*Cozonacei de nov-dec2008 (116)* Felicitari Cata !
Raspunsuri - Pagina 17
anes spune:
Noi am fost la mare si nu ne-a priit deloc. A fost o vacanta obositoare. Stiam eu de ce nu consider potrivita prezenta gravidelor la mare! Marea este foarte obositoare si mai ales atunci cand ai un mic terorist cu tine!
Pe scurt, am murit de cald si in camera si afara, mai ales ca eu nu am intrat in apa si nu m-am dezbracat sa fac plaja! Remus a fost foarte agitat, moftoros si nu prea a mancat. Nu a stat o clipa locului, la plaja pe prosop, doar la joaca in nisip pe malul apei. Nici nu s-a bronzat, dar asta nu-i o problema! Noi, dupa el tot timpul, ca disparea din raza vizuala imediat.
Parca o vedeam pe oceanborn cu Thomas al ei!
Ca ei imi veneau in minte!
La masa, unul dintre noi il urmarea pe Remus, celalat, manca. Copilul nu a stat o secunda pe scaun. Simteam ca nasc, ma apasa asa de tare sarcina!
S-a invatat in brate si toata vremea dorea "in bate"! Acasa am inceput operatiunea de dezvatare si se pare ca functioneaza pana in prezent! Coboara si urca 4 etaje si merge de manuta destul de mult timp.
Colac peste pupaza, in ultima zi de sedere pe litoral, au fost niste valuri mai mari, ca a batut vantul si Remus a inghitit mai multa apa. Pt. prima data in viata lui, l-am vazut vomitand pe pustiu meu! Am ramas putin socata, a fost o surpriza pt. mine!A varsat doar de trei ori, pana si-a golit stomacul si a avut niste scaune diarteice vreo doua zile, apoi cate un scaun moale pe zi, cam o saptamana. I-a lipsit pofta de mancare si a scazut vreun kg. Acum are vrei 13 kg.
Abia am asteptat sa revenim acasa pt. ca nu mi-a priit, ca niciodata anul acesta marea.
In alta ordine de idei, Remus si-a mai "dat drumul la vorba", intelege tot, executa selectiv, ca de..de ce sa asculte el!
Poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
21+
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Ginye, in general aceste masele ies intre doi si trei ani. Lui Edi oricum i-au iesit mult mai repede si ceilalti dinti (inclusiv primii) asa ca este in regula. Ai scapat de chinul lor! Cat priveste greutatea ta... ce vrei sa faci, sa intri prin gaura cheii? Poze Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 21+ |
Si eu m-am gandit ca i-au iesit in general dintii destul de devreme...dar...
...cu putin noroc mai dau vreo 3 kg jos si poate incap si pe gaura cheii.

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
eliza_cri spune:
oti bine ai revenit acasa...nici nu vreau sa imi imaginez nebunia cu 3 copii
...muulta putere super mami 
anes imi pare rau ca nu a fost fain la mare lasa recuperati la anul ce vine 
feti vazurati stirile saracii bebei si mamele lor 
23+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
eliza_cri spune:
raed arafat 'exista copii arsi'...

23+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
eliza_cri spune:
au confrimat 3 bebelusi morti si probabil 1 de la grigore alexandrescu..absolut ingrozitor tragi atatea luni si sa iti moara copilul 

23+
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
criss703 spune:
Buna dimineata ...and happy birthday to me ! ![]()
Poftiti la o gustarica si un ice coffe sau ice tea inainte de canicula 

criss703 spune:
...of Doamne ajuta-i pe bebelusii raniti sa se faca bine
si du-i intr-un loc mai bun pe cei care nu mai sunt !
aleinad.g spune:
La multi ani, Criss! Sa ai parte de tot ce iti doresti, implinirea tututror dorintelor!

La multi ani, Malinas! Sanatate, fericire si noroc!
(scuze pentru intarziere
)
aleinad.g spune:
Alra, felicitari pentru evolutie! In privinta racelilor, pana la urma se imunizeaza ea, in curand va face forme usoare! 
Anes, imi pare rau sa aud ca nu v-a priit la mare, dar sunt convinsa ca veti recupera. 
Eu sunt socata dupa tragedia de aseara, pacat de copilasi, parinti si rude, pacat ca trebuie sa platesca pentru incompetenta altora.