America (208)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Carolyne

Buflea de ce nu te duci pe unul din site-urile cunsocute (Apple, Expedia, Funjet etc) si dai cautare in functie perioada de sedere, all inclusive, locatie si alegi family oriented.

In plus ai posibilitatea sa vezi poze/video ale fiecarui resort si iti descrie cu lux de amanunte resortul, restaurantele, daca au activitati pt. copii, unde, cum, etc.
Noi am fost in Mexic in iunie si urmatoarea vacanta tot pe acolo am vrea sa ajungem. Te relaxezi, nu ai grija mancarii, sunt spectacole in fiecare seara, iar copiii dorm neintorsi dupa atatea activitati. In plus sunt multe excursii care se organizeaza de la resort in diverse puncte de atractie din zona hotelului.
Noi am cumparat biletele printr-un agent, deoarece nu am avut timp/rabdare sa stau calare pe internet.

Carolyne, unde ati fost ? In ce resort ? Ah ! Si inca o intrebare, cum e vremea in Mexic in Noiembrie ? O mai fi vara la aia ?

Am scris un mesaj lung si ca bleaga am apasat Reseteaza ...asa ca o iau de la capat :

Buflea, noi mergem in Mexic pe Riviera intotdeauna in November, around Thanksgiving ... 3 ani de zile am mers la rand in acelasi Resort: Iberostart Paraiso Beach .. no complains, a fost extraordinar de fiecare data. Ca si tine pentru noi pe primul plan e sa aiba ptr. copii. Resortul e f. family friendly, incepand cu staff-ul care le sufla cu paiul in curulet, au kids club, au playground, multa vegetatie, animalute - fazani, lebede, broscute testoase, papagali, flamingo. Seara au disco si show-uri de copii. Este superrrrrrrr! Las pozele de anul trecut sa vorbeasca singure:
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-11-23/09:56:59
Atat de super incat anul asta am un hard time de a gasit un alt resort, pentru ca pe asta il stiu pe derost. Singurul care mi-a tras cu ochiul e Barcelo ... au si un park de apa frumos ptr. copii, dar m-a desuflat cand am citit ca nu sunt asa de friendly cu copii, iar seara au doar un kids club - un fel de cinemateca :( Patrick a avut atat de mult fun seara, ajungeam in camera dupa 11 noaptea.
Asa ca ... pana la urma am ales tot un Iberostar, dupa Playa del Carmen Quezal / Tuscan, putin mai departe de aeroport, dar pe acelasi calapot.Iberostar Paraiso Beach e in Playa PAraiso la 35 de minute de aeroport. Acolo sunt de fapt 4 resorturi: Beach, Del MAr, Lindo si unul numai de adulti (nu-mi mai aduc aminte cum se cheama).
Ti le recomand cu mana pe suflet, nu vei fi dezamagita.
Vremea e f. frumoasa, la sfarsit de November, se gata sezonul ploios si temperaturi numai bune de 28-30C. E putin windy, dar asa e pe riviera, numai bine sa ai parte de valuri.

Daca mai astepti putin cu cumparatul biletelor poate mergem impreuna, ei ce zici? noi intotdeauna luam bilete de pe FunJet.com, au si transportul incluse, sunt. f. profesionali. Incerc sa mut due date-ul la proiectul meu de pe Nov. 29 pe 22 ca sa putem pleca in mexic prin 27, 28 November. Daca nu-mi iasa pasentza, va fi december 1st sau 2nd ..

Mergi la inceput

Buflea, tot ptr. tine , soacrei ii trebuie viza de Canada. Nu ai nevoie de invitatie, mergi cu ea Ambasada / consulatul Canadian cel mai apropiat si le spui ca vreti sa mergeti in vacanta in canada ... le place sa cheltuie lumea bani la ei :)
Exact ce acte le trebuie, nu stiu, dar cel mai bine e s afaci rost de numar si sa vorbesti cu ei, daca e cu programare sau nu. Stiu ca e si o taxa, dar ii da viza pe loc.

Ciuf, ma bucur mult ca v-a palcut Legoland, aia e si impresia noastra. Atat lui Patrick cat si noua ne-a placut mult mai multe decat Disney. california , of , mi-a ramas sufletul acolo, San Diego ...de abia astept sa o vizitam din nou.
Ma duc sa vad pozele sa-mi mai alin nitel sufletul dupa California.

Welcome back David, de Sanziana , te credi mami cat esti de fericita, baietel curajos dar si tu ... eu nu cred ca as fi rezistat fara Patrick atata timp, trebuie sa recunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Holly molly - NewMami, m-ai ametzit ... deci tu ti-ai luat biletele pentru anul asta sau inca nu ? Daca DA, unde le-ai luat ? Mi-a placut aia cu paiul in funduletz ... au si paie mai mari, pentru fundulete ca al meu ? Dar vaselina, ca eu vreau numai cu vaselina .

