Aspirante optimiste > 20 ani(551)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
dar chiar te rog
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
SARA_HS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman dar chiar te rog anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca E vorba de gura, dar sa nu te mai intrebe, dupa aceea, si "cum?", ca ... te afunzi rau de tot in dileme. AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
draguta spune:
fetelor ce frumos povestiti de copii
eu cu sotul cand mergem sa ne plimbam avem un mare lipici la copii, zambim la ei, le facem cu mana,ii privim, ii admiram, multi vin la noi , le facem multe jucarii pentru moment, ne sunt foarte dragi si ei simt asta ,cat de timizi ar fi cu sotul meu vorbesc si ii povestesc diverse, cand pleaca ne privesc lung...
ancadragoman spune:
RAMANEM LA BURIC
poze si filmulete
povestea nasterii
roxy_s spune:
nelia acum sunt acasa , dupa masa vin pe la noi ai nostri. sarbatorim asa in familie nu facem cine stie ce mare chef. trebuie sa ies sa cumpar ceva bun dar nu stiu ce. si de post vreau sa iau.
S-a intamplat minunea mult asteptata11+
SARA_HS spune:
citat din mesajul lui ancadragoman RAMANEM LA BURIC anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
RAMONELLA spune:
citat din mesajul lui roxy_s nelia acum sunt acasa , dupa masa vin pe la noi ai nostri. sarbatorim asa in familie nu facem cine stie ce mare chef. trebuie sa ies sa cumpar ceva bun dar nu stiu ce. si de post vreau sa iau. S-a intamplat minunea mult asteptata11+ |
Roxy,comanda o pizza buna.Eu asa as face.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
bebelu86 spune:
bb Sebastian a luat in greutate. de la 1580g la 1620g.
Nike e incontinuare izolata. nu o viziteaza decat sora si sotu. a reusit sa pape covrigi.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
ancadragoman spune:
Doamne ajuta!!!
poze si filmulete
povestea nasterii