi sunt full, sigur peste o jumatate de ora ma duc sa vad ce mai e prin frigider. Suna bine si ce ai mancat tu. E o idee buna.

33+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Doamnele mele/cuscra, eu fug acasa, ca mi se intoarce flacaul din vacanta si ma duc sa il pupacesc, ca mi-a fost tare dor de el.
Ne auzim mai tarziu.

V-am pupat si o dupa amiaza racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Fistiq, asa sunt si eu cu mancarea, de fapt toata sarcina am mancat de nevoie nici nu inteleg cum de am reusit sa acumulez 15kg , cred ca mai mult retin apa.

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:

Klarisse si eu as manca nonstop si parca imi vine sa mananc numai ciudatenii de la un timp. Eu acum am mancat o mancarica cu sos de rosii si piept de pui, vinete, ardei umpluti cu branza si marar, snitel de pui, masline si desi sunt full, sigur peste o jumatate de ora ma duc sa vad ce mai e prin frigider. Suna bine si ce ai mancat tu. E o idee buna.

33+

crina cu VERONICA ELENA

Oau Crinuta..e oleak de papa in ce ai insirat tu acolo, sa iti fie de bine.
Eu as vrea sa nu exagerez mai ales seara insa daca ma roade tare n-am ce face..

Klarisse graviduta 31+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Simt nevoia de o schimbare de look. Ma refer la freza, ca altceva e mai greu sa skimb acum. As vreau sa-mi scurtez din par, asa pina la umar, dar nu taiat drept... nu stiu cum sa explic exact.
Am vazut la Andreea Raicu un model care mi-ar placea. Bine... ei ii si sta intr-un anume fel...

Eu am luat deja batista bebelusului, 45 ron. Dar am crezut ca e suficienta, nu mi-am dat seama ca trebuie si pompita din aia, nu m-am gindit la secretiile zilnice dela inceput. De fapt habar nu aveam.
Cite mai am de invatat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Fistiq, asa sunt si eu cu mancarea, de fapt toata sarcina am mancat de nevoie nici nu inteleg cum de am reusit sa acumulez 15kg , cred ca mai mult retin apa.

cristina si bebe in burtica 32+sapt

La mine se manifesta de vreo 2 saptamini. Am asociat-o cu perioada de cind sunt in concediu. Adevarul e ca nu-mi place deloc sa manincsingura.
Ca si kg nu am mai luat asa multe. In total am 13,5 in plus.

Ce o fi cu Donna, parca nu a mai intrat sau nu am retinut eu... Sper ca e bine, si nu e vorba decit de depresia generala de care am citit ca suferiti multe.

Mergi la inceput

Citat:

Doamnele mele/cuscra, eu fug acasa, ca mi se intoarce flacaul din vacanta si ma duc sa il pupacesc, ca mi-a fost tare dor de el.
Ne auzim mai tarziu.

V-am pupat si o dupa amiaza racoroasa!

Bine cuscra. Sa-l pupi pe Vlad si din partea li fie-mea

33+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

O seara racoroasa si tie Kiti, ca frumoasa sigur va fi cu asa revedere

Mergi la inceput