Patriciu ... ia droguri???
Raspunsuri - Pagina 2
columbiana spune:
foarte off-topic AB, ma bucur ca te vad prin zona .
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
copiloi spune:
AB_AC, de cele mai multe ori, ca sa-ti dai cu parerea, trebuie sa fii cat de cat informat, sau sa ai un minim de informatii (credibile, nu de pe bloguri noname), care sa-ti permita sa emiti pareri (argumentate).
Acestea fiind zise, te informez ca petrecerea la care s-a facut referire a avut loc la Venetia, nu in Romania. Deci probabil si italienii au fost toleranti la "infractiunea" lui Patriciu, ca nah, auzisera si ei de Patriciu, banuiesc...
Oricum, sa iei in ras afectiunea unui om, care cica ar fi avut hemoragie interna, si sa vina o fatuca (apropo, de care nimeni nu a auzit)sa spuna ca stie ea de ce a fost Patriciu la spital e pur tzatzism.
Iar asta ca Patriciu ofera burse din bani furati, e tot o mentaliate tipic romaneasca. In primul rand, nu cred ca ai dovezi ca acei bani sunt "furati", e doar e speculatie. In al doilea rand, daca toti cei care fura in Romania (de la bugetul tarii), ar returna banii inapoi intr-un fel sau altul, investind macar 5% din banii aia in educatie, Romania ar fi cu un pas inainte ... mai ales la capitolul mentalitate.
Sa afirmi ca fundatia aia da bani aiurea pentru niste copii sa mearga la studii, e iar hazardata. Si o spun in cunostinta de cauza. Si eu am fost acceptata la cea mai buna facultate de economie din Germania (la Uni Mannheim), dar dupa ce m-au acceptat au vrut sa dovedesc ca am cu ce sa-mi sustin financiar traiul acolo. Am obtinut o bursa de la fundatia Konrad-Adenauer - o fundatie apropiata partidului CDU, cel de la putere. Acea bursa si acel studiu mi-au schimbat viata.
Or fi universitati care acorda burse de master si doctorat, dar tot din experienta iti spun, ca sunt si universitati care nu acorda burse tuturor studentilor de la master si doctorat.
Alina
11 +
AB_AC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi AB_AC, de cele mai multe ori, ca sa-ti dai cu parerea, trebuie sa fii cat de cat informat, sau sa ai un minim de informatii (credibile, nu de pe bloguri noname), care sa-ti permita sa emiti pareri (argumentate). |
pai da ... ca pe net esti ano
o adresa IP se poate cauta nu si cine a scris poate fi gasit. Deci ma repet una din doua: sau bloggerul sau Patriciu ar trebui sa fie penalizati.
Ma deranjeaza modul de a trata problema. Drogurile sunt ceva grav dpdv social. Acuzatia de folosire e grava si la fel utilizarea lor. Sa zici .lasa draga e deplorabil.
Citat: |
Or fi universitati care acorda burse de master si doctorat, dar tot din experienta iti spun, ca sunt si universitati care nu acorda burse tuturor studentilor de la master si doctorat. |
Exact numa pe merit. Am zis ca-i meritocratie, nu?
Sa fiu sincera nu prea speculez asupra originilor averilor de miliarde din .ro ... ma gandeam numa cata presiune politica a dus la tergiversarea platii datoriilor Rompetrol si s-a tot tergiversat pana a scapat Patriciu de actiuni. Daca iau in considerare dobanda care e in general perceputa pentru datorii de asa o amploare... ies suficiente milioane lipsa, nu?
Dar daca vorbim de speculatii ... nu-i asa ca tarile din est cu mai putini miliardari o duc mai binisor?
http://www.forbes.com/lists/2008/10/billionaires08_Dinu-Patriciu_3FW6.html
E numa o coincidenta ca au si o rata de coruptie mai mica? Altfel in mod legal hotul neprins ii negustor cinstit. Trist ii ca nu incearca nimeni sa-i prinda.