Prietene la bine si la greu 42
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
ca tot vb de biscuiti, i-am luat si eu de la Organix, tot asa se topesc in gura, dar si ce daca, daca Alex rupe jumate din el si-l lipeste de cerul gurii pana se ineaca?
am inceput sa-i mai pun din cand in cand cate unul in fructe, sa nu zic ca am dat banii degeaba pe ei
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Inca o intrebare si ma duc: orezul se da la bebei doar daca sunt cu probleme la burtica?
Adica eu vreau sa ii dau azi orez cu putin morcov, ceapa si ulei de masline, cu piept de pui. Deja dimineata i-am dat piersica cu nectarina, o sa evit banana dupa amiaza, sa nu o stranga prea tare la burtica. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Inca o intrebare si ma duc: orezul se da la bebei doar daca sunt cu probleme la burtica? Adica eu vreau sa ii dau azi orez cu putin morcov, ceapa si ulei de masline, cu piept de pui. Deja dimineata i-am dat piersica cu nectarina, o sa evit banana dupa amiaza, sa nu o stranga prea tare la burtica. ![]() ![]() |
Noi am primit "unda verde" de la pedi pt orez de la 6-7 luni. Ii dau cam o data pe saptamana ,amestecat cu dovlecel ,ardei si carnita de pui sau branza,un fel de ardei umpluti cu branza sau carne ,in limbajul oamenilor mari
![](icon_smile_big.gif)
Am mai incercat varianta orez cu lapte (formula ei)si este cah,chiar daca e blenduit.
Si inca o chestie,nu folosesc orezul cu bob lung,se fierbe mai greu si ramane mai tare,Ili nu apreciaza treaba asta
![](alcool.gif)
Legat de biscuiti,sincer mai bine fara decat cu E-uri,zahar si sare,chiar daca nu pare "un capat de tara".parerea mea pam-pam.
![](floare.gif)
Eu ii dau rondele de orez, dar ieri in inteligenta mea neasemuita,i-am dat la vreo juma de ora dupa masa ,bineinteles ca s-a inecat si mi-a vomat in jet aproape tot ce mancase inainte
![](bang.gif)
ps:neata si
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Buna ziua de la munte
Avand in vedere canicula care va urma,noi maine venim in Buc si luni ne intoarcem aici.Cam caldutz,dar suportabil.
Poate la inceput de august ajungem si la mare.
Geo mananca cat poate de mult,adica cate 300 de fucte,250 de legume si ceva cereale (150 gr) sau branzica cu unt,iaurt si mamaligutza circa 300 gr seara.Toata ziua busileste pe iarba.E un rasfatat.
Nu am citit nimic,decat ultimele 2 postari.
Laura eu i-am dat lui Geo si cand nu avea probleme,de 2 ori orez.L-am facut cu morcov,ulei de masline,ardei gras,ceapa si cam atat.Prima data l-am fiert separat si l-am adaugat.A doua oara am fiert intai orezul,am luat spuma si am pus legumele.L-am fiert in continuare.
Biscuiti eu i-am luat de la Hipp .Nu am ajuns la Real si nici in Centrofarm nu aveau organix. de
George-Stefan (15.11.09)
broscuta_80 spune:
Neatza!
LYLY cafeaua este deja in vena.... multumim
N-am vazut nici o perseida nika.. abia la 03.30 s-a trezit fata mea si nu am vazut nimic pe cer la ora aia
crissa scumpa mea... nu a fost intentionat... rau nu o sa le facem niciodata copiilor nostri ( incearca sa te ierti repede repede si pupa-l mult mult de tot ca sa-ti revii
) Si lasa, ca aici ne gasim alinare si sprijin oricand, deci plange-te linistita.
Daca tot vorbiti de peste - mor de nerabdare sa ii dau si eu Iuliei, sa vad ce reactie are..
Dozz ce tare... nici nu realizam de fapt ca suntem mamici cu experienta si am putea noi sa ajutem alte mamici proaspete... ma duc sa mai bag si eu un ochi pe acolo ( sunt calare pe linku' de la dovlecei intre timp )
Sa vina toamna, se audeee???
Lumi
Licurix ca fapt divers - de ce nu ii faci de casa? Eu ii coc o tava sambata si am toata saptamana, sunt crocanti si fara mult zahar... vb de reteta daca vrei
Asa bre Ramonika fii perseida mea si lumineaza-ma
Di pupam Teia ta si restul echipei de muschetari.Deplasare placuta!
smara de cosmar... in timp ce citeam deja eram cu un ochi la ea sa vad ce face...multumim ca ne povestesti, asa ne pui si pe noi in garda, ca de obicei iti spui : nu mi se intampla mie.... Ma bucur ca Timi este bine
ionelamaria ma bucur ca Mihnea regleaza balanta... asa intre noi, e f bine ca vine si buni cu voi, ca mai ai cu cine sa il lasi pe Mihnea, ca eu nu cred ca o sa uit prea repede ce cosmar de concediu mi-a servit fii-mea la munte. Deci e ok daca ai baza in ea cat de cat. Poate ajungeti la Mangalia si bem un citro la Pirati, ca am vazut ca ai fost deja pe acolo.
Lui tati sa-i de Dzeu sanatate cat mai multa... te inteleg ca esti indoita sa pleci...
mami.ilinca ar fi bun si orez de la Scotti? mie imi place ala colosal
tina am impresia ca Geo e campionul fulgushorilor....Bravo lui sa pape bine si sa creasca flacau puternic!
Piculina mea mi-a adormit in brate, asa ca scriu cu greu la mesajul asta de vreo ora.
Kiss you all
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
citat din mesajul lui smaranditza Vin si eu nerecuperata (am citit doar pe sarite), doar sa va povestesc pe scurt ce am patit ieri, si sa va rog din suflet sa AVETI GRIJA ce baga copilutii in gurita. Era dimineata, Timi treaz, busila pe jos, sotul era la baie, si se imbraca sa plece la lucru. Eu -la computer, lucram ceva, si din cand in cand ma uitam dupa Timi sa vad pe unde a ajuns si ce face. Dintr-o data se face liniste in camera, nu se mai aud gangureli, ci doar hhhhhhhhhh (asa, din gat). Ma uit repede la Timi: ![]() ![]() ![]() Pe cand a ajuns sotul in camera, copilul urla, iar eu stateam jos langa el plangand si tremurand ca varga. Cateva minute nu m-am putut opri din tremurat; parca eram conectata la curent, asa faceam. ![]() Inca nu-mi vine sa cred ca mi s-a putut intampla tocmai mie asa ceva, care sunt obsedata de curatenie, mai ales de cand a inceput Timi sa busileze. De obicei, inainte sa-l las pe jos, inspectez inca o data camera din priviri, sa vad daca nu este ceva periculos pentru el, ceva obiecte mici, etc. La fel am facut si ieri. Numai ca, dupa inspectia mea, ![]() ![]() Cred ca asa de tare s-a speriat si el saracutul...ca aseara, dupa ce a adormit el, nu m-am mai dat pe forum ![]() Si uite-asa, dupa trezirea asta de soc, stateam cu ochii in tavan si nu mai puteam adormi eu...Daca as fi intrat pe forum, macar stiam sa ies afara sa numar stele ![]() Bineinteles ca pe cand am adormit eu din nou s-a trezit el ca ii era foame, si tot asa...distractie continua... ![]() ![]() |
Off...noi am patit-o aseara cu o bucatica de pepene. Se rosise dragul de el la fata si ramasese blocat. A scos-o afara pana la urma dar la fel ca la tine ...mai tare s-a speriat de reactia noastra.
Nu mai zic ca ieri dimineata faceam curatenie printre bijuterii si am dat de o bratara din margele rupta...in cateva secunde avea o margea in gurita...i-am bagat degetele in gura si i-am scos-o cu forta, el nu ma lasa.
A mai fost si cazaturacu masinuta...mi-am dat seama dupa zilele astea ca mai bine, de acum, nici la toaleta nu mai ma duc fara sa aiba cineva un ochi tintit direct pe el.
Salut toate fetele!
![](pupic.gif)
------------------------
Dana, mami fericita de
![](copilas.gif)
Albume foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina_boc/cristina_boc.jpg)
cristina_boc spune:
Salutare si de la Zalau,
Este tare cald pe la noi si mie imi cade capul pe tastatura, dar am intrat sa va salut. Andrei s-a intins la tzitzi din 15 in 15 min azinoapte., Si eu n-am stiut de ploaia de stele, macar sa vad ceva frumos.
Azi dimineata a fost cumintel si a papat vreo 50 ml fructe. A deschis gurita ca si in vremurile bune. Ieri nu a papat nimic solid, desi am incercat n-spe variante.
Broscuta, ma intrebai despre viermisori. A fost o coincidenta sa-i vad. Cica in general nu se vad in scaun: erau ca si niste firicele rosii si nu se miscau (oxiuri). Ceva special nu am vazut in comportamentul lui Andrei. Cica ar fii mai agitati. Partea naspa e ca degeaba faci analize ca nici acolo nu se prea depisteaza. Eu am primit tratament pentru el, si a trebuit sa facem si noi, si sa spal foarte bine toata lenjeria din casa.
CRIS ,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_80/monica_80.jpg)
monica_80 spune:
Ziua buna,
Astazi facem cinste, avem in menu ciorba radauteana, paste chinezesti cu sos si dulceata de smochine, asa ca va invit la
o zi linistita si racoroasa va doresc! de
scump Maria 13.12.2009
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Salutare si de la Zalau, Este tare cald pe la noi si mie imi cade capul pe tastatura, dar am intrat sa va salut. Andrei s-a intins la tzitzi din 15 in 15 min azinoapte. ![]() Azi dimineata a fost cumintel si a papat vreo 50 ml fructe. A deschis gurita ca si in vremurile bune. Ieri nu a papat nimic solid, desi am incercat n-spe variante. Broscuta, ma intrebai despre viermisori. A fost o coincidenta sa-i vad. Cica in general nu se vad in scaun: erau ca si niste firicele rosii si nu se miscau (oxiuri). Ceva special nu am vazut in comportamentul lui Andrei. Cica ar fii mai agitati. Partea naspa e ca degeaba faci analize ca nici acolo nu se prea depisteaza. Eu am primit tratament pentru el, si a trebuit sa facem si noi, si sa spal foarte bine toata lenjeria din casa. CRIS ![]() ![]() POZE |
Cristina, pai atunci ai vreun sfat care sa ma ajute sa imi dau seama daca o doare burtica de la viermisori sau, nu stiu zi-mi eva ce ti-a zis doctorul
![](japonez.gif)