Mamici de sept-oct'10- bun venit Bianca! (129)
Raspunsuri - Pagina 9
simona24 spune:
foaret frumoasa listuta! dar am o rugaminte! se poate sa ma treceti si pe mine acolo?
UM 24.12.2009, DPN 4.100.2010,
Matei, Dr Gabriel Olaru, Maternitatea Bucur. si data mea de nastere este 15.09.2987. sunt de ajuns datele astea! multumiiiiiim! 

simona
cu
matei 32+
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Burtici eu ies ca adorm cu capul pe tastatura.. ![]() . Mergem sa spalam masina si sa facem cativa pasi..daca om putea de caldura.Va pup, sa aveti o seara linistita. ![]() ![]() Klarisse graviduta 31+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Plimbarica placuta la racorica!

Cristina
32+
simona24 spune:
Sa o ajute DD pe Nike sa treaca cu bine peste toate ispitele astea! 

simona
cu
matei 32+
LoredanaB spune:

nu-mi vine sa cred

Felicitari Clary! Bine ai venit Bianca Gabriela
M-au trecut fiorii cand am citit ca a aparut inca un bebe.
Felicitari fetelor ca au schimbat azi semnatura si s-au intors cu vesti minunate de la eco.
Office ce mari sunteti.Inca un pic si iti ti comoara in brate.
Chichi ma bucur ca a recuperat bebita asa de bine.
Maine la ora 14 avem si noi programare la ec.Sunt curioasa cat a crescut ca eu simt ca port bolovani in burtica.
34+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Am observat ca de vreo 2 zile ma misc mult mai greu atat ziua cat si noaptea..iar spre seara ma ia somnul in jurul orei 8.. ![]() ..astea sunt stari noi pe tabloul meu..Dintre burticutele din Iasi mai vrea cineva sa nasca la Arcadia? Klarisse graviduta 31+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
eu is inaintea ta asa ca asteapta-te la detalii multeee. cand te duci sa semnezi?
office de ziua sotului meu
sa fie intr-un ceas bun 
multa sanatate lui nike!

simona hranesc marmota si o culc si te trec. asta daca nu se baga careva inainte

-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
moshulik spune:
| citat din mesajul lui maitreyi "doar ce am iesit din operatie.suntem bine. e fetita. are 3 kg. sunt fericita. nu am cuvinte. va pup" |
vai ce vesti!
nu intru pe foum o zi si ce vad?
O NOUA BEBELINA!!!
felicitari Clary!
sa cresti mare si sanatoasa Diana!
Moshulik
+28
moshulik spune:
ups! ma scuzi Clary!
asta e: e clar! cei 15% din perioada sarcinii sunt evidenti si la mine![]()
si acum: BIANCA- GABRIELA sa cresti mare si sanatoasa!

Moshulik
+28
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui office Buna fetelor! ne-am intors si noi de la eco cu vesti bune! 3.100 kg, frumos, destept si sanatos manca-l-ar mama pe el de baietel scump!pe 23 august am fixat operatia! Clary, felicitari pentru fetita! ![]() Tina, cu (36+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Waw! Felicitari pt. bebe grasunel!
Ce emotie, sa stii si data!Alynta, ma intrebai daca nasc tot cu dr. Pintilie. De data asta nu, nu m-am mai deplasat la Iasi si sper sa nu-mi para rau. Eu zic ca am gasit o dr. f. buna si dedicata si de data asta.
Lora, mami de Iustina si

36+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
chichiutza spune:
citat din mesajul lui LoredanaB![]() nu-mi vine sa cred![]() ![]() Felicitari Clary! Bine ai venit Bianca Gabriela M-au trecut fiorii cand am citit ca a aparut inca un bebe. Felicitari fetelor ca au schimbat azi semnatura si s-au intors cu vesti minunate de la eco. Office ce mari sunteti.Inca un pic si iti ti comoara in brate. Chichi ma bucur ca a recuperat bebita asa de bine. Maine la ora 14 avem si noi programare la ec.Sunt curioasa cat a crescut ca eu simt ca port bolovani in burtica. 34+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
Multumim tare mult! Si eu am fost surprinsa, ma asteptam de cand m-am pus pe masa sa plec umflata! Si cand mi-a zis m-am benoclat de cateva ori! Of! Mai avem putin! SA ne ajute DD sa ajungem sa-i tinem sanatoase-n brate! M-au luat emotiile!
Multa bafta maine la intalnire!
Cristina
32+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza OOoo se intalnesc mamicile de Timisoara! Intalneala placuta fetelor si sa nu uitati de pozici! Hai c-ati reusit! ![]() Cristina 32+ |
Multumim! Sigur o sa facem pozici!!! Pai cred ca era cazul sa ne adunam si noi o data ca acusi vin bebeii si nu o sa mai fim bortoase!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama