America (208)
Raspunsuri - Pagina 7
ruxij spune:
Sanzi, ma bucur ca s-a intors David si ca i-a placut in Ro. Acum sa aveti un an bun si poate mergem impreuna la anul:)
Noi incepem scoala marti. Fi-miu s-a facut f.f. bossy, conduce tot cartierul. Organizeaza toate jocurile, da toate indicatiile, acum organizeaza un "Back to school party", un fel de "block party" si ii investeste pe copii cu diverse functii in comitetul de organizare. Sunt f. haiosi, scriu invitatii si le "deliver" la usa la copii, discuta cu parintii, aseara a mers sa cumpere "supplies" pt. party, e pus pe treaba. Eu incerc din rasputeri sa il mai temperez cu bosinesul asta, il bat la cap zilnic sa nu mai dea comenzi, sa ii lase si pe altii sa decida si mai ales sa nu se burzuluiasca la ei cand nu il asculta pe el, ca nu e el regele. Jeez! Imi amintesc cand muream de frica sa nu fie bullied si acum am ajuns sa am problema opusa. Nu pot sa ii zic ca ii bully pe copii, dar s-a erijat in comandant de trupe si tot nu imi place mereu. Nici asa, nici asa. Sper sa se prinda ceva de batutul asta la cap din partea mea. Sau sa il las in pace sa se descurce? Totusi e datoria mea sa il invat sa se poarte, nu?
Sunt niste fetite care il intreaba la orice "Mattheew, are we allowed to do this? Matthew, can we do that?" WTF, ce il tot intrebati bai gagici?
sinzi_ana spune:
Ruxij, la noi o sa fie de lucru cred....cu atatea rubedenii care i-au facut toate poftele...si mai ales toti sunt in jur de varsta a 2-a, aproape de varsta a 3-a...David a devenit copilul ala crescut de bunicii care stau pe banca si se tem sa nu il traga curentu pe nepot...noroc ca l-a dus la sporturi...
Partea buna este ca foloseste niste cuvinte in romaneste de raman interzisa (are un vocabular fantastic)...si e super babaos si sfatos!!!! Citeste singur acu' din proprie initiativa ...hahaha!!!!
Si prietenul din Ro cel mai bun, cu care s-a vazut cel mai des, e tot crescut de bunici si e la fel de sfatos!!!! :D!!!!!
Acum sa vedem cum o fi cand dam militaria jos din pod, si incepe scoala (noi saptamana viitoare) si incep reguli si dead-lines!!!!!
Am pus ceva poze aici (nu ff multe, David nu a facut poze decat la natura plus multe filme artistice!!!)
http://community.webshots.com/album/578380470kxzHfr
Io zic sa lasi copilul sa fie asa cum e!!! Hhahahaa!!! Super destept si cu idei!!!!! Sunt sigura ca nu e bully....a da ordine nu inseamna bully....(de obicei astia nu stiu sa puna 2 cuvinte unul langa altul...eu am o gramada de exemple, si Bogdan nu e sigur nici pe departe asa!!!)
ruxij spune:
De vorbit nu's probleme Cica are o invatatoare stricta. Asteptati sa incep cu vaicarelile ca a fost reclamat fi-miu.:) Sanzi, si voi incepeti sapt viitoare? Si noi la fel, marti. Imi imaginez ce rasfat pe capul lui David. In alta ordine de idei, eu sunt inca pe spate de cum a putut el sa se duca singur cu avionul!
Ramona J spune:
M-am uitat pe site-ul ala si mi-am facut singe rau, ca am gasit opt zile la Cancun cu mai putin de o suta pe zi. De ce nu ziserati la inceputul verii?
Sinzi, felicitari lui David - I'm impressed! Nu-ti face griji ca-si intra repede in ritm.
