Iepurasi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
vladimirescu spune:
dianami are dreptate honeybaby, asa stiu si eu (si am avut pisici toata viata mea, sint si eu pe 1/2 pisica :))
Totusi e bine sa aduci motanul in casa pt ca soarece il simte si fuge. E bine sa-i dai ocazia sa fuga, lasa ceva deschis, usa, balcon etc, sa aiba unde sa se duca.
De asemenea, poti incerca in paralel si cu o capcana (sau mai multe, una in fiecare camera) - un castron de plastic mai greu sau o cratita cu gura in jos la podea, sprijinita la o margine de o nuca sau o bila ceva. Bila o infasori intr-o bucata de pinza, ciorap sau punga, ca sa poti sa o legi de o ata. la capatul atei legi ceva d emincare - o bucata mica dar mirositoare, brinza, carne ceva, miez d enuca eventual. Momeala o pui pe podea, sub castron, in mijloc, iar ata sa fie scurta, de la nuca pina la momeala sa stea destul de intinsa. Soarecele intra, trage de momeala, trage si nuca, castronul cade.
Dimineata bagi usor o foaie de carton sau plastic ceva sub castron, si ridici cu totul. Sa nu te uiti sub castrin pina nu ajungi afara cu el ca poate fugi - in caz ca l-ai prins :)
La inceputurile relatiei noastre, barbatul asa prindea soarecii din casuta pe care o inchiriasem, si sa stii ca avea spor, prindea cam 3 din 4 soareci asa :))
Succes!
ella eu cu asa productie de lapte as face boutique online in locul tau, zau! "vind LM de la mama sanatoasa (numa' putin dusa cu capul), congelat in pungute de 100 ml in conditii de maxima igiena. Scrieti cantitatea dorita si electati modalitatea de plata: Visa, Mastercard... Pentru comenzi mai mari e necesara rezervare" Norocoaso!
Dianami spune:
Vladi, mersi de idee. Punem si capcana din asta, iar maine iau si din alea din magazin. Sau poate fuge in noaptea asta din cauza motanului.
Prevad o noapte lunga, imi fac o cafea si va tin la curent.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
vladimirescu spune:
honeybaby pune mina si dormi, fata draga. Poate ar fi bine sa doarma barbatul tau pe canapea si tu in pat cu Maya. Nu-ti fa griji, crema poti s-o dai si mai rar, nu din ora in ora, plus ca daca e sa pateasca ceva in somn, fii sigura ca ai sti imediat, cum dormi linga ea... mamele dorm iepureste si tu esti super-mama!
Vorbesc serios, e necesar sa dormi, nu te juca cu nesomnul prelungit. Tu ai multe de dus (copil, casa, barbat, animale) si e nevoie de tine puternica, nu depresata din cauza nesomnului
erina nu stiu ce meserie ai, dar esti super dotata pt diplomatie si PR ! Chapeau - vorba ta ! :)
annya9 spune:
Multumim mult fetelor pentru felicitari! Am mai implinit o lunita...4 luni...Ce baiat mare are mama!!!
Azi Raducu a fost destul de nervos si de scratait si a mancat mai putin ca de obicei. Nu stiu ce are... Ma gandesc ca este balonat, ca se chinuie sa traga partzulete...Se comporta exact ca si cum ar mai avea colici, iar eu imi tot doresc sa vina ziua in care sa spun ca i-au trecut total, dar...
In rest...avem in continuare probleme mari cu manuta lui cea hoata! Non-stop ii fura suzeta!!! Si tare se necajeste!!!
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
kaliakria - prima vacanta
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu
annya9 spune:
DIANAMI, exista miste aparate cu ultrasunete care le bagi in priza si gonesc soriceii...poate e mai simplu decat cu pisica... Pisica in casa straina nu se va comporta normal, asa ca nu stiu daca vei scapa de soricel.
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
kaliakria - prima vacanta
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu
honeybaby spune:
ALina - merci de oferta.
Pana la urma nu mai venim. Se duce decat sotul, eu raman acasa cu Maya. Mai merge o colega de-a sotului si nu avem cum sa ramanem , trebuie sa ne intoarcem in Buc seara.
Decat sa stau 6 ore in masina si acolo sa mor de cald mai bine stau acasa. Daca puteam sa stau pe plaja mai ziceam . Mai e si pompa care ma incurca...
