FIV 278
Raspunsuri - Pagina 3
indra03 spune:
KORA, imi pare rau ca eu nu stiu de cate ori ai suferit esecuri in obtinerea unei sarcini, insa important pentru tine este faptul ca ai luat decizia sa te opresti si ca ai putut obtine un baietel care sa-ti umple sufletul de bucurie.
Sa dea Dumnezeu ca el sa aiba noroc in continuare, spun asta pentru ca eu consider ca tu reprezinti acum pentru el sansa de a-si schimba viata in bine! si trebuie sa recunoastem ca nu multi copii din centre sau abandonati/neingrijiti de familie au parte de lucruri frumoase.
Pentru copii din spitalul Panait Sarbu eu am facut aseara afirmatia ca :DA, ACESTIA S-AU NASCUT FARA NOROC SI SANSA DE VIATA !
DUMNEZEU SA-I AJUTE PE CEI IN SUFERINTA SI IMI PARE RAU CA A MAI LUAT SI ALTI INGERASI !
Nu putem decat sa ne rugam ca acesti parinti sa-si gaseasca linistea si sa poata lupta in continuare cu viata si nedreptatile ei!
Astazi am telefonat la cabinetul FIV din spital si am aflat ca in continuare personalul este in concediu. Mi-am pus problema materialului genetic congelat si am cerut legatura la secretariat. Mi s-a raspuns ca maine imi vor putea raspunde intrebarii mele!
ESTE ALTA INTREBARE CARE IN MOD NORMAL AR TREBUI SA PRIMESCA UN RASPUNS CORECT, ADEVARAT, DA SAU NU! Scriu asta pentru ca nu ar trebui sa fim inselate cu speranta si in ultimul moment sa ni se spuna ca in fapt problemele au fost la probe si ca nu au rezistat decongelarii !
Adevarul este cea mai buna minciuna !
VA DORESC MULTA SANATATE!
miki01 spune:
Kora Noi mai avem 3 embrionasi vitrificati (din FIV febr 2010). Sunt convinsa ca inainte de programarea pt FET ca ne vor spune daca sunt probleme. Nu am sunat pana acum.
Ma rog cu tot sufletul pentru puiuti si pentru parintii lor!
Dragaica spune:
Fetelor am intrat sa va anunt venirea pe lume a ratoilor mei dragi si iubiti pe data de 10 august prin cezariana la 38 de saptamani si 2 zile, daca-i lasau pana la 40 de saptamani cred ca nici atunci nu ar fi vrut sa iasa.
Sebastian a avut 3060kg iar Felix 2780kg. au respirat imediat fara ajutor, sunt niste minunatii, stiti voi faza cu cioara.
6 zile au fost alimentati la san si completare pentru ca nu aveam laptic destul acum insa avem 1 zi de cand beam doar laptic sa vedem cat ne tine.
Am pus cateva poze la semnatura.
Companioanelor mele de suferinta vreau sa va multumesc din suflet pentru sfaturi, incurajari, sustinere pe toata perioada tratamentului.
Ma rog la Doamne Doamne sa va dea putere, curaj, forta sa mergeti mai departe, sa faceti tot posibilu sa va vedeti visul implinit pentru ca
merita orice sacrificu.
Va pup dulce.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 38+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
Maine imi tin ratoii in brate, Doamne ajuta.
antosit spune:
Kora felicitari! Ma bucur sa "te citesc" fericita si linistita!
...este clar ca trebuie sa imi reiau vechile apucaturi si sa forumesc din nou pt ca citesc numai de bine despre voi!Va pup pe toate fetele.....si vechi si noi!
persi spune:
felicitari dragaica!!!
ai niste bebelusi superbi!
sa le dea d-zeu multa,multa sanatate!!!
cati_magureanu spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca da buzna la voi, asa...Sunt o mamica de pe DC de la clopotei 2008. Si eu am facut FIV la Giulesti acum 3 ani in urma caruia am un baietel. De la prima procedura mi-au mai ramas ceva embrionasi iar acum, in toamna, urmeaza sa fac embriotransfer cu ei. Problema este ca eu nu locuiesc in tara (sunt in US) si decalajul orar este mare intre Romania si US. O prietena de aici, care are si ea embrionasi congelati, a incercat sa sune la Giulestii insa nu a avut niciun succes in a gasi pe cineva. Suntem bulversate de cele intamplate acolo. Personal am plans toata ziua...cum ma gandesc la aceasta drama infioratoare cum incepe sa ma doara inima. Este cumplit, cumplit...
In acelasi timp sunt si ingrijorata cum a afectat incendiul recipientele unde este congelat materialul genetic caci, am inteles, ca s-ar fi oprit generatoarele pentru o vreme...
Daca mai aveti vesti sau va puteti interesa la cineva (daca cunoasteti personal de acolo) scrieti si aici, va rog din suflet. Voi urmari la subiectele FIV si sper ca vestile sa fie bune.
Multumesc anticipat! Ma bucur pentru fetele care au reusit, le tin pumnii si ma rog pentru cele care inca nu au reusit sau incearca pentru prima data!
Numai bine!
broscuta7 spune:
Dragaica, felicitari, multa sanatate si mult noroc bebelusilor tai dragi! Sa va aduca impliniri si fericire toata viata!
Indra, daca afli ceva sa ne spui si noua te rugam.
Eu o sa incerc un telefon pe mobil mai tarziu la una dintre asistentele de la FIV si daca aflu ceva noutati promit sa va scriu.
Am vazut dimineata la TV ca Marinescu a zis ca, daca va fi gasit vinovat isi da demisia. Demisia din ce? Din fct de director sau pleaca de tot de la spital?? Si noi ce facem, pacientele lui????
Si, cum spuneati si voi, embrionasii congelati ce e cu ei????
Nuuuuuu, azi trebuie sa aflam ceva, sa stim ce facem mai departe.
Auzi.....sunt in concediu. Dar cineva trebuie sa fie acolo la FIV, sa hotarasca ce vom face si noi, cele care vrem sa fim mamici.
toate fetele
Doamne, ai grija de copilasii care au ajuns la Tine si de cei care se agata de farama de viata pe care o mai au!!!!!Da-le multa putere parintilor sa treaca peste aceasta tragedie!!!
KoraPop spune:
Antosit multumesc mult!!!Tu ce mai faci fata draga????
Dragaica felicitari pentru voinici! Sa aveti parte numai de bucurii din partea lor!!!!
Fetelor care aveti puisori congelati la Giulesti sper din suflet sa fie bine cu ei, imi dau seama prin ce clipe de stres treceti voi acum, Doamne ajuta...!
Multa bafta tuturor!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
broscuta7 spune:
Fetelor am vorbit, dar nu am obtinut prea multe informatii. La inceputul lunii sept, cand vor veni din concediu se va sti clar. Depinde,daca se inchide tot spitalul, dar sa speram ca nu, sau numai o parte din el.
Dar ma gandeam la embrionii congelati, ei nu au vreun generator in sala respectiva, in caz ca se opreste lumina????
iana_mari spune:
KORAincep cu tine pentru ca iti cunosc tot istoricul si am trait impreuna cu tine toate esecurile,ma bucur nespus ca ti-ai gasit linistea sufleteasca si va doresc sanatate multa si fericire alaturi de voinicelul vostru drag.
ANTOSIT dar lunga ti-a fost lipsa dupa forum.Ce faci ?Te apuci de treaba in toamna?
IOANATUGS
DRAGAICA FELICITARI PENTRU BAIETI!SI mult lapticcccc!!!!!