*Cozonacei de nov-dec2008 (116)* Felicitari Cata !
Raspunsuri - Pagina 15
cherieactiv spune:
fetelor, care are chef sa-mi trimita un pm?as vrea sa controlez daca imi functioneaza deoarece am un dubiu, merci
of, uitai si ca e sf MARIA la noi...LA MULTI ANI celor care se serbeaza azi
Amalia spune:
Cherie ai PM.
| Citat: |
| citat din mesajul lui cherieactiv fetelor, care are chef sa-mi trimita un pm?as vrea sa controlez daca imi functioneaza deoarece am un dubiu, merci ![]() of, uitai si ca e sf MARIA la noi...LA MULTI ANI celor care se serbeaza azi ![]() ----------------------------- http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |
Olivia26 spune:
La multi ani, malinas!!!
La multi ani celor care poarta numele Maria!!!
32+
si
de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Otiliav spune:
Salutare!
Multumim de urari 
!
Am ajuns acum cateva ore acasa, bagat papa si nani cu piticele si nebunia de rigoare cu 3 copii mici.
Cel mai greu este ca nu am inca lapte, bb suge in continuu si Elisa ar vrea si ea in brate. Noroc ca sunt eu binisor, am niscaiva transpiratii reci hormonale sau febra laptelui, contractii ale uterului care se strange si alte manifestari normale ca doar a trecut 1 zi de la nastere.
Malinas, multa sanatate si noroc!
celor care serbeaza azi de Sf. Marie.
Pana la urma n-am nascut eu de sf. Maria dar pe 14 august a fost nascuta bunica mea din partea mamei.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Darling_ spune:
LA MULTI ANI Malinas.

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase. Vacanta placuta in continuare
Adriana
w32+ cu
Alexander si mamica de
Eduard (09.12.2008)
bertha spune:
La multi ani, Malinas!
La multi ani, Amalia!
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!
Otilia, bun venit acasa! Ce repede lasa mamele acasa acolo! Ma gandesc la Elisa, cred ca ii va fi greu un timp, tot un bebelus mai mare e si ea,
asa ca ii trimitem pupici multi.
Si unul pt Ana
si multe flori pt mami.
Noi plecam maine la mare. Pupam toata suflarea cozonaceasca si uram anticipat "La multi ani" lui Cris
.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
criss703 spune:
La multi ani Mariilor ! 
Otilia bine ai ajuns acasa , laptic pt. Iulia , refacere usoara tie si multa rabdare si intelegere intregii familii frumoase 

Bertha multumesc frumos de urari ![]()
, concediu placut cu vreme buna ! te asteptam cu poze si impresii ![]()
anes spune:
Buna fetelor! Inainte de toate, sunt socata de vestea extraordinara legata de Catalina!
[qPland de bucurie! I-am tionut de atatea ori pumnii sa fie bine! M-am gandit de atatea ori la suferinta ei!
Bravo Anastasia, sa fii sanatoasa alaturi de parintii tai care te-au asteptat atat!
Nu o uit pe Catalina cum s-a oferit sa ma ajute atunci cu programare la dr. Herghelegiu, atunci cand mi-a iesit TT prost! Este o fiinta extraordinara!
Ma bucur din toata inima pt. ea si familia ei!
Poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
17+
anes spune:
Si am ajuns in sfarsit si la minunata veste a venirii pe lume a Iuliei!!!!
Felicitari Otilia!!! Bine ai venit pe lume Iulia!
Sa va traiasca micuta "capoasa"!! Ai reusit natural in cele din urma Oti!
Eu am pierdut sirul evenimentelor in ultimul timp, dar vreau sa recuperez si sa va mai spun si de noi!
Am uitat sa schimb si semnatura! O corectez imediat!
Poze
Mami de
17+
anes spune:
Gata, am corectat-o!
Bebecris, traumatizanta intamplare cu David! Bine ca in final a fost totul ok si ai avut prezenta de spirit sa ii pui un Novocalmin, inainte de a sosi ambulanta! Ai grija cu sarcina!
Oliv, Darling, mai aveti si voi putin! Doamne ajuta!
Poze
Mami de
21+