Aspirante optimiste > 20 ani(551)
Raspunsuri - Pagina 10
PaulaFrida spune:
Lia ce bine-mi pare sa te "vad"
am crezut ca ne-ai parasit
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 katy yo de cate ori vad o gravida imi vine sa o calaresc poate poate se prinde ceva si la mine pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Mai bine pune mana pe burtica,ca functioneza.La mine s-a luat de 3 ori...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Lia73 spune:
paulaaaaaaaaaaa cum sa va parasesc????
acilisha imi este locul
sper doar sa nu ies la pensie de aici
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
ramona nu prea merge, rad de u dupa aia
yo am glumit cu calareala
pozulici
cos_minutza spune:
Neatza!
Katy imi pare rau sa te vad dezamgita.Vezi ca atat timp cat iei Duphaston nu iti vine ciclu.Tin pumni stransi sa fie totusi bebe
Tzuki ce fainFoarte dragutz din partea iubitului
Lia bine ai revenit!Imi pare rau ca au venit uratii
Dragutza ai avut programare si a plecat in concediu
Paula,Lisssa si tuturor fetelor multi
O zi minunata!!!!
PS Sper sa mai pot intra azi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
draguta spune:
Lia bine ai venit din concediu!, vorba ta sper si eu sa ne mutam cat mai curand la odisee sa nu imbatranim pe aici
cos minuta, cad am facut programarea mi-a zis sa sun si mai aproape de data programata , pt. ca daca are o portita sa nu aibe cezariene, nasteri la pacientele lui pleaca
eu sunt ziua 7, maine merg sa-mi iau niste teste de ovulatie sa vad cum stau
ukume24 spune:
Neatza dragele mele,
Ma bucur sa aud ca bebe Sebastian e mai bine. Doamne ajuta sa fie totul bine si sa se intoarca Nico si bebe acsa sanatosi.
Katy pupici sa treaca supararea. Sa stii ca pana nu vine ciclu nu trebuie sa iti pierzi speranta. Mie si doctorul mi-a zis ca nu-i bebe si la 10 zile dupa aceea bebe era acolo, a iesit si la test si l-a vazut si doctorul. Deci.... Dar daca nu va fi atunci sa nu pici in butoi caci cu siguranta va fi luna viitoare.
Lia eu te las sa ma *calaresti* numa sa stiu ca se ia bebe si la voi .
Noi suntem bine, Luca misca de numa si imi place la nebunie. Pentru un bebe mic merita orice efort asa ca nu va pierdeti speranta. Cu cat e mai dorit cu atat bucuriile fiecarui moment sunt mai intense.
22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
PaulaFrida spune:
Ukume ,Luca,ce nume frumos
Fetele,eu am observat ca de ceva timp mi-i se exfoliaza tare unghiile si mi-i se da piele jos de pe talpa,o fii lipsa de calciu?
m-am gandit sa iau niste Ca+Mg,ce ziceti?
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie
Lia73 spune:
ukume ferea ca vin
ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pozulici
neliaCris spune:
Neata fetele mele..va pup
Sigur katy,luam pe toata lumea la urmatoarea odisee,sau daca vrea cineva sa ne ia,nu-i problema.
Ziua de ieri a fost un comuna,nici nu ma asteptam sa fie altfel.Aseara am avut un vis naspa de tot,se facea ca ,in ansamblu,viata mea e prea monotona si eu nu lupt cu nimic pentru mine,adica nu eram multumita cu ceea ce am,si la varsta de 24 de ani imi dadusem seama ca din mine a ramas doar o umbra din ceea ce am fost,nimeni nu mai da un ban pe mine,si probabil la cum arat facand comparatie cu mine acum 3 ani,nu ma mai recunosc,parca as fii baba,aceleasi lucruri la fac zilnic sperand sa se schimbe ceva....Ce vis...posibil ca sa fie subconstientul meu care probabil chiar asa gandeste doar ca ma lupt cu el,sa vedem cine castiga
Revin
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008