Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Andreea, mie imi place designul 3tec-ului si mai ales cum se pliaza. In plus e mai usor decit altele din aceeasi "rasa".
Dar cum am zis, problema e sotul caruia nu-i place cosul ala de cump. atit de "important"
Sa vad unde gaseste el unul cu tot ce vrea

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

FISTIQ am portionat finetul,numai sa-l duc la surfilat!! Au iesit trei scutecele de 90/90,doua mai micute de 70/70 si cinci "batiste" numai bune pt Maia!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Ce harnicuta!
Sper sa ai o Maia cumintica in ele, desi daca seamana cu tine atit de energica... nu stiu cum sa-ti spun mai direct: ai cam pus-o cuscra!

Chiar aseara ii spuneam sotului ca sper sa semene cu el,ca daca seamana cu mine e DEZASTRU!! Sotul e o fire calma si nu se agita niciodata pe cand eu sunt mereu in priza! Dar dupa cum se comporta in burtica,parca vad ca o sa fie zurlie ca ma-sa!!

Mergi la inceput

BOTOSEL multumim!
BUBURUZULE o sa mai pun link-ul o data!!

Mergi la inceput

BUBURUZA aici sunt pozicile!!

Mergi la inceput

Anuto, las' sa fie ea sanatoasa!
Numai saracu' tati sa dispuna de rabdare multa, acum ca o sa aiba 2 fete zurlii pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya86 spune:

Neatza si de la noi ! cam tarziu dar mna mi-a luat ceva pana sa va prind din urma
sabu am aflat ceva azi de la tine, nu stiam k trebuie sa isi dea acordul sotul pt epidurala...ce ciudat .. in fine sti cumva daca se dau ceva bani la nastere aici in dk?
Fetele care arunca cu niste site-uri unde gasesc patuturi si carucioare dragutze? am mai cules cateva de pe drum :D , dar nu strica daca se mai aduna
FELICITARI BEBEILOR CARE AU VENIT PE LUME SI CELOR IN ASTEPTARE !!!
Revenim mai tarziu , mergem si noi la si apoi
am o rugaminte (indraznesc cam multe) cine imi spune cum sa fac sa imi apara si mie la semnatura saptaman de sarcina in care sunt, nu doar simplu maya ? plssss k nu ma pricep

maya

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

TANAMERA multumim!
SABINA si pe mine a inceput de cateva zile sa ma doara burtica ca la ciclu! Ma doare jos sub burtica,dar nu tine mult durerea!

Saru-mana de "suport", Anuta. Eu chiar visam si credeam ca nu am avut contractii dureroase pana acum.

Sabina, 34+ cu Nicklas

Dar oare e ok ca au inceput de acuma?? Mie imi trec repede fara sa iau nimic!! In toata sarcina nu am luat nimic in afara de acid folic si elevit!!!doar la 7 saptamani am luat cateva pastile de Duphaston pt ca sangeram in rest nu am luat nici o pastila sau injectie!!

Mergi la inceput

Gata, ca prea am palavragit de dimineata.
Ma duc si eu la treburi, am de spalat si tre sa ies si la cumparaturi

O zi frumoasa voua si trimitem energii pozitive catre Clary sa o incurajam ca o sa fie totul excelent!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Anuto, las' sa fie ea sanatoasa!
Numai saracu' tati sa dispuna de rabdare multa, acum ca o sa aiba 2 fete zurlii pe cap

Daaa,chiar acu cateva zile trecem pe langa un prieten al sotului care il intreaba ce o sa fie bb! Sotul ii spune ca e fetita si ala zice: Vai de capu' tau,ai pus-o cu doua pe cap!! da eu mai incet:chiar c-o pus-o!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya86

Neatza si de la noi ! cam tarziu dar mna mi-a luat ceva pana sa va prind din urma
sabu am aflat ceva azi de la tine, nu stiam k trebuie sa isi dea acordul sotul pt epidurala...ce ciudat .. in fine sti cumva daca se dau ceva bani la nastere aici in dk?
Fetele care arunca cu niste site-uri unde gasesc patuturi si carucioare dragutze? am mai cules cateva de pe drum :D , dar nu strica daca se mai aduna
FELICITARI BEBEILOR CARE AU VENIT PE LUME SI CELOR IN ASTEPTARE !!!
Revenim mai tarziu , mergem si noi la si apoi
am o rugaminte (indraznesc cam multe) cine imi spune cum sa fac sa imi apara si mie la semnatura saptaman de sarcina in care sunt, nu doar simplu maya ? plssss k nu ma pricep

maya

Te duci la profil personal, apoi editeaza profil si la optiuni profil apesi pe + si scrii acolo ce vrei tu.

Adriana, 31+

Mergi la inceput