Hai pufescu,Iulia,Criss!Bv Dragaica,Laurika! (179)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

LAURIKA, DRAGAICA FELICITARI MAMICILOR! Refacere rapida si mult laptic. Sa fie sanatosi baietii!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

LAURIKA, DRAGAICA FELICITARI MAMICILOR! Refacere rapida si mult laptic. Sa fie sanatosi baietii!

bey..te laudai intr-o zi ca pui poze cu cea mica mai pe seara...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, am primit ieri un leagan cu vibratii (cred ca Racusor are din asta, de la Fisher), si cred ca ii calmeaza colicii. Ii place in el, sta cuminte si 10 minute - lucru rar intalnit de o saptamana incoace, si a adormit. Exact aceleasi vibratii le are si in patutul lui, dar acolo nu vrea deloc. Cred ca din cauza ca patutul e drept, mare, iar aici in leagan e ca in scoica, mai incolacit. Sper sa treaca colicii cat de cat in leganas, ca tot aici il tin de aici inainte.

Rodi, tot vroiam sa iti zic ca e greu si naspa sa vii numai tu cu Isa in Ro. Si asa, cu sot si cu Maria nu e usor, mai cu bagaje, mai vrei la baie, mai tre sa linistesti fata, mai tre s ao iei in brate, mai o geanta la mana... greu tare. Sa mai insiste sotul la sefu', sa ii dea niste libere. Sper sa reusiti...

Nela, ca ziceai in ziua 50 cat mananca... Al meu acum (in ziua 25, cred), papa intre 100 si 150 ml, depinde la ce interval ii dau sa manance. Dar, de regula, baietii is mai mancaciosi, asa ca nu t epoti uita dupa ce zice doctoru... Daca cumva papa prea mult, da el afara surplusul...

CRis 2010, nu ai mai intrat de mult? Cum e viata cu Natali?

BTZ, hai mama la povesti? Cum sunteti cu bebe Paul? Tot mancacios, somnoros si cuminte?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Michelle, ai fost la medic cu bubitele Biancai?...nu prea arata ca fiind din alea de la caldura...
babay78, l-am vazut pe Tudor...tare dragalas...cu salopeta de la MotherCare...Avem si noi din aia...da' e imensa..inca nu i-am dat-o.
crispro, baga si la mine un link cu leaganul ala minune...acum ca am carusel e pe lista de next la achizitii. chit ca al meu doarme intruna...dar cand sta treaz si se uita pe pereti macar sa aiba parte de divertisment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

bey..te laudai intr-o zi ca pui poze cu cea mica mai pe seara...

UPS! asa e, doar ca domnisoara m-a omorat ieri; nu a dormit decat cate 1 ora toata ziua in vreo 5 reprize; cucoana care ar fi trebuit sa se ocupe de ea nu a venit ieri; si cu teancul meu de acte de lucrat A fost un cosmar! Azi vad ca e mai bine si acum doarme - Slava Domnului!

Diseara pun sigur pozici cu bebelina mea dolofanica.

Mergi la inceput

Larisa, asa ceva am primit eu http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-4969-balansoar-cover-n-play.aspx . L-am primit de la mamica unei fetite pe nume Nectaria... Chiar m-am gandit la tine ieri... Dar, zi-mi, Nectarie cand e treaz sta cuminte, si se uita asa prin jur, si poti povesti cu el, si sta singur??? Al meu doar in brate sta fara sa scanceasca, si nu mai mult de 5 minute...

Mergi la inceput

Larisa, hai ca mai trimit o data
http://www. bestkids. ro/p-4969-balansoar-cover-n-play.aspx - cu ceva spatii printre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

FELICITARI DRAGAICA, FELICITARI LAURIKA, BUN VENIT DELFINASI DRAGI SI MULT ASTEPTATI. SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA VA BUCURATI PARINTII.

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

FELICITAAARIIIIIIIIIII MAMICI DRAGI! SANATATE MULTA,LAPTE DIN BELSUG SI COPII CUMINTI SI SANATOSI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

michelle mergi cu bia la medic de urgenta ca a luat stafilococ din maternitate. am vazut pozele si nu sunt bubite de la caldura.

mamica fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Larissa-da sunt gata de nascutmaine facem 38 sapt...
natural am nascut si prima data...acum vreau cu epidurala...sper sa reusesc..data trecuta nu am avut parte de epidurala

Si noi avem leagan cu vibratii sper sa tina si la bb2...Antoniei ii placea f mult in el

Mi-am pus la facut aluatul in masina de paine...vreau sa fac o pizza cu ton si ceapa

Senty_mary-ce face bb?cum v-ati acomodat?

Bamboletta 37+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 2+ pana vine

Mergi la inceput