Mamici de sept-oct'10- bun venit Bianca! (129)
Raspunsuri - Pagina 5
Buburuza_10 spune:
Clary, FELICITAAAAAAAAAAAAAAAARI!!! Bine ai venit Bianca, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa si sa iti bucuri parintii!!!
36+ 
Fistiq spune:
Felicitari Clary! Bun venit pe lume Bianca!

MA bucur ca totul e bine. Sper sa te recuperezi rapid, sa iti poti incepe cariera de mamica, Clary!![]()
MAi3, niste mazare cu cirnaciori proaspat facuta vrei sa papi? E bunuta, si usor picanta. Sper sa nu suferi de arsuri
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+
Andreea82 spune:
Fetele ma duc si eu sa fac repede ceva de papica...hmm, habar nu am ce sa fac si bun si repede...dar vad eu, incropesc ceva la bucatarie. Nu aveam chef sa gatesc de caldura, dar parca as papa ceva gatit, bun...
Seara faina si cat de racoroasa se poate!
32+ cu un carucior
.... sau 
andre_flo spune:
bine ai venit pe lume Bianca Gabriela
felicitari Clary si refacere usoara
lucianna_83, maitreyi, office, Alina_feier, mihaelka77, moshulik, fulguta28, crina_s, Pity27, LUANASHANA, Olivia26, camisv, vanyy2009 multumesc frumos pentru urari si multi 
tuturor burticilor sarcini usoare si la termen 
fericita de
Diana Elena
kiti2205 spune:
Bun venit, Bianca!!!!!!! 

Oau...bebe 3 deja... a inceput, e clar, o sa avem evenimente de astea din ce in ce mai des 

Kiti,
31+ si mami de Vlad 15.05.2006
maitreyi spune:
fistiqule nu pot papa mazare, fasole, linte, etc ca nu am nush ce enzima care sa le digere. da' carnati nu tin minte sa nu fi avut voie
saru'mana 
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi fistiqule nu pot papa mazare, fasole, linte, etc ca nu am nush ce enzima care sa le digere. da' carnati nu tin minte sa nu fi avut voie saru'mana ![]() ----- Mami de roza + 33 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Nu-i nimic, impartim cirnaciorii atunci

Aoleoo, ce pedeapsa ar fi pt mine sa nu pot minca fasole???!!!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+