De Curcan Day ma bate si pe mine un gand ...deci mai prindem soare si apa calda ? Noi de Curcan Day avem 4 zile libere - deci perioada ar fi 25-28 Noiembrie ...se poate numai 3 nopti sau trebuie luat 1 saptamana ?

Bine ca mi-ai dat niste nume, sa cercetez si eu putin ...poate ne potrivim mai ales ca parca Ryan al tau are aceeasi varsta ca ai mei, sau nu ? Ai mei au 5.5 si 4.5 ani

Mergi la inceput

Ouch ! ! ! Am dat datele si la Iberostar-ul asta m-ar costa $7,500 toata vacanta ...

Mergi la inceput

Citat:

Ouch ! ! ! Am dat datele si la Iberostar-ul asta m-ar costa $7,500 toata vacanta ...

Buflea au paie de toate felurile, si mai mari si mai mici. Staff-ul e f. friendly si simpatici, de la Star friends la barman.
Piu, dar unde gasit-ai tu preturile alea ??? trebuie sa jonglezi putin cu datele, de exemplu eu am pus din November 28 pana pe December 7, zbor direct din Detroit la 3 persoane ... TOTAL $2,810 la Paraiso beach si $2,971 la Quetzal. Noi intotdeauna am mers sunb $3,000 la trei persoane pe 8 sau 9 zile.
Holly Molly , $7,500 e bugetul nostru de vacanta pe tot anu !

Numai bine ne-am potrivi cu copii ... Al meu are 5.2 anisori

Mergi la inceput

Stai mai ...pai cum din 28 Nov ...ca asta e sfarsitul lui Curcan Day.
Curcanul incepe pe 25 (joi) si se termina pe 28 (duminica)... Nu cred ca poate barbata-meu in alte zile.

In scade confidenta - cum pana mea sub 3,000 - 3 persoane ? De pe site-ul ala ? Funjet ? Ma duc inapoi sa mai incerc o data ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ma bag si eu in seama pe la voi
Buflea, pai daca mergi 3-4 zile in Mexic ia si lama cu tine, ca sigur nu iti vine a te intoarce asa repedeEu zic sa abuzezi sotul cu zilele ca nu face sa stai doar atat.
Ma gandesc ca de aia primesti preturi asa mari.In noiembrie e perfect ca vreme, numai ca intuneca rpd. Ca eu am fost surprinsa
Si eu cautam pe applevacations.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Citat:

Stai mai ...pai cum din 28 Nov ...ca asta e sfarsitul lui Curcan Day.
Curcanul incepe pe 25 (joi) si se termina pe 28 (duminica)... Nu cred ca poate barbata-meu in alte zile.

In scade confidenta - cum pana mea sub 3,000 - 3 persoane ? De pe site-ul ala ? Funjet ? Ma duc inapoi sa mai incerc o data ...

Da, pe funjet.com am luat dintotdeauna bilete ptr. Mexic. Daca mai astepti, o sa vezi ca mai prinzi oferete sa se nimereasca chiar de Curcan din 25, si nu la $7,500.
Anul trecut am mers chiar de joi, dar am stat tot restul saptamanii. Ia cauta tu acolo de joi pana pe marti ... hai ca am dat eu un search si de la detroit la 2 adulti si 2 copii, de pe 25 pana pe 30 - total $5,363. Iar daca ai rabdare si urmaresti, prin septembrie mai baga oferte.
se pare ca mai multe zile, e mai ieftin ... se pare, eu intotdeauna am cautat de la 1 saptamana in sus.

Daipopri, dreptate mare ai cu venele ... mie si dupa 9, 10 zile imi vine sa le tai ca trebuie sa ne intoarcem la iarna si frig ... zbirrrrrrrrrr.

Mergi la inceput

Da mai ...mai ieftin de $5k nu am gasit - ca suntem 5 per (noi si soacra din dotare) ... si totul din cauza barbatului care nu poate sa plece de la serviciu decat cand e toata lumea plecata ... cel mult as putea sa stau de miercuri 11/24 pana duminica ...

Zici sa ma uit prin Septembrie ? Poate gasesc ceva mai ieftin ?

Unde sunt frate ofertele alea de care aud cu $800/pers zbor si cazare ? deja m-am cam dezumflat

Mergi la inceput

Bai - dar acum im dau seama - soacrei ii trebuie viza pt Mexic ?

Mergi la inceput