Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 21
BraveGirl spune:
Mirunam, am fost la un magazin din Home&Design Mall. Mi-a zis doamna de acolo ca eu ii duc un model (de ex tapetul de pe perete, draperie) si ei imi fac un desen , aleg culorile si in 5-6sapt am covorul. Dar nu stiu dc fac si diferite forme. In mod cert iti poate decupa un covor mai mare si sa-l faca semicerc. Uite site-ul lor: http://www.megamarrex.ro/
Eu am fost dezamagita ca am gasit draperie la fel ca tapetul, dar era 550lei/ml, fara manopera. Si cum aveam nevoie de mmuuulltii metri, plus pisica din dotare,dornica de draperii noi sa-si ascute ghearele, am zis pas. Dar mi-a ramas mintea si sufletul la ea
Ma consolez macar sa-mi faca covor dupa tapet ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
28+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
Neatza. Eu am dormit doar 3 ore.
Sunt trezita de la 3, eu care inainte nu stiam ce-s alea insomnii.
Va dati seama ca-s si nervoasa
, daca nu m-am odihnit, iar weekendul acesta m-au innebunit intepaturile in vagin, dar si cele in anus. (se anunta hemoroizi?)Moleseala din picioare este la ordinea zilei, nici nu mai stiu cum este sa mergi intr-un ritm mai alert.![]()
Starile de lesin......ne-am obisnuit si cu acestea.
27+

amelia_ilie spune:
Buna dimineata si "La multi ani!" tuturor burticilor si puiutilor care poarta numele sfant!
Azi am schimbat semnatura, dam de baut
!
Beatrice, incearca sa te mai odihnesti peste zi daca tot nu poti noaptea. Si eu m-am tot trezit azi-noapte, am racit si ma trezesc cu nasul infundat si abia respirand, plus gajaiala din gat. A, si am si dormit singura in sufragerie, ca nu-l lasam nici pe sot sa doarma din cauza gatului meu...
22+ 
ukume24 spune:
Buna dimineata si de la noi,
La multi ani tuturor mamicilor si fetitelor cu numele de Maria..
Noi suntem bine, mi-am mai luat pulsul zielele astea si am avut 100 ceea ce e f bine zi eu. ieir am fost la strand... a fost super! am intrat un pic in apa dimineata si dupa 3.30 cand au aparut ceva nori. In rest am vegetat la umbra. am citit reviste pentru mamic si am pocvestit cu fetele. A fost foarte bine si a trecut ziua foarte foarte repede. Nu am simtit nici caldura asa cum o simt acasa.
va puuupic
22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
heidy spune:
Neatza si de la noi si cate o cafeluta sau limonada rece pt toate/toti sarbatoritii zilei de azi.
Noi murim de cald. Anul trecut am zis ca nu ne punem AC ca nu e asa rau in casa, dar parca anul asta, desi fata de afara e mai racoare in casa, eu parca resimt mult mult mai tare caldura si nu mai pot, ma topesc. La anul nu ma mai prinde vara fara AC.
23+
Tudor Andrei
eliza_cri spune:
neata fetele
LA MULTI ANI! SARBATORITILOR CU NUME MARE DE MARIA, MARIUS!!!
sa ne traitit, sa fiti sanatosi si voiosi si la punga grosi 

beatrice incearca sa dormi pe zi eu cand culc copilul pe la orele 13 bad si eu nanuca macar 30 min si sunt mai happy apoi...zice ca durerile prin vagin si anus trec cu cat stai mai mult la pat si asa este este probata si reprobata de mine ..cum mai fac una alta prin casa cum tup si durerile asa ca ma iubesc zilnic cu domnul pat 
ukume ma bucur sa ud ca pulsul a mai scazut...eu imi iau zilnic tensiunea si pulsul din cauza valorilor mari de prin sapt 13...si asa trebuie sa fac pana nasc...am facuyt inclusiv un grafic in care scriu toate datele pe ore, tensiune puls...deh sin lipsa de activitate 

maritza felicitari de vestile de la morfo bune, la cele rele eu zic sa vb cu doctorul ce e de facut in legatura cu cantitatea de lichid sigur te va pune s abei f f multa apa..la cordon nu e bai la sf sarcinii e riscanta dubla si tripla...
crisis felicitari de vestile de la echo ..lasa bb sa fie sanatos si apoi ai sa nasti tu cumva uite noi la scutece avem o colega care a nascut natural fetita ce 3800 parca si are numai o cusatura una singura...deci hai va fi bine 

