*Cozonacei de nov-dec2008 (116)* Felicitari Cata !
Raspunsuri - Pagina 13
catalina2307 spune:
Va multumesc dragelor....va multumesc ca mi-ati fost alaturi in clipe grele si ca imi sunteti alaturi acum, desi au trecut doi ani.
Da, sunt fericita si implinita. Mai fericita ca niciodata. Ma uit la minunea mea si stiu ca daca ar fi fost altfel ea nu ar mai fi existat. Ceea ce este de neconceput :).
Deci in cele din urma....Dumnezeu a avut un plan.
Va pup si va imbratisez.
ariel_7000 spune:
felicitari Cata! Din suflet ma bucur de minunea ta!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
eliza_cri spune:
FELICITARI OTILIA!!! sa iti traiasca draga de Iulia cea mult asteptata, sa fie sanatoasa si neplangacioasa si tie refacere rapida

Catalina asa este Dumnezeu a avut un plan mare cu tine pana la urma sa va traiasca minunea si sa numai aveti parte de nici o lacrima pe obraji decat de fericire 

manu drum bun si vreme racoroasa ![]()
mno mai facui si tarta cu fructe si pui la rotisor....nu ma bateti zau si dormi printre ele si veni mama de ma ajuta cu Dimitrie si tata ion a fost tare cuminte ![]()
22+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
ginye55 spune:
Felicitari OTILIA! Sa-ti traiasca micuta Iulia! Refacere rapida! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Amalia spune:
FELICITARI Otilia!!! Sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea!
Sa te refaci cat mai rapid, mult laptic si Iulia sa nu stie de colici!
Bravo mamico!!!!!!!!
Amalia spune:
Eli asa ti-as face o vizita sa-ti dau o batuta ca nu stai cuminte!
Ce pauza bre, pai daca fac eu cate ai facut tu azi, pic lata...si matale care trebuia sa stai cuminte. Ia sa scot eu biciul ala ca nu mai merge...
babyzapi spune:
Oti sa-ti traiasca micutza delfinas! Sa ai mult laptic si sa te refaci repede! Iulia, leoiaca pufoasa, bine ai venit pe lume!
Doamne 3 fetite 
Catalina mami puternica si fericita, ma bucur ca ti-ai gasit implinirea si fericirea prin nasterea minunii tale.
Eli ti-ai petrecut zziua numai la bucatarie...bataitza!!! barem a iesit mancarea buna? 
fluturasha23 spune:
Otilia, felicitari pentru micuta Iulia! Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc! Si tu sa fii mandra de toate cele 3 minuni ale tale!
22+ 
Ralukutzza spune:
Otilia felicitari!!! Micuta Iulia bine ai venit pe lume, sa fi sanatoasa, iubita, tot ce e mai bun in lume sa fie al tau, al surioarelor tale si a mamicii tale curajoase.