Iepurasi de Mar-Apr 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ami da, laptele fiert pierde unele vitamine, dar nu-i asa rau fata de pericolul de a da iun parazit prin laptele nefiert :)

gabyhila cred ca m-ai intrebat ceva la un moment dat pe aici si nu mai stiu ce, nu mai gasesc... scuze, sint f f ramolita, nu glumesc... Nesomnul ast ade 5 luni ma omoara - ca ziua dorm de 1-2 ori pe luna, in rest nu prea pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

dianami imi pare rau, eu am 2 mitze dar nu-s in stare sa prinda nici muste, d'apoi soareci :)
Pe bune, mai bine iesi pe afara si gasesti tu una amarita sa o bagi in casa, aia sigur prinde soareci. Ii daui si o masa calda drept premiu si niste mingiieri :))

ioanact intreaba doctora daca poti sa-i dai macar lapte praf din soia - cum e Nan. Vladimir din ala minca cind avea probleme digestive si ii placea!
Biotics poti sa-i pui direct in ceaiul de menta, ca s anu te complici. daca-l ia greu, poti inlocui cu picaturi de Protectis, alea-s usor de dat (desi scumpe...)
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Diana - hahahaha. Nici o pisica matura care o muti din casa ei nu o prinda soaricele ala. O sa stea pitita undeva speriata de bombe.
Vb serios, altfel ti-as fi dat pisica ca si asa plecam pana luni si trebuie sa vina mama sa-i dea papa.
Ii gaseam si cazare gratis

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gagici multzam fain pt sugestiile date.Incep sa ma luminez....mama ei de blonda!!!
Gaby ai facut cozonac la Tupper?
Dianami am eu un caine daca vrei.Te si platesc numa ia-l!!!!Soareci s-ar putea sa prinda sa stii dar nu cred ca ii si mananca.
Vladi esti belea cu Socola.Care va sa zica de-aia nu te arati pe aici .Ntz ntz ntz!
Eu azi am avut tzitzile foarteee pline de bubuiau si Geo cat a supt tot nu le-a dezumflat asa ca am bagat pompa.Am scos 250 ml si cu ocazia asta l-am servit pe Geo din biberon si am vazut cam cu cat se satura.Rezultatul 130-140 .Dupa ce a baut lapticul din biberon a bazait sa-l iau in brate si ce credeti?S-a infipt la tzitzi si pana nu l-am pus nu s-a calmat.Amor nebun,zau!
Honey astia au anuntat de maine cod galben de canicula.
Revin!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Vladi, as lua si 10 matze daca as avea in cartier. Sunt doar zeci de caini, atat.
Doamne, asta n-am patit-o niciodata. Cred ca s-a urcat pe balcon.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Denisa, chiar nu prinde? Vine acum sotul si o cazam noi pana luni.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Ella, nu ma intereseaza sa-l manance, doar sa-l prinda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Diana mi sper sa gasesti o Catzila sa te scape de grija.

Va intrebati cu ce e mai bun uleiul extravirgin. In primul rind ca e foarte digeribil, contine acid oleic continut si de laptele matern , grasimi monosaturate 69g, polisaturate 9 g, saturate 14g, mai mult s-a descoperit ca, contine o molecula cu efect antinflamator si analgesic.

In Italia se gaseste o specialitate special pentru copii, imbogatita cu vitamine.

Vroiam sa va mai spun despre parmigiano reggiano care e bogat in calciu si fosfor. Ca valoare nutritive 100g parmigiano echivaleaza cu 300g carne de vita, 540g de lapte sau 700g de pastrav. Trageti voi concluziile. O lingurita in supica copilului nu numai ca imbogateste masa dar da si un gust placut!

Vladi intotdeauna o placere sa citesc aventurile tale. Total de acord in privinta apei. Cind eram la Bucuresti consumam 4-50 de litri de apa plata pe luna pentru baut in casa si gatit.

La PN s-au facut teste bacteriologic e pura dar de celelate impuritati exista.

Gaby ai o fetita foarte frumoasa!!! Seamana cu o verioasra de a lui David. Deasemeni Nafi seamna cu sora unui prieten de al soitului. Si ea traieste in Italia.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Denisa merci mult! I-am dat o lingurita de Biotics (asta am in casa) in laptic.
Vino la noi, seara e mai racoare..am inteles (de la socrii) ca la CT e jale, si de la prietena mea care au apartament si in Kogalniceanu (au fost in weekend acolo) si a facut diferenta.
Ce zici?
Erina
miria_cristina sunt de-acord cu tine!
I-am dat un biberon de ceai (cam 100 ml, nu tot odata) de menta, si praful de Biotics in ceai. Maine ii fac mucilagiu de orez si lapte cand vrea, dar nu m dvm de 3 h, pt ca daca ii dau si ceai s-ar putea sa fie plin stomacelul si sa-mi verse iar.
Cat despre diversificare, clar nu o incep acum, ci la 6 luni.

Ioana e cam tot timpul nervoasa , de mancat mananca cand ii este foame, si de hidratat (bea multe lichide, ceea ce e bine), scaun are.
Bineinteles ca m-am bucurat ca doarme.

In alta ordine de idei , am iesit afara cu amandoua (sotul a venit si-a plecat).
Daca i-am zis ca mergem la copii, nu i-am m tb sa plece cu masina, desi cand a vazut masina iesind din curte, a strigat dupa el:'tatii'. Am continuat sa mergem la copii..numai ca a stat dupa bebelusa prietenei mele (de 8 luni).
Ea sta m la strada si o leagana cand ii este somn, ca daca merge unde sunt copii, nu doarme..iar Ioanei ii place sa stea langa carut si sa vb cu ea , numai ca iesea si in strada..tb sa stau dupa ea sa vina pe margine..la un mom dat i-am zis sa se duca la Stefi (fata cea mare a prietenei), sa se joace cu nisip..macar sa o stiu ca se joaca si nu iese in strada..e si obraznica, nu asculta (uneori), tb sa vada masina in fata ei ca sa se fereasca.
Justina a m dormit o repriza de somn afara.
Am ajuns acasa, sotul nu venise, iar Ioana si-a adus aminte de el.
Na, sa vezi acum urlete..am bagat-o la dus (ii place in apa), am imbracat-o.
I-am desfacut o portocala (o vazuse pe masa), a mancat 2-3 felii, intre timp am facut un dus.
Justinei ii era somn (cand am intrat in casa nu se trezise), si era si cu degetul in gura.
La 21:30 am dus-o pe Ioana in pat si m-am ocupat de Justina.
I-am dat tzitzi, dar radea cu ea in gura.
Apoi i-am dat ceiut (cat m ramasese din 100 ml), i-am stins veioza si-am lasat-o sa adoarma (daca e satula, adoarme singura).
Numai ca nu era (terminasem lapticul la 19:20), si tot isi sugea degetele, mana..(v-am m zis, ea face asa numai cand ii este foame, sunt bebeii care isi bag mainile m tot timpul si nu de foame).
Atunci i-am facut 60 ml de lapte, tinand cont ca ii dadusem si ceiut.
E altceva, a baut asa de bine..in 5' nu a avut ce face..daca nu mai are dureri.

V-am cam povestit ce-am facut noi astazi.

Sper ca nu v-am plictisit cu postarile mele.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Diana de ce nu folosesti o cursa ?

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput