Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

chichiutza felicitari pt vestile bune!!!si pt schimbarea semnaturii...tot asa pana la 40
Felicit si eu toate fetele pt schimbarea semnaturii

ce marfa de voi ca stiti de fiecare data cat cantareste bebele vostru...eeu habar nu am ca doctorul nu mi-l masoara sa vada, il masoara doar la caput si picioruse atat, ....vreau si eu sa stiu

32+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!

bine ca mi-ai amintit de semnatura! Da chiar, rarut vii in vizita pe la noi!

Cristina 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Crinuta nu mai zi ca esti balenuta ca esti o graviduta super cu o burtica frumoasa!!!

Eu nu mai pot cu arsurile astea

32+ cu un carucior .... sau

Stii ce am descoperit ieri ca imi calmeaza arsurile? Inghetata! Serios, poate unde este rece, dar, dc am arsuri, bag o inghetata si se calmeaza, macar pentru o perioada

Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006

Ahaaaaa deci pe langa shaorma ai bagat si-o inghetata! Te-am prins, ai vazut?

Cristina 32+

Mergi la inceput

Andreea, Alexuza, Pity! multumesc tare tare! M-am mai linistit putin!

Cristina 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Azi avem si noi vesti, am fost la eco, bebe e bine, a recuperat, are 1860g si totul arata normal! Se preconizeaza ca va avea in jur de 3000g la nastere!

Cristina 31+

Bravos!!Felicitari pt vestile bune!!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

multumim , multumim!

Cristina 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk

Felicitari fetelor pentru bebelinii grasunei si frumosi...

Vezi, Chichi, si cate griji iti mai faceai! Da' asa sunt mamele.

Si oricum, masuratorile astea de la eco sunt relative, nu sunt chiar f precise. Prietena mea care a nascut, i-au spus ca bebe va avea in jur de 4.1 kg la nastere, insa cand a nascut - a fost o mogaldeata mica de 3.3 kg... Diferenta considerabila as zice eu...

Sabina, 34+ cu Nicklas

Cam mare diferenta dintre 4.1 si 3.3kg!!! De obicei aparatul iti da si marja de eroare...cine stie!?

Fulguta

Cristina 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Buna ziua dragi burticute . am reusit sa citescdin urma si nu i-mi vine sa cred ca mai apare un bebel . CLARY cred ca deja ai nascut si peste putin timp i-ti tii puiul in brate. asteptam vesti de la tine. felicitari fetelor care au schimbat semnatura si celor care si-au vazut bebeii. Chichi, e chiar maricel bebele tau, 1.800 si ceva la 32s? si mie la 31s mi-a zis ca are 1.600 si ca e grasan insa nu cred ca e chiar asa dupa cum vad ca sunt si bebei mai maricei. dar nu-mi fac griji atata timp cat e dezvoltat normal, el sa fie sanatos ca are timp sa se ingrase.(totusi, chiar daca are 1.600, dr ne-a aratat ca are colacei pe gatut)

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Bebecris! cresc ei cum stiu mai bine zic eu, problema mea era ca eu ma indopam si el nimic!

Cristina 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Chichi, te-am vazut ca activezi din nou pe aici. Felicitari pentru vestile bune!

Vanny, esti o slaba si cu o burticuta frumoasa

Valentina31+

daaa, am luat pauza de aseara pana mai devreme! Mercik!

Alynta ! multa bafta luni! Sa fie bine piticania!

Cristina 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Chici ma bucur foarte mult pentru vestile bune! Tot i8nainte, dupa cum vezi nu mai e mult deloc. Deja au inceput sa ne vina bebeii!!!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+

Valeleuu, da am vazut! Mi se cam ridica paru-n cap cand ma gandesc ca au inceput sa apara! Sper sa nu ma apuce panica!

Cristina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Citat:
citat din mesajul lui hadrianae
Maya86, eu am luat majoritatea lucrurilor din Germania, de la Baby One. E un magazin imens pentru bebelusi intr-o localitate aproape de mine. Daca va duceti in Germania, trebuie sa gasiti unul pe aproape.

Adriana, 31+

Adriana unde anume in Germania, banuiesc ca nu e departe nici de mine... Sunt preturi acceptabile??? Nu ca as da o fuga acu, dar ma intereseaza pt viitor...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 30+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 6 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Aproape de Trier. De mine e la vreo 40 de km. De tine probabil un pic mai departe. Iti dau adresa daca vrei. De preturi, mie mi s-au parut acceptabile, dar sa-ti spun drept, nici termen de comparatie nu prea am.

Adriana, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Chichi, Vanny, felicitari pt bebei frumosi si sanatosi!

Vany, cat esti de slaba!!! Wowwwwwwww! Arati incredibil! Cate kg te-ai ingrasat?

36+

Mergi la inceput