Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bine ai venit Miguel cel de-al treilea muschetar!!! Felicitari Aelita!

Adriana superbe pozele!

Lorich ai grija, e aiurea tare sa fii racit vara, pe canicula si mai ales insarcinata... oribil. Mie gatul imi trece mereu cu cartofi cu spirt.

Sefa e in concediu 3 saptamani, ne facem de cap! Bine, mai am si eu o saptamana si intru si eu, mi-e cam frica, cum o sa ma descurc cu Patrick singura, sper ca bine.
Ieri am fost cam nervoasa, agitata, m-am certat si cu Gabi, obosita, si s-a vazut, am avut un copil super-mega agitat. N-a vrut sa doarma deloc, el care dormea si 3 ore la pranz, n-a vrut sa manance mai nimic. Ne-a tot amenintat ploaia, asa ca n-am iesit decat dimineata pe la magazine deci dupa-amiaza ne-a fiert Patrick in casa. Seara a cazut lat pe la 8 si eu pe langa el.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Felicitari Aelita! Bravo BB Miguel!!! Sa fii sanatos papacios si cooperant.

Doloress: Am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele cu voi si arati tare bine. Iti vine minunat burtica,esti vesela si frumoasa.

Adriana: si pozele cu voi sunt superbe cum ne-ai obisnuit. Si mie imi plac mult cele de la Cetatea Rsnovului-mai ales cea cu inghetatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Felicitari Aelita!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa creasca mare, sanatos si papacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Bine ai venit pe lume, bebe Miguel, sa fii sanatos si sa ai noroc in viata.

Mami Aelita, felicitari, sa-ti traiasca cele 3 comori, sa fie sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii. Te imbratisez cu drag.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Felicitari Aelita ptr bebe Miguel!

Adriana, superbe pozele!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu sunt socata de ce se intampla la Giulesti la maternitate si nu ma pot opri din plins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Eu sunt socata de ce se intampla la Giulesti la maternitate si nu ma pot opri din plins.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Doamne, este ingrozitor. Sa ne fereasca Dumnezeu !

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ce tragedie la Giulesti, o, Doamne Acum 2 luni eram acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Groaznic, groaznic! Dumnezeule, cum e posibila o astfel de tragedie? Vaaaii nici nu pot sa ma gandesc...
Doamne, li s-au topit etichetele de la manute si nici familiile nu-i mai recunoasc...e ceva ingrozitor
oooof
Aelita sa fiti sanatosi si fericiti. Asteptam poze cu micutul Miguel!
Adriana superbe poze, reusiti de fiecare data sa ma impresionati cu pozele...ca sa nu mai zic de curajul de a o lasa pe Annika in picioarele goale.
Lorich, Doloress eu incap destul de greu in Opelul nostru Cors, emicuta...si mai avem de platit un an la el...mai imprumutam masina socrilor, dar nu stim cum o vom schimba, ar cam trebui. Bine, la noi e si B f inalt, ca si la Lorich, daca eu conduc intra si Bogdan in spate langa scoica si scaunul lui Mircea.
Ali iubita, uuuf ce groaznic ai trecut asa recent pe acolo ca sa fii fericita si femeile astea...brrrr!
nu ma mai pot concentra. M-a dat peste cap GIulestiul. Siis, cred ca stau langa tine in spital 3 zile!! Doamne, bietii bebelusi, Bietele mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Doamne, groaznic, ne uitam in continuu si eu si Iuby la tv, nu ne-a venit sa credem cand am auzit de bietii puiuti

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput