Nasterea la Medlife (18)
Raspunsuri - Pagina 19
cori_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mara_cos Am fetita, a avut 3,5 kg si e o scumpa (evident). Da, i-au dat biberon, lapte praf, pe motivul ca nu se satura cu laptele nostru...ma rog. Pana m-am prins ca macar daca tot o baga si la biberon,macar sa ma mulg si sa-i dea tot lapte de-al meu - au o pompa electrica si poti s-o folosesti cand vrei,mai ales daca iti curge laptele, cum pateam eu. Acum ii dau ocazional biberon, suge foarte bine si la san, n-am probleme. In ceea ce priveste bagajul, crede-ma ca si eu am avut tendinta sa-mi iau o gramada de chestii, dar m-am abtinut si bine am facut, ca n-am avut nevoie de nimic: pasta de dinti si periuta sigilata au ei, camasute la fel (destul de practice). Eu am avut doar o crema de fata, un strugurel si un rimel, pentru cand ies:-)). Totusi mameloane de silicon te sfatuiesc sa-ti iei, daca e sa nu fie ok sfarcurile. Au si ei, la nevoie, dar mai sigur sa le ai pe ale tale. Sutien nu-ti trebuie, oricum stai cu camasa speciala ptr. alaptat, daca mai pui si sutienul...te trec toate caldurile. Altceva ? :-))))))) |
Bine ai venit Mara, pana trimiti 10 mesaje vei fi moderata si mesajele iti vor aparea mai greu deci se poate sa le "scapam". Multumim pentru informatii. Ai nascut natural sau cezariana? Si dupa cat timp ti-a venit lapticul?
Cori 35+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
cori_mic spune:
Alexa, am vazut mamica si burtica . Frumoase amandoua.
melaniam spune:
Felicitari Alina! Sa va traiasca printesa!
Alexa, in pachet e inclusa doar recoltarea cu Stem Sure.
cori_mic spune:
citat din mesajul lui melaniam Felicitari Alina! Sa va traiasca printesa! Alexa, in pachet e inclusa doar recoltarea cu Stem Sure. |
Melania, ce mai faci, ce face bebe Stefanut?
mara_cos spune:
Buna,cori. Cezariana, lapte a doua zi - desi ma asteptam, asa cum ma "speriase" lumea, ca n-o sa am lapte nush cate zile...basme. M-a distrat sa citesc mesajul de la Alina, care tocmai a nascut si tin minte ca si eu la terapie intensiva stateam pe net pe telefon si asteptam calmantele: cum simteam ca e pe cale sa ma apuce vreo durere, ceream si erau tare prompte fetele :-)
melaniam spune:
Buna,
Suntem bine si eu si bebe. A inceput sa doarma mai mult, adica vreo 4 ore legate si reusesc si eu sa dorm mai mult. Sunt bucuroasa ca a inceput sa se uite si la jucarii si isi mai ocupa timpul.
Oricum, prima luna mi s-a parut foarte grea, acum e mult mai bine. Inarmati-va cu foarte multa rabdare pentru prima luna, si nu numai.
cori_mic spune:
citat din mesajul lui melaniam Buna, Suntem bine si eu si bebe. A inceput sa doarma mai mult, adica vreo 4 ore legate si reusesc si eu sa dorm mai mult. Sunt bucuroasa ca a inceput sa se uite si la jucarii si isi mai ocupa timpul. Oricum, prima luna mi s-a parut foarte grea, acum e mult mai bine. Inarmati-va cu foarte multa rabdare pentru prima luna, si nu numai. |
4 ore legate... aoleu ce putin mi se pare...
Ma bucur ca esti mai odihnita si ca sunteti bine amandoi. Abea astept sa imi tin si eu puiutul in brate .
patriciadic spune:
Multumesc Mara si Cori pt detalii bagaj.
Cori, buna ideea cu sticla cu gat retractabil. Am notat-o.
Mi-am pus si eu kitul de recoltare si aparatul foto.
Acte necesare ar fi: CI, dosar analize pe perioada sarcinii, toate ecografiile, cardul medlife pt abonati.
Ana, ma bucur ca sunteti bine si ca esti multumita de conditii. Ma faci sa stau mai linistita.
cori_mic spune:
citat din mesajul lui mara_cos Buna,cori. Cezariana, lapte a doua zi - desi ma asteptam, asa cum ma "speriase" lumea, ca n-o sa am lapte nush cate zile...basme. M-a distrat sa citesc mesajul de la Alina, care tocmai a nascut si tin minte ca si eu la terapie intensiva stateam pe net pe telefon si asteptam calmantele: cum simteam ca e pe cale sa ma apuce vreo durere, ceream si erau tare prompte fetele :-) |
Da, si mie mi-e teama de asta. Esti un caz fericit, prietenei mele i-a venit dupa 6 zile... Dar ce nu inteleg e de ce daca aveai lapte destul i-au dat biberon? Eu sunt mai fixista cu lucrurile astea si mi se pare ca uneori in maternitati le fac din comoditate sau in alte cazuri datorita unor idei invechite...
Si mai am o intrebare ( vezi, daca te-ai oferit? ), la TI cat ai fost tinuta ? Adica stiu ca o noapte te tin sigur dar oare daca faci cezariana seara a doua zi dimineata te lasa in camera sau trebuie sa stai pana a doua zi seara?
Patricia, alte acte ca de exemplu trimitere de la medicul de familie noua nu ne trebuie? Sau de la serviciu ceva?
Gyorgi, am vazut o poza cu o fetita foarte scumpa pe contul comun. E fetita ta, nu?
e_cami spune:
Buna fetelor,
Felicitari Alina! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Ma bucur ca n-ai simtit nimic si asa va fi si in continuare.Si eu m-am simtit bine si supravegheta la Medlife.
Eu am terminat programul de seara: baita, alaptat, completare biberon (inca nu am lapte suficient, ne straduim, dar nu-i ajunge) si nani. Inainte de dusul meu si episodul cu betadina pe operatie, am intrat sa vad ce mai faceti. Ma bucur mult ca sunteti bine si vad ca se ingroasa randul bebeilor. Sper acum sa schimbam impresii si despre subiectul asta.
Eu inca nu am gasit un pediatru care sa ma multumeasca, suntem in cautari.