Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_o spune:
Adica la intrarea cu Trattoria. Practic, vom astepta la bancutele care sunt vis-a-vis de Trattoria.
Ana
28s, viitoare mami de, David Ciprian
BraveGirl spune:
eu votez tot pt Tratoria, ca dc e sa merg de la ambasada pana la terase, s-a terminat intalneala, trebie sa ma duc acasa, la patutul meu. e cald rau la ora aia si mai mult de 2-300m de mers, nu rezist Nu va suparati, dar tare vreau sa vin, si dupa cum stiti nu sunt in cea mai buna forma
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
M-am zapacit rau!este vorba de Tratoria il Calcio de pe sos Nordului, ultima intrare in parc, nu?
26+
douradoudou spune:
ok la trattoria..c ya
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu
danaint spune:
Beatrice, da, Trattoria Il Calcio, ultima intrare de pe sos Nordului.
Si eu sunt pro la cat mai putin mers pe jos
s27
beatrice75 spune:
Mai ales eu!Ca am ajuns ca o handicapata, am iesit pana la paine si ma lua deja lesinul. Dar cand sunt singura ma si panichez, in plus, sper sa se faca racoare cat mai repede!
26+
BraveGirl spune:
Eu ar trebui sa ma aranjez putin pt intalnire, dar am o lene Macar sa par si eu umana
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
Va spun la terasa cat am pus eu pe mine in aceasta sarcina, sa vedem cine mai ma intrece atunci?!
26+
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl fluturasha23, daca nu te deranjez, as vrea sa-mi spui, cand ai timp, daca este calm, daca iti raspunde la intrebari, daca face eco la consultatii, daca raspunde la telefon cand il suni. Si unde mergi la control? La o clinica privata sau la spital? cat se da la o consultatie? |
Da, este calm, iti raspunde la toate intrebarile pe care le ai, ideal e sa ai o lista si nu pleci fara raspunsuri; mi-a raspuns la tel. oricand l-am sunat, daca nu raspunde din prima insisti; la control merg in spital cand e de garda, dar se poate merge si la cabinet, nu stiu prea bine unde e, undeva pe strada polona cred; la spital se plateste consultatia 40 ron cu chitanta de la 1 iunie de cand cu legea cea noua (+ cat vrei tu pt. el); la consultatia din spital nu are ecograf performant, are 2d, ce le trebuie doctorilor; martea are garda, se sta cam mult la coada in spital, programul e la 8.30 pana la 13.30, apoi il gasesti numai in spital la maternitate; consultatia nu dureaza mult decat daca ai tu intrebari sau probleme, altfel e strict si la obiect fiindca are foarte multe paciente. daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.
22+