Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

oare ce mai face Siluan?

noapte buna, fluturelelor de noapte!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Am si io 2 intrebari:
-care da carne, de unde ia carnea?
- la cate grade setatzi aerul conditionat in casa (eu la 26, ca cica sa nu fie prea mare diferentza fata de afara si e temperatura la care ema nu mai transpira; daca sunt 27...incepe)
- cand/ la ce varsta "trebuie" bagata si masa asta de la 17-18? noi avem o luna jumate de diversificare...da, stiu, mai am un copil, da' nu-mi amintesc si n u se pune, ca am facut altfel (mai prost)
-face careva tratament impotriva caderii parului? mi-a zis ieri dermatologul sa imi dau cu fiole de revalid sau dercos o data la 2 -3 zile si sa iau eurovita par si unghii. daca ati folosit asta sau altceva, bagati si la mine un feed-back
- bugetarii/bugetarele...ati primit fluturashii? moooaaama cat ne-a scazut salariul. credeam ca taie din salariul de baza, dar au taiat din TOT. varza.

iata ca nu erau 2

- eu le-am dat pana acum doar gaina sau pui din curte de la mama , dar intentzionez demult sa cumpar curcan din hypermarket dar nu gasesc. Curand vreau sa introduc peshte (shalau proaspat direct de la pescar)
- aer conditzionat nu avem si ne topim la un constant 29-30 grade (in casa, ca afara e si mai si...azi au fost peste 36)
- a 3-a masa eu am introdus-o cand primele 2 au inlocuit complet laptele
- si pe mine ma intereseaza tratamente eficiente dar si ieftine contra caderii parului (deocamdata nu am luat nici o masura )
- acum suntem bugetari amandoi (eu indemnizatzie, sotzul...demult) asha ca

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

DANYELANA, multumim de cinste si LMA cuscrului.

SIMPLICITY ce ii dai la ora 18? ai zis si nu am vazut io? sorry daca te pun sa repetzi...

Am si io 2 intrebari:
- la cate grade setatzi aerul conditionat in casa (eu la 26, ca cica sa nu fie prea mare diferentza fata de afara si e temperatura la care ema nu mai transpira; daca sunt 27...incepe)
- cand/ la ce varsta "trebuie" bagata si masa asta de la 17-18? noi avem o luna jumate de diversificare...da, stiu, mai am un copil, da' nu-mi amintesc si n u se pune, ca am facut altfel (mai prost)
-face careva tratament impotriva caderii parului? mi-a zis ieri dermatologul sa imi dau cu fiole de revalid sau dercos o data la 2 -3 zile si sa iau eurovita par si unghii. daca ati folosit asta sau altceva, bagati si la mine un feed-back
- bugetarii/bugetarele...ati primit fluturashii? moooaaama cat ne-a scazut salariul. credeam ca taie din salariul de baza, dar au taiat din TOT. varza.

iata ca nu erau 2

pe ultima suta:
imparatul de ratusca

DECENUELA, bine ati revenit. esti inca la apa? sau iti revii, CA DIN CONCEDIU?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

- carne o sa iau bio cand ajung la baneasa, daca nu au nu ma mai complic si-l bag direct pe pui/curcan/vita din supermarket
- aerul il am pe maxim 26, minim 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

ce parere aveti:
http://www.babycenter.com/0_baby-food-revolution-new-rules-for-feeding-your-baby_10320504.bc

asta e din seria aia dupa nenumarate studii s-a ajuns la concluzia (EVIDENTA) ca LM este cel mai bun ptr bebe. te doare capul

cris.d - ii testam cu niste iute amortit cum ne place noua ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:

SIMPLICITY ce ii dai la ora 18? ai zis si nu am vazut io? sorry daca te pun sa repetzi...

Am si io 2 intrebari:

iata ca nu erau 2

pe ultima suta:
imparatul de ratusca

1. Carnea o iau din supermarket NUMAI PROAPATA. Mi-a luat si mama o data carne de vitel din Obor. Ea cunoaste mult mai bine carnea. Si intradevar e f buna. Fierbe f repede .
2.Eu setez aerul la 27 de grade. Dar nu cred ca e grav daca e la 26.
3. Din cate stiu eu a 3-a masa se baga mai pe la 8 luni asa. Nu conteaza cate luni de diversificare ai ... Eu am 3 luni jumate si nu i-am bagat a 3-a masa.
4. Nu stiu de salariile bugetarilor dar vad ca ne-a scazut indemnizatia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Repede, repede, pana nu trece ziua de 12, bebe X da si el astazi de baut, in cinstea celor 7 lunite
Prima cinste virtuala dar ma inspir din iesirea din seara asta: cate 1-2-3-..-7 cocktailuri pentru fiecare mamica ce isi permite un mic chef , milkshake-ul preferat pentru cele cumintele, mere si pere coapte cu scortisoara ( Simplicity) pentru bebeii diversificati si doar o gurita mica pentru cei care sunt la inceput, plus niste prajiturele tuturor mamicilor - dar astea pentru maine dimineata la cafea, azi o fi cam tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Mda, mai erau 5 minute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

In primul rand, imi cer scuze ca n-am intrat sa fac cinste marti, cand pustiu` a implinit 6 luni Si ca sa ma revansez, va servesc pe alese cu de toate

Noi am fost azi la controlul de 6 luni, a plans la vaccin si a fost toata ziua marait, in schimb doarme de la ora 21.00, cu o trezire pt papa pe la 22.30... Bilantul la 6 luni: 8,3 kg si 69cm.

Puteti vedea www.youtube.com/watch?v=vCiKCHV8S9A" target="_blank">aici ultima distractie a lui Sebi. Ar sta toata ziua numai in picioare, ma lupt cu el sa-l fac sa stea si el putin in fundulet sau pe burta, dar dupa cateva minute se taraste pana la ceva pe care se poate catara si se ridica iar in picioare, dupa care incepe sa tipe si sa vorbeasca pt a ne atrage atentia la isprava lui
Aveti si niste pozici noi aici

Vroiam sa va mai intreb ceva pe cele care ati introdus ardeiul cum procedati cu el? Il fierbeti cu celelalte legume si-l pasati la fel? Trebuie sa inlatur si altceva in afara de seminte? As vrea sa incerc maine sa-i introduc si ardei...
Si vorbeati de niste biscuiti pt bebei, nu mai tin minte cum le zice, de unde se pot cumpara? Se gasesc in supermarketuri?

Noi vom merge la mare cel mai probabil la sfarsitul lunii, sotul intra in concediu pe 23 august, deci dupa aceasta data vom ajunge. Voi cand vreti sa mereti? Poate o punem de-o intalneala pe malul marii

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Am actualizat si eu semnatura Mai am un pic...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 0,5 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Am si io 2 intrebari:

iata ca nu erau 2

pe ultima suta:
imparatul de ratusca

Eu dimineata am fructe,pranz legume,seara iaurtel....poate ca am introdus prea repede masa de seara,noi avem o luna de diversificare,dar acum nu o mai scot,la mine nici una din mesele solide nu inlocuieste masa de lapte.....practic eu acum o obisnuiesc cu ritualul de mic-dejun,pranz,cina....se aduga si cereale/orez....dar acum e constipata un picut si le evit.....am raspuns la ce ai intrebat?

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput