Hai pufescu,Iulia,Criss!Bv Dragaica,Laurika! (179)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu acum am vazut ca de fapt nu am leagan, ci www.bestreclama ilegala - avertizare/p-5264-balansoar-brentwood.aspx" target="_blank">balansoar

l-am primit cadou de la colegii sotului

doar ca e mai frumos colorat

chiar acum doarme in el ...acum il folosesc ca balansoar si il legan eu..dar poate fi si fixat daca vrei, are niste trepte la talpici.

are multe melodii si are 4 programe:

1- nimic
2 - vibratii
3- muzica
4-muzica + vibratii

e fain ca are suport pentru cap

ii place sa stea in el si adoarme aici

muzica e frumoasa, chiar sunt si zgomote din natura, greierasi, valurile marii...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Buna fetelor,

Felicitari tuturor mamicilor, sa aveti copii sanatosi si mancaciosi:)
Noi avem o problema , Mihnea la 6 saptamani mai are icter, am fost internati, am facut analize si multumesc la Dumnezeu ca nu e o cauza grava, e din cauza laptelui asa ca ne-a dat tratament si asteptam sa treaca.
In rest suntem bine, a pus 1400 in 6 sapatmani si isi tine bine capul ridicat, trebuie sa il tin atenta in brate ca face tot felul de miscari bruste:)
Colicile insa sunt groaznice , sambata seara a plans o ora jumatate incontinuuuuuu la final am facut bagajul si am fugit la spital....din fericire a adormit pe drum si tati cu mami au respirat usurati.
Va pup si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula (victo), sper sa mai treaca de la ceaiuri.

Eladea, merci. De la urmatoarea masa ii dau de amandoua sa vedem. Plus ca mai beau ceaiuri, si daca nu iau si ceai de bebe de care zicea Larisa. Numai ca nu prea i-as da ceai sa nu il invat cu sticluta... Si zicea neonatologul s anu dam copiilor nici apa, nici ceai, ci doar lapte, ca tine el si de foame, si de sete... Sa vedem...

Larisa, leaganul asta al meu doar vibreaza, si se misca foarte usor doar daca se foieste bebelu... Pentru leganat am separat altul (tot primit), dar ala nu vibreaza, in schimb are melodii... Asa ca il pun in cel cu vibratii, dau drumul la muzica la celalalt, il mai mut apoi in scoica etc... Larisa, Doamne da sa fie tot asa cuminte Nectarie, sa nu ai treaba...

MOv, te cred cu colicii, ca si io is disperata. Parca si PAula M zicea ca a mers la medic de spaima cu colicii, si ca ii merge foarte bine Colief... Sper sa nu fi incurcat oalele...

Abia astept sa treaca perioada asta de colici... Cica la 6 saptamani ating colicile punctul forte. Incerc sa ma pregatesc... Lasa, ca dupa aia vin altele - dintii...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Paula (victo), sper sa mai treaca de la ceaiuri.

Eladea, merci. De la urmatoarea masa ii dau de amandoua sa vedem. Plus ca mai beau ceaiuri, si daca nu iau si ceai de bebe de care zicea Larisa. Numai ca nu prea i-as da ceai sa nu il invat cu sticluta... Si zicea neonatologul s anu dam copiilor nici apa, nici ceai, ci doar lapte, ca tine el si de foame, si de sete... Sa vedem...

Larisa, leaganul asta al meu doar vibreaza, si se misca foarte usor doar daca se foieste bebelu... Pentru leganat am separat altul (tot primit), dar ala nu vibreaza, in schimb are melodii... Asa ca il pun in cel cu vibratii, dau drumul la muzica la celalalt, il mai mut apoi in scoica etc... Larisa, Doamne da sa fie tot asa cuminte Nectarie, sa nu ai treaba...

MOv, te cred cu colicii, ca si io is disperata. Parca si PAula M zicea ca a mers la medic de spaima cu colicii, si ca ii merge foarte bine Colief... Sper sa nu fi incurcat oalele...

Abia astept sa treaca perioada asta de colici... Cica la 6 saptamani ating colicile punctul forte. Incerc sa ma pregatesc... Lasa, ca dupa aia vin altele - dintii...

ii poti da putin ceiuc si cu seringa...la sora mea i-a zis pediatra sa ii dea ceai ca are laptele f gras. si intr-adevar ii face tare bine ceaiul.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu acum am vazut ca de fapt nu am leagan, ci www.bestreclama ilegala - avertizare/p-5264-balansoar-brentwood.aspx" target="_blank">balansoar

l-am primit cadou de la colegii sotului

doar ca e mai frumos colorat

chiar acum doarme in el ...acum il folosesc ca balansoar si il legan eu..dar poate fi si fixat daca vrei, are niste trepte la talpici.

are multe melodii si are 4 programe:

1- nimic
2 - vibratii
3- muzica
4-muzica + vibratii

e fain ca are suport pentru cap

ii place sa stea in el si adoarme aici

muzica e frumoasa, chiar sunt si zgomote din natura, greierasi, valurile marii...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

il vede ca reclama...dar m-am prins care e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:

Hehe, avem 2 Bogdan Andrei in odisee, unul al lui Senty, si unul al Sorinei.

Eu tocmai am tras o tura de plans cu bebelu, ca mor cand vad cum urla de durere de burtica... Crampele astea... I-am zis mamei sa imi ia si mie ceai de chimin si fenicul, care desi stimuleaza lactatia (si nu am nevoie ), cica il ajuta pe bebe cu colicii (daca il bea mama). Asa ca de azi inainte bag cat de mult...

ceai de CHIMEN e doar pentru stimularea lactatiei si cel de fenicul tot pentru lactatie.....Doar ceaiul de anason este pentru colici. Dar de ce nu incerci sa ii dai INFACOL inainte de orice masa?...Noi ii dam din prima zi de viata..preventiv si e tare bine....Ne-a unvatat cineva si a spus ca bebele lor atunci cand a avut colici au fost o forma f usoara pt ca ii daduse infacol din prima zi...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:

Eu tocmai am tras o tura de plans cu bebelu, ca mor cand vad cum urla de durere de burtica... Crampele astea... I-am zis mamei sa imi ia si mie ceai de chimin si fenicul, care desi stimuleaza lactatia (si nu am nevoie ), cica il ajuta pe bebe cu colicii (daca il bea mama). Asa ca de azi inainte bag cat de mult...

ceai de CHIMEN e doar pentru stimularea lactatiei si cel de fenicul tot pentru lactatie.....Doar ceaiul de anason este pentru colici. Dar de ce nu incerci sa ii dai INFACOL inainte de orice masa?...Noi ii dam din prima zi de viata..preventiv si e tare bine....Ne-a unvatat cineva si a spus ca bebele lor atunci cand a avut colici au fost o forma f usoara pt ca ii daduse infacol din prima zi...

Si la maternitate i-ai dat? Si vroiam sa te mai intreb ce pediatru i-ati ales lui Tudor?

Elena 39 cu un cuminte

AMR 1 saptamana si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:

nu abuzati de infacolul asta ca cine stie ce auzim despre el peste ani....are o compozitie aproape de cea a unui antibiotic....espumisanu-ul e mai natural asa. eu la sugestia lui racusor am luat acum colic baby de la espumisan tot mai natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

DRAGAICA, LAURIKA, felicitari, mamicilor! Sa va recuperati rapid si sa aveti laptic din plin! Bun venit pe lume delfinasi minunati: Felix, Sebi si Cristian Alexandru, sa fiti sanatosi si necolicosi!

Elena 39+ cu un cuminte

AMR 5 zile si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Michelle-exudatul nazal mi l-a facut cand am facut si pt cultura de col...la cabinet in pacurari unde e Mihalceanu...a costat 40 lei...cred ca il poti face la orice laborator de analize
offf deci a luat stafilococul bebelina ...nu inteleg de ce insista sa ii tinem in scutecele de la ei daca tot sunt infestate eu ma duc cu ale mele, sa treaca repede sa scapati de el

Bamboletta 37+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 2+ pana vine

Mergi la inceput