Maine termin bagajul si plecam vineri la munte.
Vladi - stiu ca pot sa dau mai rar cu crema, nu e asta motivul pt care nu dorm.
Visez tot felul de minuni cum ca o gasesc pe Maya vanata toata pe partea st, ba ca o scap din brate, ba ca face convulsii de la cazatura, ba cad pe scari cu ea si uite asa ma trezesc , aprind lanterna, verific cucuiul, daca tot il verific sterg gelul uscat si dau cu altul, ma duc la baie , beau apa, mai dorm o ora si o iau de la capat.
Floricica chiar nu e urat. Are fata de barbatel asa . eu il vad mai diferit de Vladimir.
Ce nu as da sa vad o paluga de 180 intr-un cires scuturat de un nebun. Cred ca m-as tavali pe jos de ras mai rau ca smiley ala de la yahoo
Diana - lasa cafeau si dormi . Ce crezi ca poate face un amarat de soricel. Eu cand eram mica,ii prindeamm m ii aduceam in casa si ii ascundeam de mama . ziceam ca am hamster. Ii gasea mama dupa miros.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Dianami spune:
Annya, am citit pe net ca nu sunt bune aparatele cu ultrasunete, nici benzile cu lipici. Raman capcanele clasice si cele cu nuci.
Denisa, nu mi-e frica de soareci. Cand eram mai mica am salvat cativa din gura pisicii . N-am nimic cu ei, dar sa stea la ei acasa . Acum nu mi-e decat sa nu se duca la copii si sa-i sperie. Eu de-aia am tipat, m-a luat dihania prin surprindere...
Vladi, acum mi-am adus aminte de faza cu ciresul. Am ras fara oprire cand am citit isprava.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Bumbitza spune:
Salutare fete
Am intrat pe fuga sa ma laud si eu cu PRIMUL DINTISOR al printesei mele Nu mai pot de drag, imi vine s-o mananc
Am ramas la pag 3 din acest capitol...am avut o zi secsi rau, nu stiu ce-a avut dar m-a capiat cu maraielile :( Iar n-a mancat cum trebuie, n-a dormit bine..burtica, dintisori? nu stiu, dar abia am adormit-o in seara asta.
Astero felicitari si pt mica ta iepurica!
Vladi, sanatate multa!
Vroiam sa va intreb daca aveti careva umidificatorul asta:
http://ww w.bebelusultau.ro/detalii.php?cod=NS06
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
andra_s spune:
salutare fete dragi, am aparut si noi in peisaj, am venit din concediu de cateva zile, dar am avut prbleme cu netu' credeam, eu de fapt a fost placa de retea bulita ... mama ei ... deci sunt in plop cu ce s-a scris in ultimele 6-7 capitole
a fost super in concediu, daca nu era canicula asta, era si mai tare. pentru ianis la mare e raiul pe pamant, i-a placut asa tare in apa, nu mai puteam de dragul lui cum se balacea, dadea din maini si picioruse de mama-mama. initial nu am vrut sa il bag in apa, dar sotul a insistat macar sa vedem daca ii e frica sau nu de apa si atat i-a fost piticului, ca nu mai reuseam sa-l scoatem din apa
am dat o fuga si prin moldova, am vazut 5 sau 6 manastiri, si acolo ianis s-a simtit in largul sau, a sarutat icoane si scotea tot felul de chitzaieli in interiorul bisericii ca sa isi auda ecoul
ce sa va mai zic despre el ... aaa, toata lumea crede ca este fetita, credeti-ma pe cuvant, l-a giugiulit f multa lume pe unde am fost si nimeni nu a zis ca-i baietel, doar o doamna a intrebat daca-i fata sau baiat, in rest, "frumoasa", "ochioasa", "ce frumos rade ea", "papusica", etc. sa nu va mai spun ca o maicuta la o manastire m-a intrebat cum o cheama, i-am zis ca e baiat si-l cheama ianis stefan, la care ea, aaa, stefan, foarte frumos, dar chiar e baietel?????? ... mda, e baietel
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
am uitat sa va spun, avem poze din concediu la semnatura, am selectat cateva din ce am facut, ca sa nu va plictisesc cu sute de poze
ma bag la recuperat din urma
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!