Mamici de sept-oct'10- bun venit Bianca! (129)
Raspunsuri - Pagina 3
maitreyi spune:
m-am emotionat si am vrut sa dau vestea cat mai repede si am uitat sa felicit si parintii pt minunea mica! sa cresteti mari si voiosi si sanatoasi impreuna 
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
hadrianae spune:
Capitol nou, vesti noi si bune! S-o tinem tot asa!
Bravo Clary! Felicitari! Bine ai venit, Bianca Gabriela! Sa te faci mare si sa fii sanatoasa!
Magdy, reiau raspunsul, ca eu scriam tot la capitolul trecut:
Magazinul e aproape de Trier. De mine e la vreo 40 de km. De tine probabil un pic mai departe. Iti dau adresa daca vrei. De preturi, mie mi s-au parut acceptabile, dar sa-ti spun drept, nici termen de comparatie nu prea am.
Adriana, 31+ 
Andreea82 spune:
Ana, Cami - atunci ramane stabilit pe martea viitoare, da?
Cat despre ora, mie mi-e bine dupa cum ziceam pana in 6, Cami tu mai lucrezi, cum ti-e mai bine? Ana?
Hai ca vedem pana atunci ce ora e mai buna pentru toate 
32+ cu un carucior
.... sau 
maitreyi spune:
am trecut piticu si pe listuta 
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
eveline spune:
Chichiuta multumesc!
Am facut niste poze Biancai si le-am pus in album...imi laud si eu puiul...
31+ Darian si mamica de
Bianca
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Lipseste omul o zi si uite ce gaseste...wow ... Clary nastere usoara, Doamne ajuta! Iar n-am fost pe faza si nu stiu cum de s-a intamplat...Eu am fost azi la eco de 32 sapt totul e in grafic, unele masuratori mai mari, altele mai mici, insa in limite. Dr s-a declarat super multumit de cum arata totul, a zis ca e OK, nu e absolut nimic in neregula. Are 1715g acum si pare a fi OK. Ma duc sa incerc sa citesc din urma macar cat pot, ca aveti o viteza.... 31+ Darian si mamica de Bianca |
Bravo Eveline! Felicitari pentru bebelin sanatos!
32+ cu un carucior
.... sau
mari78 spune:
Noi am dormit putin si deja ati inceput capitol nou. Aveti spor, nu gluma.
Ana iti dau praji, cum sa nu ! Sa stii ca am vazut hainutele, sunt delicioase, asa mici si dulci. Intr-adevar pantofiorii sunt de vis ! Am cumparat si eu o pereche de pantofiori mici albi din piele cu floricele perforate, de la Iana. Sunt pentru 7-9 luni, tocmai buni la primavara. Din fericire eu am pastrat toate hainutele bune de la Teodora.
Andreea ai fost mai harnica decat mine. Yamii, cornulete si clatite, bun, bun.
Felicitari mamicilor pentru rezultatele bune la eco, nu numesc pe nimeni ca sa nu uit pe cineva.
Cine se ocupa cu actualizarea listutei, treceti-o si pe Bebecris cu data nasterii ei pe 26 august
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
35+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
ana_25 spune:
Bun venit Bianca Gabriela!!!
Clary refacere usoara, bebelina sanatoasa,papacioasa si necolicoasa!!!!
Eveline felicitari pt vestile bune!!
Andreea la ce ora vreti voi,ca mie mi-e bine oricum!!!
Abia astept!!!![]()
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Chichiuta multumesc! Am facut niste poze Biancai si le-am pus in album...imi laud si eu puiul... 31+ Darian si mamica de Bianca |
Ia sa vedem... dar nu le vad!
Cristina
32+