Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 8
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 miruna cand mergi la dr? poate este din cauza caldurii si oboselii.. cu contractiile cum stai? eu am avut una mai devreme. fetelor si de mine sa va faceti mila si sa puneti multeee poze. nu ma culc pana nu le vad 24+ si ingeras in ceruri |
Maine la 14. Mi se pare o eternitate. Desi am luat 2 No-spa ieri am avut contractii spre seara, foarte dese, in timp ce stateam doar intinsa. Nu am facut nimic, doar am zacut. Mai este si problema ca la una din contractii am suspectat ca de fapt se impinge bebe in uter...
Deja vad ca imi zice maine "Nu imi place colul, prea scurt. Mai licrezi? Ce lucrezi (de fiecare data ma intreaba)? Pai nu mai lucrezi, eventual o ora - doua ... in rest stai in pat... bla bla bla bla".
Maine abordez si subiectul "nastere" si nu una oarecare ci fara epiziotomie! Sa ma razbun pentru problema colului...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +
ratusca83 spune:
si mie mi se intampla sa am seara mai multe si mai ales cand stau...mama lor de contractii...Azi cand merg la dr o sa-i spun ca vreau sa nasc normal..am o lista intreaga de intrebari.Miruna sper sa vi cu vesti bune de la dr maine
24+ si ingeras in ceruri
mirunam spune:
citat din mesajul lui ratusca83 si mie mi se intampla sa am seara mai multe si mai ales cand stau...mama lor de contractii...Azi cand merg la dr o sa-i spun ca vreau sa nasc normal..am o lista intreaga de intrebari.Miruna sper sa vi cu vesti bune de la dr maine 24+ si ingeras in ceruri |
Bafta!!! Sa fie totul bine, colul cuminte si inchis si contractiile normale ... ce urari. Pune toate intrebarile despre nastere ca iti ofera un mare confort psihic sa anticipezi ce se va intampla, macar atat cat poti.
Doura, nu stiu cum stau cu altele. Eu mai suspectez o carenta de zinc, e pe lista de intrbari pentru maine.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +
Siuta spune:
citat din mesajul lui ratusca83 fetelor am intrebat si la celalalt capitol...simtiti uneori ca va inteapa inauntru, in vagin??.eu azi am simtit asa ceva 24+ si ingeras in ceruri |
Da, si eu simt uneori.Dr mi-a spus ca este normal.
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui lore76 si eu vreau un nr de telefon, ca sa am pe cine suna sa intreb Lore 21 + & |
ai facut rost de nr de tel?
26+ Ianis Andrei
douradoudou spune:
miruna uite ceva despre anemie: "
Primul simptom care ar trebui sa-ti dea de gandit este oboseala permanenta, nejustificata. Alte simptome pot fi: slabirea vederii, dureri de cap, respiratie dificila, insomnii, lipsa poftei de mancare, maini si picioare reci, palpitatii, paloarea pielii, a mucoaselor sau a unghiilor"
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu
douradoudou spune:
fetelor mai spuneti-mi si mie nume de doctori pt screening de 28 de saptamani
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu
danaint spune:
citat din mesajul lui douradoudou fetelor mai spuneti-mi si mie nume de doctori pt screening de 28 de saptamani alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 26+ cu |
Poti incerca si la dr Adriana Klein - la Sentisan. Eu am reusit o data mai demult sa imi fac cu 2 saptamani inainte o programare. Am auzit lucruri bune despre ea, si mi-a placut la cele 2 eco la care am fost la ea.
s27
lore76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lidia_P
ai facut rost de nr de tel? 26+ Ianis Andrei |
Lore 21 + &