Prietene la bine si la greu 42

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

La Multi Ani Marii si Mariute, mamici, fetite, bunicute, surioare, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Despre inteligenta lui bebe

Ideea conform careia inteligenta este determinata strict de inzestrarea genetica a copilului a fost abandonata de mult timp, demonstrandu-se rolul deosebit al mediului si educatiei asupra dezvoltarii cognitive a copilului. Cu cat ambianta este mai stimulanta si creeaza mai multe provocari pentru copil, cu atat sistemul sau nervos se dezvolta mai mult si creeaza mai multe conexiuni neuronale pentru a face fata optim solicitarilor mediului. De asemenea, s-a facut legatura intre alimentatia echilibrata, bogata in vitamine si minerale, si inteligenta.

Dana, mami fericita de Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Pericolul produselor de curatare pentru copii

http://www.copilul .ro/pentru-mama/noutati-pentru-sanatate/Clorul_din_produsele_de_curatat_pericol_pentru_sanatatea_copilului-a6751.html

.... si cand ma gandesc ca eu dezinfectam cada cu clor inainte sa-i fac copilului baie....

Dana, mami fericita de Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

La multi ani,Marii mici si mari si Mariani mici si mari!Azi e si ziua Ilincai,o cheama si Maria dar si a lui buni,asa ca poftiti la inghetata si bere/pepsi rece!

Multumesc pt raspunsurile legate de scaunelul de masina,mai astept si pt urarile de ieri .
Monis:asa e ,e cam scump isofixuldar totusi sunt doar vreo 5 milioane diferenta fata de cele fara iso. Si nu prea as face economie la siguranta ..Pentru noi e un efort cam mare dar tb facut. Tu la ce modele te gandesti?
Broscutza:orezul e scotti,intr-adevar,am gasit chiar unul bio.
Dankutza:-ulei de masline ii pun cam 2-3 picaturi in legume,dar nu in fiecare zi,cand imi amintesc,sau ii pun un pic de unt ,cat o boaba de fasole,cam asa.
-ii dau jumatate de galbenus de 2 ori pe saptamana
-ficatel nu i-am dat,am eu o "un pitic"legat de el
-ii dau peste cam de 2 ori pe saptamana (cam cat o lingura)
-carnita de pui/curcan in restul zilelor,tot asa cam cat o lingura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LA MULTI ANI MARIILOR!!

De ziua ei ,fata mea e bolnavioara. Noaptea asta am facut-o cam alba, a avut febra, tusea destul de rau...
Ieri nu am mai rezistat si am mers la spital...are o rino-faringita. Am zis eu ca tusea aia + temperatura nu era de bine. Acum ne "distram" cu ambroxol, nurofen, klacid. M-am cam panicat...ca ma speria febra.

toti fulgusorii.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

LA MULTI ANI MARIILOR!!

De ziua ei ,fata mea e bolnavioara. Noaptea asta am facut-o cam alba, a avut febra, tusea destul de rau...
Ieri nu am mai rezistat si am mers la spital...are o rino-faringita. Am zis eu ca tusea aia + temperatura nu era de bine. Acum ne "distram" cu ambroxol, nurofen, klacid. M-am cam panicat...ca ma speria febra.

toti fulgusorii.

Sanatate multa Mariei,sa treaca repede raceala!
Si LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:

Lasa, e si mica si nu puteai sa stai asa cu ea in casa..Plus de asta sunteti norocoase ca nu ati primit antibiotice ca tratament, asa cum se da la mangalica pt orice
Pupici, sa va treaca repede!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:

LA MULTI ANI MARIILOR!!

toti fulgusorii.

Pupam Mariuta bolnavioara. Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:

Lasa, e si mica si nu puteai sa stai asa cu ea in casa..Plus de asta sunteti norocoase ca nu ati primit antibiotice ca tratament, asa cum se da la mangalica pt orice
Pupici, sa va treaca repede!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Ba, ba, Klacid=Claritromicina=antibiotic

Floricik, sa va treaca repede!

Mergi la inceput

Imi place ca Di vegheaza... multumim ca esti pe aici pe langa curte
Acum am pus si eu niste poze cu piculina mea.
Am impresia ca s-a maturizat mult....
W/E placut... (ce a mai ramas)

Mergi la inceput