Delia21 spune:
Am ras cu lacrimi!Aseara ma roaga Rudy sa-i spun o poveste si cum in zilele astea plange la fiecare mic refuz,incep eu sa spun o poveste in care copilul plangacios e furat de o pasare si cum el plangea tot timpul mamica nu si-a dat seama ca de data aceea e un motiv serios pentru care plange;binenteles ca am facut in asa fel incat sa aiba povestea happy-ending...mama salvand copilul in ultimul moment.Bonnn...la care Rudy rasufla usurat si imi zice "mami,sa nu-mi mai spui povestea asta niciodata,mai bine sa-mi zici o poveste in care mama si copilul au mers la Toystore si au cumparat prea multe jucarii." Concluzia;...sa ma las de povesti...moralizatoare
blackpanterro spune:
Haha, Delia, la fel a spus si Aidan despre "The boy who cried wolf". I-am spus-o pt ca a inceput sa minta, chestii nesemnificative dar ma deranjeaza ca minte...nu i-a placut ca a mancat lupul copilul mincinos si sa nu o mai citim :))
Adriana 37+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Delia21 spune:
Cred ca o sa am nevoie de terapie ca sa nu o iau pe campii!!!sa ma iertati ca rabufnesc....dar trebuie sa cred,vreau sa cred ca cineva...ma poate ajuta cu o idee,...la care eu poate nu m-am gandit defel.E vorba de mama.O iubesc ...mi-am lasat contul pe zero barat pentru ea de destule ori;este eroina mea.Si cu toate asteam-am cam saturat!!!!Imi vine sa urlu in gura mare:M_AM SATURAT!!!! Imi ajunge!!! E mai rau decat un copil de un milion de ori! Sta cu mine 6 luni pe an...dar cred ca nu imi face bine sederea ei.Da ,ma pot baza pe ea cu copilul ,il iubeste,le face pe toate in casa...dar de cel putin o data la 2-3 zile ori imi spune ca nu mai vrea sa vina la mine in veci,ca nu mai vrea sa ma vada...ca mai bine nu m-ar fi avut....si multe alte vorbe grele, repertoriul ei....e lung...lung si acelasi.Orice lucru cat de neinsemnat refuzat e motiv de mare suparare la ea.Orice lucru pe care eu vreau sa-l fac cand ea e la mine...,de exemplu si cand vreau sa imbrac copilul,chestie neinsemnata...ea imi da motive pentru care sa nu fac lucrul ala...sau daca il fac sa nu-l fac asa.I-am explicat de mult prea multe ori ,si calma si in lacrimi...si pe ton ridicat...ca nu are un mod de a fi sanatos,nu ma ajuta defel acest fel al ei de a fi.oamnei buni...aveti asemenea specimene...prin familie...la care trebuie sa le amintiti de zeci de ori pe zi...sa isi tina parerile pentru ei...mai ales cand e vorba de lucrurile marunte.A ajuns acasa....de cateva zile in Romania...si azi ce aud ;iar amenintari,pe care nu le mai cred....dar nu imi fac bine...si ma afecteaza rau de usurinta cu care le spune :"nu cred ca mai vin la tine".Si sa precizez,pentru ca o iubesc si e a mea...o platesc pentru lunile venite aici ca sa ma ajute...ca pe oricare alt om venit sa ma ajute,deci pleca acasa cu niste bani,nu ma ajuta pe degeaba.stiu ca cel mai sanatos pentru mine...ar fi sa tin la distanta...din moment ce ma toaca psihic in halul asta dintotdeauna....dar nu e usor.Cum ati procedat cu parintii...de acest fel...care vor neaparat sa va simtiti vinovati pana la cer pentru fiecare lucru pe care nu il faceci intocmai cum asteapta ei?Exista vreo speranta...sa se poata..schimba...sau eu ma mint...singura ...asteptand minuni care nu se intampla?Recunosc...daca ar fi fost asa soacra mea,care apropo,nu mai e in viata...mi-ar fi fost usor sa...renunt la "ajutorul" dat...reciproc,...dar e vorba de mama...pe care sincer o iubesc...dar ma stoarce de viata....si nu cred ca am voie sa las asta sa se intample la nesfarsit...sunt si eu mama si chiar am nevoie sa ma pot concentra si bucura de copilul si toate cele pe care le am in viata asta.Luminati-ma...daca puteti...si aveti cazuri de genul asta!
corinadana spune:
NU se va schimba...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Macrina spune:
Delia, e o relatie nesanatoasa si iti dai seama ca ea nu se va schimba.. Renunta la ajutorul ei, e tot ce poti face mai bine..
Vorbesc in cunostinta de cauza, avem si noi un astfel de caz... grav.. mai grav...
Cheer up
josefine spune:
hello, americancelor!
am reusit sa ne mutam si sa ne aranjam!
cine vine in iowa in vizita? avem o camera de oaspeti:-)
nu e chiar asa nasol cu porumbul in fata casei, ba e chiar liniste si pace. si nici trafic, a inceput sa ne placa, mai ales ca nu pierd prea mult timp pe drum pana la munca.
am suferit mai tare ca nu am gasit whole foods si nici trader's joe prin zona. am gasit un magazin asemanator, dar cu preturi mai mari decat de la whole paycheck. si nici rusi nu prea sunt, asa ca nema salamuri si carnati.
si nici paine ca lumea nu au astia, sau nu am gasit eu. sunt ca imigrantii aia proaspeti, bai, astia au numai paine cu zahar sau zahar cu paine, tip burete.
am cautat pe internet sa vad ce zic altii de paine ca lumea si pe site la universitatea din iowa era un paragraf care zicea ca studentii europeni sa se duca la magazinele cutare si cutare, ca acolo au paine mai ok. ca sa vedeti ca nu sunt singura suferinda.
pana una alta, ne-am facut painea noastra, dupa reteta de aici
http://www.nytimes.com/2006/11/08/dining/081mrex.html
a iesit cea mai bestiala paine mancata vreodata. nu credeam ca se poate face asa ceva acasa, dar a iesit
asa
si mai au astia o gramada de inundatii, dar bine ca am fost inspirata cand ne-am inchiriat casa ca am gasit o harta de zone predispuse la asa ceva si le-am ocolit ca altceva.
ah, astia de pe aici nu cred ca au vazut prea multi straini la viata lor, am fost la banca sa deschidem un cont, ne-a intrebat tipa aia cate luna si in stele, dar cand am venit aici, dar de ce, dar unde am stat, parca eram la interogatoriu.
cine vrea porumb? da' sweet ca numa' asa au astia pe aici:-)