Hai pufescu,Iulia,Criss!Bv Dragaica,Laurika! (179)
Raspunsuri - Pagina 12
maya71 spune:
si binete de la albinutza Maya!
Ups, ce de activitate intensa pe aici... nici nu va mai intreb de micul dejun...
Dragaicoooo, te
din tot sufletelul meu!
Pentru Laurica si Pufescu... imbratisari cu drag... dar asa mai usurel deocamdata...sa nu se supere delfinasi... cand or s/o vada pe mami... o sa/i smotocesc pe ei de drag...
larissa_79 spune:
Am uitat sa zic....azi avem 3 saptamani...5 kg si 55 cm.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanti Racusor cat te costa fotograful , biserica , si la ce biserica faci?, avem si noi botezul pe 11 septembrie Am vazut niste diferete asa mari intre biserici cat ea pt un botez Restaurantul am rezolvat si noi dar inca nu ne-am hotarat cu biserica Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
noi facem la Biserica din piata muncii, e 550 ron...am inteles ca e cam scump, dar e aproape de casa si pe noi asta ne interesa
foto-video doar la Biserica 750 ron
400 video si 350 foto (include si niste poze acasa inainte)
mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 Am uitat sa zic....azi avem 3 saptamani...5 kg si 55 cm. ![]() Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
felicitari

acum am venit de afara, am stat doar o ora azi, ca era cam nemancat piticul...
azi noapte pe la 1 a adormit ca lumea, dupa ce a mai vrut putin la san si a dormit pana la 4 jumate

tare agitat a mai fostvoi cum suportati caldurile?

oricum azi noapte a fost mai bine, i-am mutat patutul si am lasat aproape toata noaptea aerul pe 24 de grade si asa au fost si la el 28

zilele astea cred ca asa o sa facem ca afara nici noaptea nu se mai racoreste

mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
racusor2010 spune:
larisa voiam sa te intreb, daca il scoti pe nectarie seara afara, cand e tot cald, transpira la spate?
mie mi se pare cam ud in spate de la buretelul de la carut 

dar numai seara, ca dimineata e mai racoare sau cand l-am culcat noaptea in landou
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
adrianaBuc spune:
neata
larisa, la cat mai multe saptamani linistite!
Mama! 5 kg! Uau. Noi abia acum la 1luna si 1 saptamana avem 4,3kg si nu stiu cati centimetrii.
racusor, cu greu suportam caldurile astea. Si inca mai avem de tras.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
ooana spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 gata, am vorbit la restaurant de botez. am stabilit meniul, ne fac ei si tortul.... am dat avans la foto-video, la Biserica, la restaurant, am cumparat cadou pentru nasi..cam atat... acum trebuie sa vorbesc cu nasa daca pampers si servetele aduce ea, ca nici nu stiu cum e... mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
si noi am inceput organizarile asa usor usor
acum cautam foto-video...dar am vazut niste preturi
...ori mi se pare mie scump ori sunt exagerati astia 
pana ma lasa Matei sa fac poza iti arat pe net modelul
http://reclama/products/2708-philips_avent_sterilizator_iq24_electronic.mbs
intre timp am gasit instructiunile in engleza pe net...asa ca doar daca le are cineva in lb romana daca nu...nu-i bai ca ma descurc eu
Racusor merci oricum
(ale tale sigur sun in engleza)Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
intreaba in vreo farmacie daca este Nutriben Alivit gases (asta e ptr colici, este si ptr somn...), aici costa 7-8 euro... www.farmacia-internacional.net/tienda/nutriben-alivit-gases-200gr-p-2758.html" target="_blank">asa _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
saru'mana

intre timp am cauta pe net si vad ca lapte de la Nutriben se gaseste si la noi...poate am noroc si gasesc si ceaiul
Oana mamica lui Matei
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata delfinariu!! Oana daca nu au , il pot comanda, este un remediu vechi de peste 20 de ani din plante, chiar daca va costa mai mult comandat, merita, am dormit 6 ore!!!! FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
la asta ma gandeam si eu, incerc...va spun ce am rezolvat

Carmen il dai cu siringa? sau cu biberonul?
Oana mamica lui Matei
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
nu e cam mult 25 e picaturi...? ![]() Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
pe prospect/medicul zice 15 picaturi..e asa de gros incat raman pe lingurita o gramada de picaturi...cred ca in total el inghite 15 maxim 20
vezi tu, cati medicii atatea pareri...asta ma innebuneste pe mine

ieri am fost la biserica la 35 de zile, am mers mai repede
...nu mai stiam cum sa il fac sa taca, toata biserica se uita la noi Oana mamica lui Matei

delfinasul
printesita