22+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
adipapazi spune:
sugubina, pe bebicii mei o sa-i cheme ioachim si ana.
fetelor care m-ati intrebat de cerclaj, l-am fct la 20-21 de sapt, pt ca se scurtase colul si se deschisese de 8 mm. dar acum, dupa aproape 4 sapt de stat in pat si 2 de la cerclaj, am col de 36-37, cu OI inchis. luni merg la ginecoloaga sa vdm daca ma lasa macar 30 min in parc.
nu ma plang eu ca stau in pat, ca imi amintesc cat m-am chinuit sa raman gravida. mai dau o raita pe la fiv in ungaria si sa vedeti cu ce forta stau in pat.
ma gandesc cat de ocupata o sa fiu vreo 5 ani dupa ce nasc (plus ca eu mai am 2 bb la congelator) si am hotarat ca nu o sa ma mai intalnesc eu cu perioada asta in viata prea curand. asa ca citesc toate cartile de care am chef, bag un roman pe zi, vad filme (am luat-o sistematic, pe actori/regizori), pap fructe si beau multe lichide. nu am contractii, slava Dlui.
beti apa multa, intr-adev[r regenereaza lichidul amniotic. e bine pt bb sa fie cat lai limpede. as bea bere de nu va vad, dar ma abtin. am dat-o pe limonade, frshuri, compoturi si apa.
maritza, calma te, bea 3l de lichide si o sa ai lichid mult, iar in ceea ce priveste cordonul, fata mea il are de 2 ori in jurul gatului.no problem, multi copii il au asa. daca nasti prin cezariana, chiar nu e problema.
va admir pe toate cele care nasteti natural. nu as putea asa ceva. sunteti niste eroine!
noroc ca mi-ati amintit de celulele stem. azi ma apuc si eu sa citesc. dati-mi niste info generale. stiti firme? care sunt mai responsabile? preturi?
apropo de drul care nu a recoltat pt propriul copil: sa stiti ca unii refuza recoltarea pe principii religioase (don't ask, nici eu nu prea inteleg cum vine asta), presupun ca ei considera ca forteaza mana domnului si a destinului. plus teoria ca bolile sunt pe pamant pt a le indura, pt a ne purifica etc.poate drul ala avea si motivul acesta.
dar eu zic asa: daca DD nu credea in stem, atunnci nu ne ajuta sa le descoperim. aceeasi treaba ca si cu fivurile.
v-am zapacit de cap, ma duc la oliver twist, pe pro tv. diseara pe axn, monalisa smile cu julia roberts, mai e o comedie romantica si pe euforia. va pupacesc
Adi
+23 cu
si 
JoAnn spune:
buna fetele 
crisis wow ce bubu grasun
felicitari 
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina miru a iesit cu crusta de cascaval pe deasupra (ca am ras serios) si inauntru gen pasta, inchegata. Mie mi-a placut mult. Cand mi-am pus in farfurie am mai ras cascaval si s-a topit asa-foaarte bun! |
hai ma sugubina
chiar asa...sa intri in detalii de astea indecente 

tare gospodina mai esti...si mie imi place sa gatesc, dar acu....stau si salivez...

dar e musai sa notez retetele si cu prima ocazie le fac
23+ viitoare mami de gemene
beatrice75 spune:
Voi mai mergeti la cinematograf?Ultima data cand am fost, s-a zvarcolit rau de tot bebe, stiu ca nu le plac zgomotele "para nada". Inca o placere pe care va trebui sa o sterg de pe lista, facem totul pt bebeii nostri, nu?
27+

JoAnn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi sugubina, pe bebicii mei o sa-i cheme ioachim si ana. noroc ca mi-ati amintit de celulele stem. azi ma apuc si eu sa citesc. dati-mi niste info generale. stiti firme? care sunt mai responsabile? preturi? |
adipapazi foarte frumoase nume ai ales

pai nu zisei io...la gemeni cam vreo 5500lei la CBC. si asta e si cea mai ieftina

eu inca sunt in dubii...am cerut contract, dar...
offf...azi vroiam sa ies sa cumpar cate ceva pt bubuline...dar o sa stau in pat ...sper sa se inchida OI al colului.
23+ viitoare mami de gemene