Mamici de sept-oct'10- hai Clary!!! (128)
Raspunsuri - Pagina 22
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanyy2009 chichiutza felicitari pt vestile bune!!!si pt schimbarea semnaturii...tot asa pana la 40 ![]() Felicit si eu toate fetele pt schimbarea semnaturii ![]() ![]() ![]() ce marfa de voi ca stiti de fiecare data cat cantareste bebele vostru...eeu habar nu am ca doctorul nu mi-l masoara sa vada, il masoara doar la caput si picioruse atat, ....vreau si eu sa stiu ![]() 32+ ![]() Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!! |
bine ca mi-ai amintit de semnatura! Da chiar, rarut vii in vizita pe la noi!Cristina
32+
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Stii ce am descoperit ieri ca imi calmeaza arsurile? Inghetata! Serios, poate unde este rece, dar, dc am arsuri, bag o inghetata si se calmeaza, macar pentru o perioada ![]() Kiti, 31+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Ahaaaaa deci pe langa shaorma ai bagat si-o inghetata! Te-am prins, ai vazut?

Cristina
32+
chichiutza spune:
citat din mesajul lui ana_25
Bravos!!Felicitari pt vestile bune!!! ![]() Ana 31+ Maia Elena lu' mama |
multumim , multumim!Cristina
32+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui sabu_dk Felicitari fetelor pentru bebelinii grasunei si frumosi... ![]() Vezi, Chichi, si cate griji iti mai faceai! Da' asa sunt mamele. ![]() Si oricum, masuratorile astea de la eco sunt relative, nu sunt chiar f precise. Prietena mea care a nascut, i-au spus ca bebe va avea in jur de 4.1 kg la nastere, insa cand a nascut - a fost o mogaldeata mica de 3.3 kg... Diferenta considerabila as zice eu... Sabina, 34+ cu Nicklas |
Cam mare diferenta dintre 4.1 si 3.3kg!!! De obicei aparatul iti da si marja de eroare...cine stie!?Fulguta

Cristina
32+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 Buna ziua dragi burticute . am reusit sa citescdin urma si nu i-mi vine sa cred ca mai apare un bebel . ![]() ![]() ![]() CLARY cred ca deja ai nascut si peste putin timp i-ti tii puiul in brate . asteptam vesti de la tine. felicitari fetelor care au schimbat semnatura si celor care si-au vazut bebeii . Chichi, e chiar maricel bebele tau, 1.800 si ceva la 32s? si mie la 31s mi-a zis ca are 1.600 si ca e grasan insa nu cred ca e chiar asa dupa cum vad ca sunt si bebei mai maricei. dar nu-mi fac griji atata timp cat e dezvoltat normal, el sa fie sanatos ca are timp sa se ingrase.(totusi, chiar daca are 1.600, dr ne-a aratat ca are colacei pe gatutcristina si bebe in burtica 31+sapt |
Bebecris
! cresc ei cum stiu mai bine zic eu, problema mea era ca eu ma indopam si el nimic!Cristina
32+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui botosel452 Chichi, te-am vazut ca activezi din nou pe aici. Felicitari pentru vestile bune! ![]() Vanny, esti o slaba si cu o burticuta frumoasa ![]() Valentina 31+ ![]() |

Alynta
! multa bafta luni! Sa fie bine piticania!
Cristina
32+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Chici ma bucur foarte mult pentru vestile bune! Tot i8nainte, dupa cum vezi nu mai e mult deloc. Deja au inceput sa ne vina bebeii!!! ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+ |
Valeleuu, da am vazut! Mi se cam ridica paru-n cap cand ma gandesc ca au inceput sa apara! Sper sa nu ma apuce panica!

Cristina
32+
hadrianae spune:
citat din mesajul lui magdyi2001
Adriana unde anume in Germania, banuiesc ca nu e departe nici de mine... Sunt preturi acceptabile??? Nu ca as da o fuga acu, dar ma intereseaza pt viitor... Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 30+ cu MARIADoamne ajuta inca 6 sapt!!!Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Aproape de Trier. De mine e la vreo 40 de km. De tine probabil un pic mai departe. Iti dau adresa daca vrei. De preturi, mie mi s-au parut acceptabile, dar sa-ti spun drept, nici termen de comparatie nu prea am.
Adriana, 31+
Buburuza_10 spune:
Chichi, Vanny, felicitari pt bebei frumosi si sanatosi! 
Vany, cat esti de slaba!!! Wowwwwwwww! Arati incredibil! Cate kg te-ai ingrasat?
36+ 

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!
32+ cu un carucior
Se preconizeaza ca va avea in jur de 3000g la nastere!
lu' mama

de
Gabriel (05.03.2009) si
MARIA