Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (306)
Raspunsuri - Pagina 19
angelynna82 spune:
Neatza,
Laura multam de cafea, tare buna 
Andreutac multam 
am vazut la cineva una de la inglesina, tare frumoasa si destul de lunga...
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
Xor spune:
Buna dimineata!
In primul rand LA MULTI ANI RAZVAN, SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE SI SA-I BUCURI IN CONTINUARE PE PARINTII TAI, ASA CUM AI FACUT-O SI PANA ACUM!
Scuze de intarziere dar de sambata ne-am mutat in casa noua
si nu avem inca net....avem cererea facuta, acum asteptam....
Nikol - uhh ce sperietura...bine ca s-a terminat cu bine....Mark si-a "dres gustul" cu niste ulei pt masaj![]()
Am vazut copii suuuper frumosi, Carla si Ava....

Claudinna - stii ca astept sa povesteti ce meniu ai preg pt ziua lui Ava, nuuuu?![]()

Revin
ClaudiaH spune:
'Neatza!
Preety, Lucia are 13 kg dar a fost un copil cu un apetit foarte sanatos dintotdeauna. Cu cateva luni in urma manca mai mult decat fratele ei de 5 ani. Vad insa ca incetisor isi micsoreaza apetitul odata cu micsorarea ritmului de crestere. Oricum noi in casa o alintam cu apelative de genul: "purcelusule", "grasano". Sper sa se mai subtieze si ea cu timpul ca e fetita. Eu zic ca Sorina e ok cu greutatea ei, e supla si delicata cum ii sta bine unei fetite.
Claudinna, fain ati mai petrecut. Ce coroana i-ati tras sarbatoritului! Se vede ca Razvan are doi ani, nu mai are mutrita aia de bebelus. Cat despre stagnarea in greutate sa stii ca e normala. Stefan al meu ti-am zis ca avea la 2 ani 14 kg, apoi la 3 ani avea 15, la 4ani 17kg si acum la 5 ani 20kg. Mereu s-a inscris in grafice. Daca au sansa sa faca miscare isi regleaza ei pofta de mancare in functie de nevoi.
Angelynna, nu stiu de unde sa-ti recomand sa cumperi aparatoare de pat. Pot sa-ti spun ca eu am www.amazon.de/Reer-4512-Bettgitter-XXL-152/dp/B002R5ABLO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=baby&qid=1281943067&sr=8-4" target="_blank">asa ceva de cand avea Lucia 17 luni si sa stii ca sunt foarte multumita de el si ca inaltime si ca latime.
Kllemi, eu ma vaitam de labutzele Luciei ca si ea tot 24 poarta demult. O sa trecem in curand la 25. Fi-mea are si niste palmoace de-alea de muncitor la cazma. Dar e a mea si tot printesa mea ramane.
Noi avem o singura noautate: s-a rezolvat cu problemele cu cresa. Inca de joi n-a mai comentat iar dimineata cand s-a sculat si-a luat rucksacelul si voia sa plece. Acuma ma chinui cu Stefan ca ma intreaba in fiecare zi cand incepe din nou gradinita. Si mai are 2 sapt. de vacanta. In fiecare zi mergem afara, iesim cu bicicletele, etc. dar tot mai mult ii place la gradinita. Ieri am fost la cinema la Toy Story3 3D. Stefan a fost ochi si urechi. Acum asteapta cu nerabdare sa-i vina jocul Lego cu Buzz pe care l-am comandat pe net. Gata, va las ca dupa-amiaza ma duc la munca. O zi faina!
anca81 spune:
Gagici, multumesc mult de tot pentru urari si aprecieri 

Eu de azi sunt la serviciu 

Carla &
mami
babytza spune:
Imi trimiteti si mie numarul lui Babymom va rog ? pe PM sau pe mess 
Avem enterocolita in familie, toti vomitam si e coada la WC 
Babytza si puii
Valentina
David
Xor spune:
Babytza - nu il am...sper insa ca pana acum ti l-a transmis vreo mamica....pupici...probabil caldura e de vina....
Sper ca mama ta e bine
babytza spune:
Anca superbe pozele cu Carla 

Pe cele cu Razvanel nu le-am vazut, am ratat link-ul ![]()
Mama nu e foarte bine, nu se simte bine deloc, nici macar lamarginea patului nu poate sa se ridice
Acolo e binisor, au fost niste chestii care m-au enervat in we, dar sper sa fi fost doar din lipsa de personal in we acetse scapari.
Azi s-au ocupat bine de ea, dar eu nu pot merge deloc la ea o zi-doua ca sa nu ii dau si ei enterocolita. Asta i-ar mai lipsi .....
In rest se simte singura, ieri daca mi-a fost rau nu am stat decat o ora cu ea si era suparata , deprimata
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Xor am luat si noi de la un bebe mic , sambata cand am iesit la un gratar la tara. El avea de marti, am zis ca nu mai e contagios 
David are si febra dr meu de familie e in concediu....nici nu stiu ce sa ii dau, iar la urgente e jale. I-am dat Biotics si jumatate de smecta. De febra Nurofen. Se mai da ceva ?
Aaa si cica suntem pe regim , mancam pilaf si covrigei 
Babytza si puii
Valentina
David
andreutac spune:
Babytza, pt. febra alternativ Nurofen si Panadol la 8 h dc febra nu depaseste 39. pe langa astea regim, Humana Electrolyt, Smecta/Hidrasec. Asta e schema data de pediatra noastra. Aaa... si cat mai multa apa/ceai de menta. Sanatate multa va doresc, asta era tot ce va lipsea acum :((
babytza spune:
Andreutc a luat sotul acum Humana Electrolyt si sper sa nu faca peste 39 ![]()
Saru'mana 

Babytza si puii
Valentina
David