septilin

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Si pediatrul nostru la fel ne-a recomandat - 2 lingurite/zi, din septembrie (01)pana la sfarsitul lui martie, poate chiar aprilie...Si mie mi s-a parut mult, insa acesta e modul de administrare. Ce-i drept, mai uit uneori sa ii dau o lingurita, nu-i bai...trebuie sa existe totusi o cntinuitate in administrare.
Char asa...il dati ianinte de masa, dupa...cu pauza intre administrare si masa? Ca nu mi-a zis nimic. Baiatul meu il ia la pranz, cand vine de la gradi (dimineata nu mananca acasa, si nu imi vine sa il dau pe stomacul gol, desi poate asa o trebui) si seara, inainte de culcare.
Si inca ceva ce am observat la Septilin....in fiecare an, dupa ce am inceput administrarea,la aproximativ o saptamana, a facut o forma usoara de raceala, ...ideea e sa se continue septilinul, in ciuda racelii. Dupa 3-4 zile trece, doar cu Septilin si vitamine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucajosan spune:

Alexandrei, care are 2 ani si 2 luni, i/a recoamndat pediatra Septilin, cate 5 ml. dimineata si 5 ml. seara / 20 de zile pe luna (atat ajunge un flacon), apoi 10 zile pauza si din nou. Asta timp de 3 luni, incepand din septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

prin 2006 cind am vrut sa`i administrez lui ion septilin le`am trimis un email celor de la natural plant

"Sent: Monday, November 13, 2006 10:12 AM
Subject: mod de administrare septilin
m-ar interesa modul corect de administrare al septilinului la un copil de 2,3 ani, cite ling/zi, cite zile pe luna (stiu ca se adm minim 3 luni). multumesc"

si`am primit urmatorul rapuns

"Buna ziua,
Nu se administreaza copiilor sub 3 ani!
Echipa NaturaPlant
www.naturaplant.ro"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si eu i-am dat lui Andrei anul trecut si a fostfoarte puternic in perioada friguroasa.
Anul asta i-am cumparat iarasi sa-i dau si cand m-am uitat ce contine e plin de parabeni (conservanti artificiali) si am zis stop.
Si tot caut de atunci pe net ceva chiar natural.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Alex a luat toamna/iarna trecuta Septilin si a fost racit ff usor doar o singura data.Anul acesta pediatrul ne-a dat sa incepem cu Luivac,cate 1 pastila dimineata pe nemancate,apoi dupa cele 28 de zile de Luivac o luna Septilin,apoi iarasi Luivac si Septilin..pana la 1 aprilie 2011.Sper sa fie ok si schema aceasta ca e la gradinita.
In schimb Sarei,care toamna trecuta avea 1 an si 4 luni,i-a dat LantingenB.La fel,o sg raceala usoara toata iarna.Anul acesta i-a dat Ribomunil 4 plicutele apoi 3 sapt pauza si din nou 4 pliculete/pauza..etc tot pana in 1 aprilie 2011.Si e si ea gradinareasa,asa ca Doamne ajuta sa tinem viruseii departe de noi.Iar piticei Dariuca de 1 an si aproape 2 lunite i-a dat acum LantingenB si in luna de pauza de lantingen sa ii dau ceva cu Imunice sau asa ceva,ca inca nu l-am gasit ...sunt tahuie de cap cu administrarea lor,mai ales ca fetelor le dau si calciu sirop de 2 ori/zi 10 zile/luna,iar baiatului Osteocare tot de 2 ori/zi 15 zile/luna,pe langa cele 2 picaturi de Vigantol zilnic......
oricum,orice medicament,fie el naturist sau nu,trebuie dat numai si numai la recomandarea pediatrului.Sanatate maxima va dorim

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_iv spune:

Carmenp, cred ca esti intr-o grava eroare. Septilin sirop se administreaza inclusiv sugarilor. Este un supliment alimentar din extracte vegetale, nu este un medicament. Uite ce scrie pe prospect:

Administrare:
Sugari: 1 lingurita(2.5 ml) de 2 ori pe zi
Copii 1-6 ani : 1 lingura(5 ml) de 2 ori pe zi
Copii peste 6 ani: 2 linguri(10 ml) de 2 ori pe zi.

Ce treaba au cei de la NaturaPlant cu acest produs? De ce nu ai sunat firma producatoare?
Pe piata se gaseste si Septilin pastile, astea nu sunt pt bebelusi, dar se dau copiilor mai mari, care stiu sa inghita.
Va recomand cu caldura Septilin sirop, la noi chiar a avut efect, dar numai luat pe perioada lunga, cum recomanda si producatorul.
Daca nu era bun de nimic, nu il recomandau pediatrii aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

poate am fost in "grava eroare" atunci, acum am depasit cei 3 ani si le dau septilin. nu mai stiu de ce le-am trimis atunci mailu`, probabil in prospectul din 2006 nu`mi era foarte clar modul de administrare, nu mai tin minte ca`s 5 ani de atunci insa am considerat ca e bine sa`l postez aici pentru cei care intreaba. daca vreti sa tineti cont de el sau nu, daca vreti sa sunati la himalaya sau nu, e hotarirea fiecaruia. nu`i fac nici reclama nici antireclama, nu am niciun interes. da` expresia "recomand cu caldura" un medicament fie ca e naturist sau nu, hmmm, n`as folosi`o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_iv spune:

Am folosit expresia "recomand cu caldura" pentru ca baiatul meu nu a avut nici cea mai mica raceala iarna trecuta, dupa un tratament de 3 luni cu Septilin, in conditiile in care prietenii lui de joaca au avut 3-4 raceli cumplite (pe care le putea lua si el). Dar pentru ca nu vreau sa le fac reclama, nu am folosit numele firmei producatoare. E doar opinia mea, fiecare parinte isi imunizeaza copilul cu ce doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Taman ce scrisesem aici ca ai mei nu au fost/sunt raciti,si de ieri am 3 robineti de muci in casa.....o fi reactia adversa la ce le dau pt imunizare(La cel mare,inca nu ii dau septilinul,ele e pe Luivac deocamdata)ti mai patit careva asa?Ca alte simptome nu au(febra,tuse,stare nasoala...doar muci )

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

eu le dau acum Propolis junior cu macese si are rezultate vizibile, dar anii trecuti am luat si Septilin. Cel mai important cand alegeti un produs pentru imunitate pentru micut e sa vedeti ce contine si pentru ce varsta e indicat. Sunt atat de multe produse cu aceleasi ingrediente si preturi usturator de diferite.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput