Prietene la bine si la greu 42
Raspunsuri - Pagina 20
simina_kin spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI COPILASILOR SARBATORITI ASTAZI!!!!
Si din partea mea o cupa de sampanie si tort pentru toata lumea!!!!!!!!
Azi ma simt "mai implinita si mai fericita" decat deobicei, Maya a tinut sa fie prima care ma pupa, asa ca azinoapte m-a tot pupat de la 2 la 4 jum,azi am primit flori muullttteee si mai am o "bucurie" mare:maine ar trebui sa vina pe lume nepotelul meu, acum depinde daca vrea el, noi suntem nerabdatori, surioara mea este si mai si
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Vai ce gurita frumoasa are Cezara......este asa frumoasa!!!!!!!..(si bronzata)
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
dankutza spune:
Vroiam sa va ma intreb, s-a inchis fontanela la bebicii vostrii? Noi o avem inca destul de deschisa. Uneori ii vad cum se zbate un pic ciuful. Adica, ii bate pulsul si eu il vad, pt ca se ridica un pic de par in sus si in jos. E cam, nici nu stiu cum sa-i spun. Cam ciudat. La voi cum e fontanela?
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
La multi ani, SImina. Acum, mi-am adus aminte ca pe tine te cheama Mariana. Nastere usoara surorii tale.
Dana, mama lu' Pinky
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza La multi ani, SImina. Acum, mi-am adus aminte ca pe tine te cheama Mariana. Nastere usoara surorii tale. Dana, mama lu' Pinky |
multumesc
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Ba, ba, Klacid=Claritromicina=antibiotic |
brrrr
Are dreptate Broscutza, tu mereu ne veghezi
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
laurairina13 spune:
La multi ani Simina=Mariana!
Dankutza, nici la noi nu s-a inchis fontanela, dar nu reusesc sa ii vaz' pulsu cum zici tu..Da are si parul cam lungut.
Broscutza, vad ca deja o pui pe fiita sa te ajute la spalat rufe
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
floricik spune:
LAMULTI ANI SIMINA
Diana stiu ca scriai acu' cateva capitole ca nu iti plac supozitoarele cu novocalmin pt ca dureaza mult timp pana isi fac efectul. Noua dr ne-a dat pt febra Nurofen sirop. Pot sa-i mai dau altceva pt febra pe langa Nurofen? Imi e frica la noapte sa nu faca febra ca azi-noapte... Imi spunea cineva ca pot alterna o data nurofen, apoi dupa 4 ore Panadol si tot asa...nu-i cam mult?
Sper ca s-a inteles ce am scris ca Ema ma trage de picioare
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
DianaR spune:
Floricik, incearca Nurofen sirop o doza normala la culcare. Daca peste noapte iti face iarasi febra dupa 3-4 ore, ii dai o doza de Panadol sirop sau Eferalgan sirop sau supozitor cu Paracetamol/Eferalgan. Daca nu face febra nu-i dai decat dupa 6-8 ore de la doza de seara urmatoarea doza normala de nurofen. Daca are febra mare si e randul pentru doza de Nurofen (adica au trecut minim 6 ore de la ultima doza de Nurofen) poti incerca supozitor de Nurofen, la noi exista forma de copii de 125 de mg pe care o tai in lung cu cutitul incalzit in flacara la aragaz, pui o jumatate de supozitor si in 15-20 de minute scade febra. Sup astea au efect rapid si-i tare faine, mie una tare imi plac la Timi mergeau brici.