Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Anuto, tare dulci sunt hainutele!Ia si tu no-spa daca te doare, nu sta asa, dar cel mai bine este sa-ti suni medicul. El/ea este in masura sa-ti zica ce trebuie sa faci in cazul tau.
Ai grija de tine, da?

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Citat:

TANAMERA multumim!
SABINA si pe mine a inceput de cateva zile sa ma doara burtica ca la ciclu! Ma doare jos sub burtica,dar nu tine mult durerea!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Saru-mana de "suport", Anuta. Eu chiar visam si credeam ca nu am avut contractii dureroase pana acum.

Sabina, 34+ cu Nicklas

Dar oare e ok ca au inceput de acuma?? Mie imi trec repede fara sa iau nimic!! In toata sarcina nu am luat nimic in afara de acid folic si elevit!!!doar la 7 saptamani am luat cateva pastile de Duphaston pt ca sangeram in rest nu am luat nici o pastila sau injectie!!

uta28 este 31+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hadrianae

Citat:
citat din mesajul lui maya86

Neatza si de la noi ! cam tarziu dar mna mi-a luat ceva pana sa va prind din urma
sabu am aflat ceva azi de la tine, nu stiam k trebuie sa isi dea acordul sotul pt epidurala...ce ciudat .. in fine sti cumva daca se dau ceva bani la nastere aici in dk?
Fetele care arunca cu niste site-uri unde gasesc patuturi si carucioare dragutze? am mai cules cateva de pe drum :D , dar nu strica daca se mai aduna
FELICITARI BEBEILOR CARE AU VENIT PE LUME SI CELOR IN ASTEPTARE !!!
Revenim mai tarziu , mergem si noi la si apoi
am o rugaminte (indraznesc cam multe) cine imi spune cum sa fac sa imi apara si mie la semnatura saptaman de sarcina in care sunt, nu doar simplu maya ? plssss k nu ma pricep

maya

Te duci la profil personal, apoi editeaza profil si la optiuni profil apesi pe + si scrii acolo ce vrei tu.

Adriana, 31+

Si daca vrei si caruciorul la semnatura scrii [ fetita] sau [ baietel] dar fara spatiu intre paranteze!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:

Citat:

Citat:

TANAMERA multumim!
SABINA si pe mine a inceput de cateva zile sa ma doara burtica ca la ciclu! Ma doare jos sub burtica,dar nu tine mult durerea!

Saru-mana de "suport", Anuta. Eu chiar visam si credeam ca nu am avut contractii dureroase pana acum.

Sabina, 34+ cu Nicklas

Dar oare e ok ca au inceput de acuma?? Mie imi trec repede fara sa iau nimic!! In toata sarcina nu am luat nimic in afara de acid folic si elevit!!!doar la 7 saptamani am luat cateva pastile de Duphaston pt ca sangeram in rest nu am luat nici o pastila sau injectie!!

Ana, habar nu am daca e ok sau nu sa ne apuce de pe acum... Eu in sarcina am luat numa' vitamine. 4 pastile pe zi la numar: 2 ulei de peste (ca nu mananc peste), 1 multivitamine - cam ca elevitul, insa contine si acid folic, si 1 fier... Nici eu nu am luat NoSpa, si nici nu am facut injectii (de asta ma consider si putin norocoasa)...

Si pana la urma urmei, daca nu e ok cu contractiile de pe acum, ce putem sa facem? DD stie cat de mult ne dorim noi comorile astea mititele, si o sa fie bine, o sa vezi.

Sabina, 34+ cu Nicklas

Mergi la inceput

FULFUTA
O sa-i zic la dr cand ma duc la eco!! Nu ma i-a des durerea si nici nu ma doare f tare!! Ma i-a doar cand merg mult pe jos sau stau in picioare!!

Mergi la inceput

FULGUTA dau mielul la pasti!!!

Mergi la inceput

SABINA si eu am incredere in DD ca totul o sa fie bine pana la urma si o sa avem bebei sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

maya, aici nu se da nici un ban la nastere. Asta in conditiile in care nasti la spital de stat si ai un CPR number (care inseamna ca platesti taxe). Ce bani sa mai dai? Nu iti ajunge cat platesti taxe la Skat?

Cat despre epidurala, am auzit ca la alte spitale e mai domol cu acordul pentru epidurala. Insa la spitalul la care merg eu, sunt fff stricti in ce priveste nasterea si perioada de dupa nastere (de ex, e o moasa care o sa vina in vizite neanuntate la tine acasa ca sa vada cum ai grija de bebe. Si de ex daca ai mizerie in casa de fiecare data, daca bebe nu are pampersii schimbati, daca este murdar, daca are urme de vanatai, etc - atunci iti face dosar si te poate da pe mana agentilor sociali).

Again, nu stiu cum e in Jutland.

Sabina, 34+ cu Nicklas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Sabu e normal sa inceapa contractiile dureroase! Se pregateste colul incet, incet! Sa te "Sperii" daca durerile astea se ritmicizeaza! Atunci stii ca esti in travaliu! Dar daca cedeaza cu no-spa e ok!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Damn it!!! Deci asa se simte o contractie dureroasa?! Uff... Si cat ma laudam ca nu am avut pana acum...

Saru-mana de explicatie

Sabina, 34+ cu Nicklas

nu e ok sa apara contractiile dureroase acum decat daca naste. ia no-spa imediat cum incep pt ca astea scurteaza colul si nici lui bebe nu ii plac f mult.

ana treci si tu la no-spa si mai lasa statul in 4 labe, in picioare, etc

eu am fost ok pana m-am mutat cand nimeni nu stia mai bine ca mine unde trebuiesc puse toate. si cand am ajuns la dr, dupa vreo 3 telefoane date in aceeasi saptamana unde eu nu il sunam ca nu aveam de ce, mi-a zis omu sa o las mai moale si sa mai las si pe altii sa faca ca vrea sa ne vedem la termen. asa ca fetili - lasati-o moale (apropos de 4 labe )

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

MAI3 in patru labe o sa mai stau dupa ce nasc!!(evident nu imediat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Pot sa imi aduc ochisorii, aripioarele si gandurile bune pe aici? de pranz de la albinutza Maya!
Sper ca va gasesc sanatoase si cel putin cu aceeasi pofta de viata asa cum v/am lasat.
Am revenit acasa si vreau sa va spun ca mi/a fost atata dor de voi incat v/as imbratisa cu atata drag daca as fi fata in fata cu voi...
Sper sa am mai mult timp de petrecut cu voi

Mergi la inceput