Nasterea la Medlife (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Aoleu gyogy nu ma fa ca plang si eu ... nu am avut niciodata un copil dar cred ca nu exista neputinta mai mare decat sa-ti vezi bebe asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Neata fetelor si de la noi. Vad ca ne-am inmultit. Bun venit noilor fete.

Gyorgy, sa fie sanatos bebelul, sa creasca mare si sa fiti fericiti. Nu te mai gandi la lucruri triste. Nu are rost, din fericire au trecut cu bine.

Patricia, iti pun si eu o intrebare: diferenta a fost de la inceputul sarcinii sau a aparut pe parcurs? Este foarte important acest aspect indiferent de cat de mare este diferenta. Am o cunostinta care inca de la prima eco a avut retard de 2 sapt jumate si s-a mentinut mereu la fel. Nu i s-a dat nici o importanta pt ca fiind de la inceput a insemnat o dereglare de ovulatie, deci bebe s-a prins mai tarziu dar crestea normal.

Alina, azi ai fost tare matinala :) ai facut a doua injectie? Sa incerci sa nu stai in caldura si sa te hidratezi- deshidratarea declanseaza nasterea deci e f importanta.

Liana, am vazut burtica. Profita acum cat inca ai mobilitate cat de cat ca apoi...

Cori 34+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyorgi spune:

ana stai linistita. O sa fie bine. O sa vezi ca o sa fie totul frumos si o sa fii puternica. Cand am ajuns la camera de garda la ei, la 0ra 7.10, duminica, 9 martie lumea era relaxata. Nu se faceau cezariene in zilele de weekend decat la urgenta. Mie mi s-au rupt membranele si curgea lichidul peste tot..Am facut si eu niste lucruri care nu trebuiau, am stat mult in picioare, am condus. Aveam dilatatie 4. In burta nu mai simteam nimic..era liniste. Eu m-am panicat si am intrebat daca este copilul bine. Medicul de garda (o ea) a spus normal ca este bine, ce credeti!! Si m-au dus intr-o sala langa sala de nastere. Au monitorizat copilul, era bine. Eu aveam contactii. Apoi a venit doctorul si mi-a explicat ca pot fi costuri mari daca bebele are ceva probleme. Imi spunea ceva in jur de 10000 euro..Noi oricum nu aveam banii astia..si sotul meu le-a zis sa-mi faca cezariana, ca nu sunt probleme. Si m-au dus in sala. Erau foarte curiosi sa vada cum este copilul pentru ca existau in dosar date recente. Cand au scos-o au fost foarte fericiti. Spuneau: ce mare este!!! Si ea plangea tare tare. Au adus-o langa capul meu si am pupat-o. A tacut imediat. Apoi au plecat cu ea. Eu am stat la terapie o zi. Nu mai era nimeni acolo: decat eu si asistentele. A doua zi m-au dus in salon si acolo a fost mai bine ca am vazut-o pe ea. Acum era mare si frumoasa. Merge la gradinita!

Asta a fost povestea.
O sa vezi ca totul va fi foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyorgi spune:

cori_mic

eu am nascut in 2008, acum fetita are 2 ani si 5 luni! Suntem mari. Ne mai gandim la un fratior sau o surioara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Mai fetelor, mie mi se cam intareste burtica cand se misca ”uriasul” meu. Nu-s contractii, nu? Ca nu ma doare nimic.
Scuze dar sunt la primul bebe si, vorba Anei, deja ma simt ca la 10-12 saptamani cand eram paranoia rau de tot.

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (30+)

Mergi la inceput

Fetele, voi ce geanta de scutece aveti? Eu as vrea una mai eleganta colorata, dar nu gasesc decat din material textil late si uratele. Aveti vre-o sugestie?

Gyorgi, am vazut ca are 2 ani fetita, sa-ti traiasca

Mergi la inceput

Raluca, daca se intareste burtica sunt contractii nedureroase. Este normal sa ai, pregatesc uterul de nastere. Dar trebuie sa fii atenta a nu ai foarte multe intr-o zi ca scurteaza colul. Daca ai prea multe ia no-spa simplu si la urmatoarea vizita ii spui doctorului, poate iti da ceva sa relaxeze muschii.

Mergi la inceput

patricia - injectia este Celestone si din pacate nu se gaseste in RO. Nu stiu daca e scumpa sau nu, eu am primit-o.
In spital nu o au asa ca ar trebui sa o procuri singurica sau sa intrebi pe medicul tau daca stie pe cineva care are (uneori mai au paciente). Deci la ultima eco era doar cu 9 zile mai mic? E normal patricia, nu-ti face griji, uneori iese asa din masuratori. Eu eram stresata pt ca ma stiam cu problema cu trombofilia iar retardul de crestere e in general dat de asta. Ca sa te linistesti, uita-te pe eco sa vezi daca valorile la artera ombilicala si cea cerebrala sunt ok si daca da, stai pe pace.
Nu, trombofilia nu iese in teste de coagulare, sunt niste teste speciale.

Mergi la inceput

patricia - acum am citit al doilea mesaj... pai deficit de proteina S e mutatie de trombofilie !
Te rog nu te mai agita deloc ! Dupa cum vezi, acest retard se recupereaza. In plus, se pare ca tot ce e sub 2 sapt nu e considerat retard ci doar ... un copil mai micut.
Hai sa vedem: tu si sotul tau cum ati fost la nastere ? poate fi si asta. Noua dr asa ne-a zis, ca e cumul de factori
Oricum, iti recomand sa mergi la spital, sau daca poate merge sotul tau, ca sa nu umbli in caldura asta. Poti si sa suni inainte, iti dau nr asistentei sefa care e f draguta si poti sa-i povestesti exact ce si cum, sa vezi ce zice.
cori m-am trezit pe la 4 de emotie dar m-am culcat pe la 7 si apoi m-am trezit la 9 jumate sa fac injectia

da, ieri mi-a fost si f cald si da, stiu ca deshidratarea are efecte nasoale

gyorgi - ce poveste frumoasa ... de fapt, toate povestile de nasteri sunt frumoase ...
Bubante - si eu am fix aceleasi dileme ...de asta le-am si zis la spital ca nu stiu daca am contractii sau nu

cori - eu mi-am comandat carutul cu tot cu geanta de scutece ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Mai nene, observ cu ”stupoare” ca cu cat citim si ne informam mai mult, cu atat devenim mai panicoase.
Pe vremea cand au nascut mamele noastre habar nu aveau de asa ceva si deja noi discutam si ne facem probleme pentru o gramada de lucruri.
Stiu ca evoluam dar tare mi-as dori sa pot sa ma detasez.
Inca mai lucrez la capitolul ”ZOE FII BARBATA!”

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (30+)

Mergi la inceput