Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 21
loutzy spune:
Burtici am ajuns pe la 7 aksa si acu iar m-am bagat in bucatarie. Tre sa fac de mancare cumnatei.
Pe unde o fi Ana? N-am vazut-o azi pe aici.![]()
![]()
![]()
Laura
17+ cu 
gabivalceanu spune:
LILI, am primit pupicul...
Eu nu gatesc! Famelia mea e abonata la un restaurant care aduce acasa mincarea iar eu bag brinza cu rosii si vag fructe. Da`-mi revin io!!
Gabi
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy Burtici am ajuns pe la 7 aksa si acu iar m-am bagat in bucatarie. Tre sa fac de mancare cumnatei. Pe unde o fi Ana? N-am vazut-o azi pe aici. Laura 17+ cu ![]() |
de ce tre sa i gatesti tu????
+16 
si mami de Vlad (12.12.1999)
Shines spune:
Laura..Ana a avut program de pedichiura azi si a plecat la tara ..se intoarce in seara asta
Mirela..era racoare la birou, dar s-a facut zapuseala fix acu pe la 7 si ceva
Simo
19 +
loutzy spune:
Pai a mea cumnata nu stie sa gateasca si noi maine noapte plecam spre Iasi si ea ramane singura acasa si fara mancare

.
Simo am inteles.
Laura
17+ cu 
Shines spune:
i-as gatii eu cumnatei mele..rabdari prajite si cateva suturi...pana invata
daca nu sa crape de foame
Simo
19 +
aditzaC spune:
eu nu stiu cum si cand mai gatiti ca eu sunt rupta si nu mai am chef de mimik
sunt suparata ....am pe picioare nikste bubite mici ici colo mai multe la un loc k si cum m-ai lovit cu ala care bati snitelele...........si sunt si vanete asa .........am un loc unde ma si doare iar la dreptul la incheietura spate am la fel si o vanataie mai mare, simt ca ma apuca disperarea...........aveti idee ce o fi ? alergia ? altceva ..pic obosite , mers pe jos ???
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
19+
gabivalceanu spune:
LAURA, daca ramine singura fara mincare are doua variante: ori moare de foame, ori invata sa faca ceva! Nu-i gati!!!!!
Gabi
aditzaC spune:
simo ...m-ai fc sa rad 
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
19+
Shines spune:
Adi..eu cred ca e alergie..caldura, praf, transpiratie..se aduna toate
eu sunt plina de bubite mici gen cosuri pe maini,spate si sani...sunt fff urate, imi e groaza
dr mi-a zis ca sunt pe baza hormonala..de la sarcina
inainte nu aveam
incearca sa dai pe ele cu unguent de galbenele..e foarte bun si vindeca repede
in rest nu te ingrijora
Simo
19 +