Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

monika_bt...felicitari pt fetita.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

patricia

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Laura,inteles.noi nu plecam mai devreme de 7,hai 6 de acasa niciodata.Nici cand am fost la bulgari.400 de km are trebui sa dureze vreo 5-6 ore

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ana nu e nici o problema draga mea, normal ca nu e, sunt zile si zile, si etape si etape, vei vedea.

Ziki bine ai venit

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ana cam atat e. Cu microbuzul/autocarul se fac in jur de 7 ore.

Laura

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Sarumana Patricia

15+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Seara gagici am venit si noi de la bucuresti, bebe e bine, cam ingramadit mi s-a parut in casuta lui, a crescut putzica lu mama ,e in grafic, dr a zis ca e ok, ma duc iar peste doua saptamani, sa trece peste hop (20s cand am pierdut prima sarcina) si apoi o mai rarim si noi cu vizitele.
Felicitari pt rozalinde, va pup pe toate si pe maine, ne bagam la nani ca ne-a obosit rau drumul.

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

felicitari Mada pt rezultate si bafta in continuare.

Laura

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mai avem o fetita

felicitari MOnica

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 49

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput